من میگم این صاب شرکتsgbحلال خوره دمشون گرم

معامله‌گران محترم

:dollar_banknote:با توجه به شرایط جنگی اخیر و اختلال ایجادشده در ارتباطات، که دسترسی بخشی از معامله‌گران به بازارهای مالی را با چالش مواجه کرد، سرمایه‌گذار برتر یک تغییر مثبت را به عنوان هدیه بازگشت به بازار برای معامله‌گران گرانقدر در نظر گرفته است.

:check_mark:بر این اساس، حساب‌های 1K تا 10K در هر دو پلن A و B، به مدت 15 روز تا تاریخ 1 ژوئن شامل افزایش سهم برداشت سود خواهند شد.

:comet:حساب‌ها و درخواست‌های برداشت سود مشمول این طرح:

:reverse_button:تمامی درخواست‌های برداشت سودی که پیش از انتشار این اطلاعیه ثبت شده‌اند و در حال حاضر در صف پرداخت قرار دارند.

:reverse_button:تمامی درخواست‌های برداشت سودی که از زمان انتشار این اطلاعیه تا 15 روز آینده تا تاریخ 1 ژوئن ثبت خواهند شد.

:blue_circle:این درخواست‌ها در صورتی مشمول افزایش سهم سود خواهند بود که حساب مربوطه شرایط برداشت سود را مطابق قوانین سرمایه‌گذار برتر داشته باشد.

:star:جزئیات افزایش سهم برداشت سود

:plus:حساب های 1,000$ و 2,500$ شامل %20+ افزایش سهم سود

:reverse_button:برای مثال سهم برداشت 80 درصد به 100% از سهم سود افزایش می‌یابد.

:plus:حساب های 5,000$ و 10,000$ شامل %10+ افزایش سهم سود

:reverse_button:برای مثال سهم برداشت 80 درصد به 90% از سهم سود افزایش می‌یابد.

:spiral_calendar:پس از پایان این بازه 15 روزه و از روز 2 ژوئن، سهم برداشت سود حساب‌ها مطابق قوانین استاندارد و قبلی سرمایه‌گذار برتر محاسبه خواهد شد.

:dollar_banknote:سرمایه‌گذار برتر

اولین و معتبرترین پراپ‌فرم در ایران

3 لایک کرده

ولی هر جور فک میکنم نیازی ب این کار نبود

داستان چیه خدا میدونه.

1 لایک کرده

البته من سودی نداشتم که تا دو هفته ی دیگه بخوام بگیرم اما جدی انتظار هر چیزی رو داشتم جز این.. واقعا فراتر از حد انتظار بود.

4 لایک کرده

این کارشون باعث میشه یسری تریدرا بخان زود ب سود برسن تا بتونن برداشت سود کاملو بگیرن ب ضرر تریدر میشع از نظر روانی .

6 لایک کرده

ایراد بنی اسراِئیل بودا

1 لایک کرده

بابا اخه چرا باید این حرکتو بزنن شاید بخوان بگن خفنن بقیرو جذب کنن چون رو فروش اکانتشون تاثیری نمیزاره.

متوجه نشدم الان چی شد؟

1 لایک کرده

نوعی تبلیغاته برا برندشون

بد هم نیس .

خبرش میپیچه تریدرهای پراپ کار از جاهای دیگه جذبش میشن

2 لایک کرده

قبلا تقسیم سود ۸۰ درصد سهم تریدر بود الان برا یسری حسابا شده ۱۰۰ درصد یسریا ۹۰ درصد.

2 لایک کرده

خدایش ،یه آیپی فقط زدیم وارد شد، حالا بقیه بروکر ها این چند وقت هرچی تلاش میکردیم ده تا آیپی عوض میکردیم وصل نمیشد و بعدش میگفت مشکل از شماست، دمشون گرم بازم

5 لایک کرده

درسته این کار برای خودشون هم سود داره
ولی شما هم از ایرانی بازیاتون کم کنید. اگر برای شما حرکتشون سود داره چرا نگران سود اونایی؟

1 لایک کرده

و بار دیگر SGB سربلندمون کرد . لیاقت دارین .

2 لایک کرده

یه دیس آل به شرکتای پراپ بود :joy:

من فکر کردم میخواد کم کنه تقسیم سود رو دیدم عه چقد آقاس :moai:

4 لایک کرده

منم فکر کردم مث بعضیا قراره بگه بیس درصد فقط سهم تریدر

2 لایک کرده

بعضیییا :moai:

(15 کلمه)

1 لایک کرده

خواستم نظر بقیرو بدونم واگرنه موضوع تاپیک حلال خور بودنشونه

نظر شماام قابل احترامه:heart::joy:

1 لایک کرده