بهترین آموزش برای یادگیری سبک نقدینگی؟

سلام دوستان.

لطفا تجاربتون در مورد بهترین دوره یا اساتیدی که نقدینگی رو آموزش دادند و براتون موثر بوده رو بنویسید تا هم بنده و هم دیگر دوستان استفاده کنیم.

حتی اگر دوره آموزش یا استادی رو میشناسید که اصلا کاربردی نبوده آموزششون رو هم معرفی کنید.

در کل هر تجربه ای دارید رو ممنون میشم به اشتراک بذارید.

درود بر شما دوست عزیز و دیگر عزیزان من با تجربه حدود ۶ سال در مارکت به این نتیجه رسیده ام که تنها سبکی که در مارکت جواب میدهد سبکهای تحلیلی

مانند Rtm Ict و اسمارت مانی است

اما من خودم فقط با سبک Rtm و نحوه خوانش مارکت ترید میزنم

چرا که در ارتی ام اجزایی دارد که اگر مسلط شویم

به توانایی خوانش مارکت میرسیم

دادا اگ الان میخوای شروع کنی که صبر کن وضیعت نت مشخص شه

من دوره های rtm ict اسمارت مانی رو دیدم اما جواب قطعی نگرفتم خودم یه سبک شخصی دارم

خداروشکر

اما در کل روی روانشناسی اول تمرکز کن خودتو اول بشناس و بعد سبکی پیدا کن ک در خور روانت باشه

3 لایک کرده

ممنون از شما.

من rtm رو اصلا کار نکردم.

ولی جالب هست برام چرا اینقدر یک عده نسبت بهش گارد دارند؟ و در مقابل ی عده خیلی باهاش اوکی هستند و راضی هستند؟

ممنون بزرگوار. 2 سال تجربه ترید دارم و خداروشکر در میانگین سودده هستم. ولی دوست دارم روی مبحث نقدینگی خودمو کامل تر کنم و نمی‌دونم بهترین منبع چی هست؟

1 لایک کرده

توصیه ی تمام عیار و به شدت درست شما

احسنت

باید قبول کرد که خاک خوردی تو این بازار

اول روانتو بشناس بعد دنبال سبک تریدت باش :ok_hand::+1:

1 لایک کرده

امیدوارم که هرچه زودترمشکل اینترنت حل شود چنانچه اینترنت به حالت اول برگشت توصیه میکنم به چنل تریدر من در یوتیوپ سر بزنید

در انجا تمام اجزای Rtm رو و نحوه خوانش مارکت را به صورت کاملا رایگان قرار دادم

ضمنا تمامی تحلیل ها بر روی جفت ارز یورو و دلار و طلا نیز از ماهها پیش قرار گرفته

https://youtube.com/@just_rtm?si=yVhBBYaN_TyMdlBV

1 لایک کرده

متشکرم از راهنماییتون. حتما مرورشون میکنم. شما خودتون بعد از امتحان کردن چند سبک به این نتیجه رسیدید که rtm بهترین روش هست براتون؟

امیدوارم اینترنت رو هم خدا آزاد کنه.

مثل روزی که خدا خرمشهر رو آزاد کرد.

سلام کسی دوره های لیت دریم شرکت کرده چه نتیجه ای گرفته

1 لایک کرده

سلام. من کار کردم باهاش دوره های آقای سایزنر.

در مورد نتیجه رسیدن نمیشه گفت یک سبک نتیجه بخش هست یا نه؟

بستگی به روانشناسی ترید اون فرد و تسلطش به سبک مورد نظر هست.

ممکنه یه سبک خاص رو یک نفر بگه عالیه و ی نفر دیگه اصلا جواب نگرفته باشه.

ولی برای من که خودمو محدود به یک سبک خاص نکردم کاربرد خودش رو داشته و ازش استفاده کردم

مشخصه که هنوز توی بازار سود ده نشدی که اسمارت مانی رو سود ده میبینی مشخصه حد ضررات زیادی فعال شدن

خوشبحال نهنگ های بازار که اموال ادمای ساده ای مثل تو رو حلاجی میکنن

شما چه سبکی کار میکنید جناب؟ و آیا اینکه در مجموع راضی هستید ؟

بنظرم سودده بودن یا سودده نبودن ، فقط و فقط ربط به بازی های مدیریت سرمایه + رعایت حداقل ریسک به ریوارد 1 هست.
همه ی سبک ها، همیشه سودده نیستند ، همیشه هم ضررده نیستند.
کسی که سودده نشده ، هنوز این دو عزیزی که بالاتر معرفی کردم رو رعایت نمیکنه واقعا

2 لایک کرده

من از پرایز اکشن و اندیکاتور ها باهم استفاده میکنم دقت کنید اگر از هر کدوم جدا استفاده کنید ضرر خواهی داد

1 لایک کرده