از پراپ sgb برداشت داشتید؟ بگید برای همه انگیزه بشه

5 لایک کرده

دسخوش :clap:t2:

چند کا بود حسابتون ؟

1 لایک کرده

چشم خدمت شما. عالیه سرمایه گذار برتر

فدای شما عزیز. انشاالله قسمت همیشگی شما. حساب 50k و 14 روز ترید

5 لایک کرده

نوش جونتون باشه :rose::folded_hands:t2:

میتونم بپرسم چه سبکی کار میکنید ؟

2 لایک کرده

ایولا :clap: :clap:

به امید موفقیت های روز افزون

1 لایک کرده

واقعا باورنکردنی هست. ارزوی ما رو تجربه کردیدو امیدوارم همیشه انقدر موفق بمونید.

2 لایک کرده

ممنونم. من بیشتر خلاف جهت روند میگیرم ولی به کسی توصیه نمیکنم. مثلاً وقتی روند صعودی هست صبر میکنم روند ادامه پیدا کنه و سنتیمنت بازار رو بررسی میکنم و اگر اکثر معامله گرهای عادی نظرشان به خرید باشه میگردم دنبال موقعیت فروش بر اساس اردربلاک های آنمیتیگیتد یا گپ یا بدهی و…. چون اکثرا بازار برخلاف هیجانات کلی کار می‌کنه. فقط فوت کوزه گری که رعایت میکنم اینه که اگر قراره نیم لات پوزیشن فروش بگیرم مارتینگل میکنم و تقسیمش میکنم به 10 تا 5 صدم لات .

اینجوری انجام میدم

اولین پوزیشن فروش 5 صدم لات و اگه بالاتر رفت داخل اون نقطه ای که به صورت ذهنی استاپ تنظیم میکردم حجم بعدی رو اضافه میکنم و تکرار میکنم تا اینکه ضررم مساوی بشه با دو درصد ضرر. اگر رسید به دو درصد ضرر می‌بندم با ضرر.

ی جوری بصورت کلی گفتم ی سری ریزه کاری دیگه هم انجام میدم

2 لایک کرده

بسیار عالی !

موفق و پر سود باشید .

2 لایک کرده

ممنونم از شما. بخدا آرزو نیست فقط استمرار و تلاش نیاز داره.

تمرین و ممارست بهترین کار ممکن هست.

سعی کنید همیشه هر جا خواستید معامله کنید همون جا معامله رو نزنید و صبر کنید برسه نقطه ای که قصد داشتید استاپ بذارید. این یک پیشنهاد کوچیکی بود از برادر کوچک ترتون.

من تا کلی ضرر میکردم و داخل حساب شخصیم 1000 دلار و کردم 25 هزار دلار و همشو از دست دادم. ولی باید باز حرکت کرد

4 لایک کرده

ایول :heart:

اقا صالح من همیشه یکی از نگرانی هام این بوده که وقتی سود میکنم و میخوام یک برداشت سنگین از پراپ بزنم میترسم که یه بهانه ایی بیاورند و سود رو پرداخت نکنند و یا حساب رو ازم بگیرند ایا در سرمایه گذار برتر همچین چیزی ممکنه؟ نظر شما چیه

با تشکر :heart:

1 لایک کرده

من دقیقا همین مشکل شما رو داشتم. ولی خداروشکر تا الان که سرمایه گذار برتر بودم تجریش نکرده بودم. من روی حساب خودم کار میکردم و پراپ نمیگرفتم این دومین برداشتم از پراپ هست.

حساب رو گرفتم و چالش ها رو پاس کردم و حساب ریل رو به سود رسوندنم و درخواست برداشت دادم و گفتند باید مصاحبه کنی. با خودم گفتم اینا می‌خوان سود منو ندن.

ولی مصاحبه انجام دادم و مصاحبه گر فقط می‌خواست مطمئن بشه که خودم ترید کردم. و بعد هم واریز کردند و حساب جدید برام فرستادند.

من پراپ فقط سرمایه گذار برتر استفاده کردم و واقعا عالیه. خیلی با برنامه کار می‌کنند.

و وقتی خیالم راحت شد که شرکت استخون داری هست حساب 200k تهیه کردم

2 لایک کرده

دم شما گرم ممنون :heart:

2 لایک کرده

نه از سرمایه گذار برتر گرفتم .چرا برداشتشو هم انجام‌دادم برام سربع فرستادن

مصاحبه کجا انجام شد؟ تصویری بود؟
با شخص مستقیم انجام دادید یا متن خوندید و سوال هارو از قبل جواب دادید و ویدعو فرستادید؟

قصد ندارم وقتتونو بگیرم سوال هایی هست که برا ایجاد شده و کمی استرس داده. اگر وقت داشتید توضیح بدید درباره مصاحبه

1 لایک کرده

و

4 لایک کرده

طبق چهارچوب عمل کن و از قوانین درررر نرووو هیچ وقت دلیل سود و ضرر رو ازت نمیپرسن و اگه واقعا سودده باشی مصاحبه فقط جنبه ی جذب تریدرهای موفقه وسلام

مصاحبه به صورت مکالمه تصویری بود در مورد اینکه چه استراتژی کار میکنم و ترید هایی که انجام داده بودم رو بررسی کردند و پرسیدند مثلاً اینجا دلیل ورود به معاملتون چی بوده

نه اختیار دارید هر سوالی داشتید من با کمال میل پاسخگو هستم.

1 لایک کرده

تشکر واقن لطف میکنید. چند دقیقه بود کلا؟
چند معامله رو پرسیدن و از جواب های شما ایرادی هم گرفتن؟ یا تست هایی که بخوان بسنجنتون

حدود 10 دقیقه. یکی دو مورد معامله رو پرسیدند. در کل هدفشون این هست که مطمئن شن که خودتون ترید انجام دادید و نه کس دیگری. طریقه آشنایی رو هم پرسیدند.

استرس مصاحبه رو نداشته باشید.

کلا قوانینشون رو رعایت کنید دنبال گیر دادن نیستند. و قوانینشون مشخص هست اتفاقا در مقایسه اکثر پراپ ها قوانین شفاف و راحت تری داره سرمایه گذار برتر.

از نظر من که واقعا پدرخوانده پراپ ایران هست سرمایه گذار برتر.

استرستون رو درک میکنم چون واقعا بعضی پراپ ها واقعا دنبال اینن که یک ایراد بگیرند.

5 لایک کرده