معجزه ای به نام rtmبه روش تدریسfscm نویسنده استاد یاشار محمدی

سلام ،من یک سالی میشه دارم با استاد یاشار محمدی کار میکنم،میتونم بگم هرگز نمیشه مث ایشون پیدا کرد،هم سبک شون بهترینه،هم منتور و پشتیبانی و آموزش ایشون عالیه و هم صبر و حوصله ای که به خرج میدن برا پرورش دانشجو بی نظیره، شماها هم تا دیر نشده مسیرتون رو تغییر بدین تا دیدتون نسبت به چارت عوض بشه ،خدا ایشون و حفظ کنه،عالی هستن

این rtm جزو چیزای منسوخ شده در دنیای ترید هس ولی ایرانی بیخیالش نمیشه!! تازه میان براش هم تبلیغ میکنن

1 لایک کرده

والا راجع به هر کسی همچین تبلیغاتی کردن تو زرد از اب درومد !

فاصله بگیر از هر چی استاد و پکیج فروشه! برو داخل سایت مدیوم یا سابستک یه اکانت رایگان بساز مقالاتی رو میخونی که ده سال بعد تازه این اساتید تبدیلش میکنن به پکیج

1 لایک کرده

منسوخ نشده نکات خوبی داخل سبکش داره میشه استفاده کرد ولی من خودم ازش استفاده نمی کنم خیلی وقت پیش یکی دو روز وقت گذاشتم برای مطالعش ، مشکلش اینه خیلی غرق بشید در این سبک ساختار کلی رو فراموش می کنید و در یک محدوده خاص گیر میفتید.در واقع RTM خیلی سعی کرده یک ساختار رو تشخیص بده ولی فقط نشانه هاش رو پیدا کرده و از روی همون نشانه ها ترید می کنه

:folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands:

خب تو این یک سال چه دستاوردی داشتید مدارکی از سوددهیتون دارید؟ استی تمنت یا برداشت پرا پ؟ اگر البته صرفا هدف تبلیغغ نیست