تریدر های سبک rtm

سلام وقتتون بخیر دوستان، این تاپیک زدم برای کسایی که RTM سبک سختیه و در واقع طبق گفته برخی منابع و سایت های فارسی سخت ترین سبک یادگیری هستش خب گفتم اینجا ی تاپیکی بزنم و خب اگه کسی سوالی چیزی داره جواب میدم کسی هم اگه تونست سوال شخص دیگری رو جواب بده در این سبک، خودم هم 2 سال حتی بیشتره که دارم RTM کار میکنم، خلاصه این گوی و این میدان…

1 لایک کرده

سلام من ict کار میکنم، میخواستم چنتا مبحث مهم رو از rtmکه کارآمد هست بگی تا دربارشون تحقیق کنم.

1 لایک کرده

ار تی ام کیی؟

ایرانی یا خارجی؟ rtm فقط دلیل میاره برای ترید خودش چیزی نیست

1 لایک کرده

سلام، ببین RTM، ساختار هاش واقن سخته خب ولی اگه از مرورگر ایرانی استفاده میکنی و جایی هست که بتونی سرچ کنی بنظرم راجب FL ها تحقیق کن، در واقع خیلی نظرات گستره هستش حتی خیلی ها دقت کن خیلی ها این FL رو اشتباه تدریس میکنن میدونی چرا؟ چون حتی کسی که داره تدریس میکنه هم اشتباه یاد داره برای همین مواظب باش از کجا داری تحقیق میکنی، ولی برای شروع گزینه خوبیه، بعد از FL میتونی روی مبحث QM کار کنی، ستاپ بشدت فوق العاده ای هستش ولی هر چی برای مبحث FL گفتم از اینکه بیشتر افراد اشتباه توضیح میدن برای این مبحث هم همین صحبتا رو بدون…

1 لایک کرده

اول اینکه پیشنهادم خارجی، دوم اینکه شما دقیقن چقدر کار کردید و چقدر فوروارد و بک تست و حتی ستاپ هاشو میدونید که این حرف رو میزنید؟

1 لایک کرده

من RTM رو قورت دادم الان میتونم بگم گروه زئوس و ایف میانته (اسمش یادم نیست) انگشت کوچیکه منم نیستند

بدون شوخی هرچی بیاری من برات بالترشو میارم و راحت برات ردش میکنم

صبر الان یه لینک میفرستم

1 لایک کرده

این لینکو ببین

ترید هارو ببین

دقت ترید من روی طلا زیر دو پیپه ولی مجبورا باید 7 تا 10 پیپ پوزیشن استاپ گذاشت

با کمال احترام میگم RTM چرته

کاملا اشتباه نیست اما فقط نوک کوه یخ بحساب میاد

1 لایک کرده

ایشالا هر کسی نتیجه کارشو ببینه. موفق باشید.

1 لایک کرده

ایشالله

همچنین

اگه بزارن

چند ماه گذشته نقطه حساسی بوده برام، اما سایه اتفاقات جهانی سنگینتره

1 لایک کرده

ایشالا هر چی هست خیر و خوشی و سلامتی باشه موفق باشید و جیبتون پر پول.

1 لایک کرده

ار تی ام منابعش متاسفانه پخشه و هرکسی یچیزی گفته و برداشت خودشو گفته از روش. الان این تریدا رو با چه سبک و روشی زدی داداش؟ شما؟

1 لایک کرده

دقیقن اخه منم همینو میگم مشتی، هر کسی راجب rtm ی چیزی گفته خدایی واقن هر کسی ی چیزی اومده ببخشید تف داده… بعدشم چمیدونم کلی افراد اخه دارن با rtm سود میکنن پس اگه مثلا دارم میگم یکی نتونست به سوددهی برسه دلیل بر چرت بودن سبک نیست…

1 لایک کرده

نگاه من سه سال پیش RTM آموزش میدیدم

در حین آموزش متوجه میشدم که چرته (اگه منطقی فکر کنی خودت هم متوجه میشی)

اما میدیدم این وسطا یک چیزایی هم هست، یعنی RTM یک راهنما شد برای من که بدونم مارکت یک نظمی داره

از اون به بعد 2 سال هست وقت گذاشتم که اینو پیدا کنم (دیگه اسمش سبک نیست و عملا علم مارکته)

هیچ جوره نمیتونم خلاصه بیان کنم اما بزار جور دیگه بگم:

سایت فراز رو باز کن چارت oanda بالا بیار برو داخل یک ثانیه ، کل مارکت اونجاست یک چیزی شبیه به 1 و 0

دیتا های اوندا خیلی عجیبه

کل مارکت خودشو با اون هماهنگ میکنه

یعنی چی؟

یعنی دیتا اوندا فقط چارت نیست داخل یک ثانیه که بری

میبینی گاهی اوقات چند ثانیه کندل ثبت نمیشه شاید فکر کنی این چقدر مزخرفه اما کل چارت های مارکت به هم وصله و توسط آربیتراژ تحمیلی کنارهم با زور قرار گرفتن (یعنی هیچ چارتی بدون چارت دیگه نیست)

