سلام و درود بر دوستان انشا الله که پرسود باشید و پیروز دوستان کسی با این سبک کار کرده و اشناییت اگر داره باتشکر ازشما اگر بگویید چگونه یک سری باگ این سبک یا راه حلی که بهترش بکنه سراغ دارید
سلام و درود بر شما سلامت باشید با اوردرفلو
والیوم تریدینگ از چه کسی؟
من خودرم اون دوره ده قسمتی اقایه شعبانی تو اپارات هست دیدم بعد از چت جی پی تی هم رفع اشکال کردم و تکمیلش کردم
قبل از قطع شدن نت داخل یک تاپیک تلگرام
بودم به اسم (با تریدر)
اونجا تا حدودی با بچه ها تمرین میکردیم
و نکات این چیزا رو بچه ها با هم به اشتراک میذاشتن
و اینکه میگی نورا منظورت هر دو دوره ای که داره هست؟
چون یکی دوره عمومی همون که شاگرد نورا
نجمی یاد میده؟
دوره خصوصی نورا (والین) یا ویلین؟
من خودم همین سبک رو کار میکنم ولی خب داخل
اون گروه یکی از بچه ها یه خورده نکته بهش اضافه کرد
باسلام و درود من دوره خصوصی شو دیدم ممنون می شوم آن نکات را بگویید
سلام.من یکی از دوره های نورا رو که توی آپارات هم با زیر نویس بود رو دیدم که خودش ادعا میکرد یک اکانت ۳۶۰ دلاری رو به ۱۰۰ هزار دلار تبدیل کرده داخل کانال تلگرامش هم من pdf معاملاتش رو دیدم که همه روی طلا بود و حتی یک معامله هم استاپ نداشت.شما که دوره اش رو دیدید درسته؟ چون چیزی که بعدا من فهمیدم اینه که از اونجایی که نورا عروس منصور ساپاری هستش اینا یک گروه معاملاتی دارن که اون نکات و راز های اصلی ستاپ QM رو به کسی نمیگن و توی کانال های سیگنال vip خودشون سیگنال هاش رو میدن.
چه عملی را درجهت بهبود آن کردید و در استراتژی چه چیزی را دخیل کردید باتشکر
متاسفانه به دلیل نبودن نت نیتونم مثال های بزنم از این مورد
یک مورد مثال فقط داریم که متاسفانه اینم رودبلاک هایبرید داره
همینطور که مشخصه داخل تایم 4 ساعته ما دایرکشن دی ام دی 1 داریم و نقدینگی هم داریم
و کندلی که شبیه پین بار هست که هم خارج از دایرکشن کلوز کرده و هم خارج از نقدینگی
در مثال صعودی کلوز بالای دایرکشن و نقدینگی
در تایم فریم دو ساعته اینگالف داریم و در 45 دقیقه ستاپ
شاید تایم های غیر استاندار رو قبول نداشته باشید ولی خب فقط همین یک مثال رو داشتم
و اگر رودبلاک نبود باید وارد میشد
و همچنین اسم این کانال تلگرام رو میزارم
اگر روزی نت وصل شده برید داخل کانال و دنبال اونجا که لینک گروه یا تاپیک رو گذاشته بگرید پیدا کنید
و عضو تاپیک بشید اونجا یک تاپیک مربوط به نورا هست
اسم کانال:baatrader
متاسفانه این همه نوشتم قسمت اول پیامم نیومد نمیدونم چی شد
ببین ما داخل تایم دایرشکن باید یه نقدینگی نزدیک به دایرکشن داشته باشیم
و وقتی کندل اومد به دایرکشن و نقدینگی ما رسید باید خارج از دایرشکن و نقدینگی کلوز کنه
یعنی وقت شدو کندل داخل دایرکشن و نقدینگی اموده باشه
و بعد میریم تایم پایین تر و دنبال اینگالف و ستاپ میگردیم
تو گروه تلگرام هستین؟
گروه که نه تاپیک بود
بله قبل از قطع شدن نت
یکی از الگو هاشو برداشتم و با والیوم ترکیب کردم
کلا با rtmخیلی حال کردم و ترکیبش با والیوم معرکست
بنده بیشتر مثل بیسترا دنبال ستاب و تاییده ریجکشن همجهت با با هر نوع dmd و برای اینکه مطمعن تر شوم سعی می کنم بیشتر اوقات ستاب در داخل اینگلف باشد تایم ترید خود بیسترا بیشتر از زمان کار تایم اوپن لندن تا پایان لندن
امروز که بازار باز نشده در تایم ۱۰m یک ستاب و این ستاپ qm داخل اینگلف واضح و شفاف در تایم 30m اما نکته جالب اون مربع آبی تایم پایین تر 1m و البته ستاب در ۱۰m در تایم بالاتر همجهت با یک نوع dmd
با نینجا ترید و این چیزا کار میکنید یا فقط با والیوم پروفایل؟
اگه مایل باشید یکم بیشتر توضیح بدین از تجربیاتتون استفاده کنیم
نه با نینجا تریدر و فوت پرینت تاییدیه میگریم
نواحی ورودم از الگو هایه rtm
بعد دیدن اون ده قسمت، به نظرتون نیازه فلوویو رو تهیه کرد؟ یا همون دیتاهای رایگانش کافیه؟
خودتون چیکار کردین ممنون میشم تجربتون رو در اختیارم بزارین در این مورد