از پراپ sgb برداشت داشتید؟ بگید برای همه انگیزه بشه

دمت گرم🌹راضی هستی از فاندد؟

1 لایک کرده

برداشتشون سریع هست؟ فاندد نکست رو میگم، قابل اطمینان هستن؟ قوانین اذیت کننده چطور؟ مثل ترید در تام خبر و..

چند ساله کار میکنن

1 لایک کرده

برداشت عالی، آمار ترید خوب، ۲ بار هشدار اور ترید گرفتن و چند بار بابت ترید در خبر جریمه شدم که بیشترین مقدار جریمه ای که شدم ۴۰ دلار بود.

در کل بسیار سخته با غیر فانددنکست کار کردن برای من.

2 لایک کرده

با اولین برداشت سعی کردم چیزی رو برای خودم بگیرم که با دیدنش انگیزه ادامه راه بگیرم، یعنی هر وقت که بهش نگاه کنم بگم شد و بازم میشه… برای وقتایی که تسلیم چندتا استاپ یا احساسات خودم نشم

3 لایک کرده

در زمان خبر اگر معامله از ۱۵ دقیقه یا نیم ساعت قبل باشه چطور

1 لایک کرده

راضیم ازش بین پراپا خارجی که به ایرانیا خدمات میدن بنظر من بهترینه

3 لایک کرده

معامله ی شما نباید ۵ دقیقه قبل و بعد از زمان خبر ،با تأثیر زیاد، باز بشه، اینکه باز شدن قبل از این محدوده باشه مشکلی نیست و حتی بسته شدن معامله ی قبل ۵ دقیقه هم مشکلی ندارد.

1 لایک کرده

با اختلاف بالا بهترینه

بنده یکبار برداشت کردم الانم دوتا چالش دارم ازش

عزیز واسه ژورنال نویسی دقیقا چطوری عمل کنیم؟شما مطالبی که در ژورنال میارین به و ترتیب هست یکم توضیح میدی لطفا

ثبت معاملات از جمله تاریخ ورود، ساعت ورود، ستاپ معاملاتی، ثبت عکس قبل و بعد معامله و در اخر نتیحه معامله

ژورنال نویسی بصورت چارتی که نکات تایم فریم تحلیل و ترید و شامل میشه و هر ۳ یا ۶ ماه باید ژورنال چک بشه تا در صورت نیاز بهینه بشه.

ژورنال نویسی نسبت به احساساتمون قبل،حین و بعد معامله هم هست که بدونیم چرا و کِی حس های ترس و اظطراب و طمع… میاد سراغمون

2 لایک کرده

سلام قبل جنگ یه اولین برداشتمو زدم که هنوز بحساب نیومده و بعد 4 هفته که بهشون پیام دادم میگه نه فعلا سروراشون بسته هست و نه میشه ترید کرد نه فعلا معلومه کی واریز میشه متاسفانه

2 لایک کرده

سلام من هفت هزار دلار به اضافه ریفاند که حدود سیصد دلار بود برداشت داشتم و مصاحبه هم انجام دادم. و کارشون خیلی عالیه. اصلا دنبال گیر دادن های بیخودی نیستن و اگر طبق قوانین مشخصشون پیش برید هیچ مشکلی براتون پیش نمیاد.

2 لایک کرده

سلام من بعد از کلی تلاش و کلی شکست تو اینکارو کلی بالا پایین یه پراپ ۱ kپراپکو گرفتم و ۲ مرحلشو پاس کردم تا اومدم برم رو اکانت ریل جنگ شد الانم رو دمو ترندو کار میکنم اگه تا بیستم نتا وصل نشد شاید واریز کنم یکم باهاش کار کنم تا حداقل ترید فراموشم نشه امروز که خیلی ضعیف عمل کردم تو ترید باید بیشتر تمرین کنم با سپاس

میشه سرتیفیکیت برداشت رو بفرستید؟ انگیزه میشه برای ماها

1 لایک کرده

داداش تونستی از یه حساب ریل چندبار برداشت بزنی؟

برام سواله کلا:

کسی تونسته از یه حساب ریل پراپ چندین بار برداشت داشته باشه؟

1 لایک کرده

بله چندین بار هم شده، اما همونطور که گفتم چند حسابی کار میکنم و حسابای سنگین بین ۲ تا ۵٪ برسه رها میکنم تا موقع برداشت و ریسکمو میزارم روی حساب سبکتر

3 لایک کرده

دم شما گرم

خیلیم عالی :handshake:

قبل از کریسمس ۱۳ درصد رو حساب ۲۵۰۰دلار سود کردم دفعه اولم بود .بعدش دیگه بازار بد بود بخاطر تعطیلات بعد ش هم که حسابو از دست دادم

2 لایک کرده

کدوم پراپ؟

یعنی اون ۱۳درصدو نقد نکردی پرید همش؟