تریدر های سبک rtm

داداش بذار یچیزی بهت بگم از خیلی وقت پیش من تو گروه گلشاهیان بودم اون ابتدا سال 2015 بود فک کنم. خیلی افراد زیادی بودن و ترید و تحلیل میذاشتن. از همون زمان بحث سبکا بود و درصدای ماهیانه. همیشه یکی بود مخواست شاخ بازارو بشکونه. این همه سال مگذره هی سبکای جدید میان و هی ادعا میکنن ما الگوریتمو میدونیم ولی تهش امار بازنده همونه تهش درصد ماهیانه میانگین همون (اگرنبود پراپای دنیا همه جمع میکردن) بروکرا جمع میکردن خیلیاشون
پس اینو بدون 100 سال دیگ هم همینه

تک سلولی شمایی دوست عزیز خدانگهدارت.

اره بابا

تریدر کنترل رفتار خودشو هم نداره، بعد ادعا تریدر میکنه

چرا دوستمون اینقدر عصبانیه حالا درک نمیکنم

تمام سبک ها فقط به شما یک دلیل میدن برای ورود کردن یا نکردن

دیگه چرا بعضیا سنگ اساتید رو به سینه میزنن خیلی عجیبه

طرف بجا بشینه چارت رو ببینه ستاپ شخصی بسازه که هم به بازار بخوره هم به شخصیتش

گیر داده به ستاپ های زمان دقیانوس یه لفت شولدر رایت شولدر که دیگه این اداها نداره

چطور میخان با این اعصاب ترید بزنن بعضیا وقتی اینقدر تعصبی هستند

حالا خوبه مزیت RTM هم در پیامم گفتم و دقیق اشاره کردم که خود منم واس چی جذبش شدم و به چه دردی میخوره

از کجا میشه تهیه کرد؟ دوره یاشار محمدی؟

سایت خودش ، rtmyashtraderدات کام، ولی بنظرم وایستا اول نت وصل بشه برو کانالش نگاه کن برو برایند و دوره رایگانش حتی نگاه کن بعدش بیا منتور شیپش شرکت کن، دوره رایگانش واقن خوبه، حداقل شما که میخوای بخری اول برو رایگانش از فراچارت نگاه کن بنظرم میرزه

ار تی ام خدای سبک هاست.برای حتی یه پیپت هم تحلیل داره.دقت کنید تحلیل نه ترید.بهترین سبک برای تحلیل گذشته چارت هست توی حال بازار ار تی ام بین تمام سبک های فلج ترین سبک دنیاس چون هیچ سیگنال خاصی بهت نمیده.بهترین روش ترید ار تی ام همون ستاپ Fof سالیوان هست که واقعا استراتژی خوبیه در صورتی که مولتی تایم فریم تحلیل کنید و با pa وارد شید.اون روشی که خود ایف باهاش ترید میزنه خیلی شانسیه.

گلشاهیان یبار توی سایتش مسابقه گذاشت جالب بود حتی توی تاپ تن هم یدونه آر تی ام تریدر نبود

درود

Ict برای شما چطور بوده؟

خوبه یا برآیندش بد بوده؟

سایت پراپش منظورتونه؟

اسمشون رو لطف میکنید

داداش معمولا قبلا که دوره میفرفتیم همیشه زیاد پیش میومد که شاگردا تعریف میکردن حتی اگر نتیجه ای هم نگرفته بودن پس صرفا نباید رو این موضوع استناد کرد منتهی تو ار تی ام یا شما باید بری دنبال منابع که پراکندس مثلا ژورنالا اکادمی و اینا که بصورت پی دی اف از مسترای قدیمی هست و خب خیلی پراکنده و وقت گیره. در مورد استاد ایرانی هم که گفتم من شنیدم میگن یاشار محمدی خوبه بازم میگم باید حسابی تحقیق کنی و بعد تصمیم بگیری تو منتورشیپش شرکت کنی میگن جامع و کامله ولی دیگ نمیدونم اکثر شاگرداش در چه وضعی هستن خودشون که تعریف مکردن

اهان گرفتم عالی

اره همون سایت پراپش مسابقه گذاشت

حیف من ندیده بودم…

خیلی ممنون از توضیحتون و به اشتراک گذاشتن تجربتون، موفق و پیروز باشید

خیلی ممنون از پاسخ گویی و وقت گذاشتن تون موفق و پیروز باشید

عزیزین همچنین :white_heart::white_heart::white_heart:

(پست توسط نویسنده حذف شد)

تقریبا حرف منو زدی که بالا گفتم

هر سبکی هم کار کنی اخر باید شخصی سازیش کنی تا سود بده :+1:

داداش این جا که نوشتی:دوستان هرکسی که خواست ببینه ترید کردن واقعا چطوری یه سر به من بزنه از کسی هم چیزی نمی خوام حتی یک ریال البته وقتی به سود دهی برسید باید زحمت بکشید نصف درآمد عزیزتون رو به حساب بنده حقیر بزنید.
منظورت چی بود واضح بیان نکردی!!