تو نمیتونی بگی طلا داره میره بالا یا یورو داره میریزه چون هیچ چیز خاص و واقعی وجود نداره همه چارت ها بصورت هوشمند دارن یک جریان پول واحد رو بین خودشون تکون میدن که باعث بوجود اومدن یک سیستم میکنه

خب این سیستم گاهی اوقات خودشو لو میده و میشه همچین ترید هایی پیدا کرد (صد در صدی )

اما چون یک سیستم پیچیده با احتمالات زیاد طرفیم نمیشه ادعا کرد که من کل مارکت رو میدونم چرا چون دیتا خیلی ریز و جزئی هستند اما خوندن این دیتا ها رو بلدم

باید در نظر گرفت روزانه 84000 هزار کندل ثانیه ای زده میشه (حتی چک کردن گذشته مارکت هم با این روش ملال اوره)

1 لایک کرده

ببین دوست عزیز شما تو این تکست نوشتی که” در حین اموزش متوجه میشدم که چرته” خب من میخوام بدونم شما چطوری فهمیدی چرته؟ میشه بگی؟ ببین دوست عزیز اینکه شما سود نکردی از این سبک دلیل بر چرت بودن سبک نیست. افراد دارن سود میکنن از این سبک تا صب میتونم برات مثال بزنم.. پس ببین اینکه شما نتونستی از این سبک به سوددهی برسی دلیل بر چرت بودن سبک نیست، اوکی شاید شما ی سبک دیگه رو پیدا کردی که خب خیلی بدردت خورده، خب این عالیه و ازش استفاده کن، اما اگه میخوای بگی سبکی چرته حداقل ثابتش کن و مثال ناقص بزن، اینکه شما ی نظمی رو پیدا کردی که بتونی توی 1 ثانیه مارکت رو بخونی این عالیه ، اصن بر منکرش لعنت ، ولی اینکه بخوای بگی نه این سبک چرته خب من واقن نمیپذیرم.

2 لایک کرده

عزیزم حرفمو درست متجه نشدی، اولا من همین RTM چندتا دوره دیدم نه یکی

دوما وقتی داشتم بک تست و اینا میگرفتم متوجه شدم چرته

البته اکثر سبک ها چرته، سود آور شدن یک نفر پیشتر بنا به عادته

یادمه منتور های گروه زئوس خوشون بیشتر ساختار و کیو ام و لفت شولدر ترید میزدن

یعنی چی ؟ یعنی RTM فقط به شما یک دلیل میده که تریدتون رو با داده های بیشتر باز کنید.

مخفف Rtm میدونی یعنی چی؟

منظور من اینه اون ادعایی که میکنند نیست و اسمش گول زنندست

وگرنه رسیدن به سود از خط روند هم میشه

پس موارد رو قاطی نکن ، من مشکلم با تریدر نیست ، مشکلم اینه که چیزی بنام RTM وجود نداره که بخواهی فکر کنی یک جام مقدسه و کسی که داخل اون مهارت داره چیز خاصی از مارکت میدونه، همینطور که گفتم در بهترین حالت نوک کوه یخه

2 لایک کرده

تمام سبکا یه چیزو میگن
درست میگی هیچکدوم جام مقدس نیست
حتی همون ict که میاد میگه الگوریتم مارکت رو میدونم بعد دیدن 1000ساعت دوره شاگرداش هنوز خیلیا نمیتونن جهت مارکتم پیدا کنن
سود ده شدن به شخص بستگی داره واقعا نه به سبک

1 لایک کرده

اگه ict وقت گذاشتی

دوره القا نقدینگی ببین

یکیشو ترجمه کردم خیلی خوب بود

گروه inter equity

راستیتش نمیدونم دوره هایی که ترجمه کردم کجا ارئه شده، من فقط پول ترجمم رو گرفتم و سایتشونو هم نپرسیدم

اما مطمئنم پولیه اگه هم باشه

با این اوضاع نت فکر نکنم بتونی پیدا کنی

ولی بین تمام دوره هایی که ترجمه کردم این خیلی خوب بود و کاملا روی شهود تریدر کار میکرد

دنبال الگوریتم و فلان هم نرو

من دوساله فقط تایم فریم یک ثانیه نگاه میکنم، نقاط تصمیم گیری وجود داره و اونچیزی که اسمشو میزارن الگوریتم فقط زبان مارکته ، طبیعتا با زبان هم میشه شعر گفت هم فحش داد

1 لایک کرده

من سبک پرایس اکشن هستش که جدیدا با ICT ترکیبش کردم و روند سودهی‌م رو خداروشکر بهتر کرده ،برای تکمیل اطلاعاتم به تازگی دارم روی سبک RTM هم کار میکنم ،گفتم بد نیست در صورت یادگیری اینم اگه لازم شد با پرایس اکشن و ICT ترکیب کنم ،ولی بنظرم سبک RTM جالبه !

1 لایک کرده

ااره مشتی عالیه واقن حتمن پیگیرش شو ستاپا و ساختارای جالبی داره مطمئنن بدردت میخوره

2 لایک کرده

رفیق شما که لطف کردی تاپیک زدی منابع بدرد بخورشم بنویس واسه اونایی که میخوان این سبک رو دنبال کنن

2 لایک کرده