تریدر های سبک rtm

عزیز، شما اول گفتی توی اموزش ها متوجه شدی چرته، الان گفتی توی بک تست فهمیدی چرته، بلاخره کجا فهمیدی؟ بعدش مشتی ببین اینکه شما بگی بنا به عادته اگه شخصی سودده شده توی ی سبک خب اینم واقعن غیر منطقیه، شما خودت گفتی ی سبک پیدا کردی که تو ی ثانیه ترید کنی خب این عالیه مشتی اصن بر منکرش لعنت اما فرض کن من بیام حرف خودتو به خودت بزنم، بگم “ اره خب اینکه 1 ثانیه ترید کنی سبک چرتیه” خب این حرف اصن اشتباهه میدونی چرا؟ چون شما داری با اون سبک سود میکنی، پس شما هم نمیتونی بیای بگی فلان سبک چرته، چون ی نفر دیگه هم داره سود میکنه از این سبک…

چشم حتمن، ببین اگه واقن واقن میخوای کسی بشی که اسمش باشه rtm تریدر بنظرم واقن توی منابع فارسی دقت کنید توی منابع فارسی دارم میگم نه خارجی ، توی منابع فارسی کسی بهتر از یاشار محمدی سبک rtm رو بهتر توضیح نمیده من 2 سال بیشتره که دارم کار میکنم با جرئت دارم میگم بهتر از این فرد توی زبان فارسی برای rtm پیدا نمیکنی ، نگرد که نیست، اما خارجی تا دلت بخواد منبع هستش، مثلا بانو نورا، مثلا دوره awm fx (فقط یکی از ستاپ های RTM رو توضیح میده ولی کامللل) خلاصه منابع زیاد، ولی اینا معتبر ترین هاش هستش، کتاب هایی که از خود اکادمی RTM هم لیک شده هم خوبه واقن بدرد بخوره، که فک کنم 15 یا 16 تا pdf بود که درز کرد ، بنظرم اونا هم خوبه، این پی دی اف ها به زبان انگلیسی هستش ولی خود سالیوان(شاگرد ایف میانته(ایف میانته خالق سبک RTM) ) اومده ترجمه کرده به فارسی چون سالیوان فک کنم تنها عضو کار بلد فارسی زبان گروه rtm بود و هست که خارجه…

مابعی که گفتی هم خوبن عین نورا و اینا ولی اینا ار تی ام خالص نیستن اینا بیشتر ستاپ محورن مثلا رو کیو ام یا ساتاپ ها کار کردن و عین ار تی ام نیومدن کل ساختارها و اینا رو بگن و فلسفه حرکات رو بتونی بفهمی. بقیه منابع هم خیلی پخش و پلاس مثلا باید بری ژورنالای اکادمی و این چیزا رو گیر بیاری و بخونی و کلا چیز شسته رفته تمیزی تو نت پیدا نمیکنی ..در مورد یاشار محمدی اره میشناسمش خودت دورشو رفتی؟ چون فکر کنم یه منتورشیپ و دو جلد کتاب داره اگر شرکت کردی نظرت در موردش دورش چیه ؟

ببین اره حرفت درسته، بله شرکت کردم جلد اولش و منتور شیپ اولش رو شرکت کردم، البته ذکر کنم انقدر ادم با شرف و خوبی بودن دوره رو هدیه کردن به من حقیقتش پول دوره رو نداشتم ولی تلاشم رو دید و اورد توی منتور شیپ من رو و هنوزم دوره رو دارم و منتور شیپ هم شرکت کردم، حقیقتش ببین خیلی خیلی کامل درس میدن و خیلی هم مثال میزنن و هر کسی تو لایو های منتور شیپ بود رو میاورد بالا و سوالاشو جواب میداد خلاصه خیلی خوبه ولی ببین میگم خیلی پیچیدس باید سرت بکشه تا بتونی بفهمی، ستاپای خوبی هستش که کامل همش برا RTM ئه ولی میگم دیگه پیچیدس و واقن باید حوصله داشته باشی، ولی با مطالب ساده ای هم که میگه میشه ستاپ ساخت و نتیجه خوبی هم میده، در کل برای افرادی کهه میخوان کل سبک رو بدونن و با کل سبک ترید کنن عالیه، برای افرادی که یکی دو ستاپ هم میخوان بازم عالیه، در کل خوبه واقن، ولی خب تا جایی که میدونم فعلا بخاطر جنگ و اینا متوقف شده این منتور شیپ البته من دیگه جزو منتور شیپ نیستم و منتور شیپ رفت برای فاز و مرحله دوم ولی خب فکر میکنم متوقف شده کامل بخاطر همین شرایط….

نه توی روبیکا و ایتا گروه داره و هنوزم کسی بخواد دوره رو بهش میده و با نت داخلی هم کار میکنه تو اپارات تحلیل میذاره. حقیقت تحلیلاش رو دیدم خیلی اما و اگر داره و تو چند تحلیل اخیرش که نگاه کردم یجورایی ندیدم یه مسیر مشخص و ثابتی رو در بیاره. و یه چیزش که دوست نداشتم اگر 5 تا سناریو مشخص میکنه هرکدومش اتفاقی میفته میگه همونجور که تو تحلیل قبل گفتم . البته من تا حالا دورشو نرفتم شایدم خوب باشه منتهی من زمانی میگم یه مدرس خوبه که بتونم از اموزشش پول در بیارم وگرن صرف خوب توضیح دادن و اینا نمیتونم بگم طرف کارش درسته باید ترید و تحلیل دقیق ازش ببینم

عه نمیدونستم، کاش حاجی لینک گروهش بفرستی مرسی، ببین بنظرم دوره رایگانش واقن خالی از لطف نیست، از فراچارت پیداش کن، برو ببین واقن دوره رایگانش از صد تا دوره حرفه ای که دارن پولی میفروشن بهتره، بهت قول میدم تو همون رایگان رو ببینی اصن خودت ستاپ در میاری اینو قول میدم، جلسه 1 2 3 خیلی اسونه، به بعدش سخت تر میشه ولی باور کن خوبه همون رایگانش هم حتمن نگاه کن

ایدی روبیکا یا ایتات رو بذار برات بفرستم

مشتی ایدی ندارم، کاش لینکش کپی میکردی میفرستادی، ایدی برای روبیکا نذاشتم چون بذارم دیگه نمیشه بردارم

اینجا گروهشه چت میکنن ولی اپارات و اینا هم لینکشو گذاشته متونی دنبال کنی

اقا دمت گرم ، ایتا ندارم ولی باید بریزم، مرسی ممنون

داداش چند سال عقبی کلا

میگم من RTM رو قورت دادم

فارسی نوشتم چرا گیج میزنی ، میگم در حین آموزش فهمیدم چرته (تک سلولی نباش)

ولی از همین RTM تنوستم چارتا نخو پیدا کنم

یبار از اول درست پیام ها رو بخون

همین الان هرچی در مورد RTM بگی برات ردش میکنم

من دوره های RTM اینقدر افراد تف میدادن ، حداقل 30 گیگ شورت کلیپ از خود همون دوره ها داشتم

یعنی هرچی میدیدم فکر میکردم جالبه اسکرین رکورد میکردم

پوشه RTM من بالای هفتاد گیگ شده بود

منظور از آموزش این نیست که دو قسمت اول رو دیدم گفتم چرته

بلکه سه ماه فقط داشتم دوره رو میدیم و روی چارت پیاده میکرده و بعدش شش ماه باهاش ترید میزدم در حین آموزش

آموزش که تموم نمیشه اما به یکسال نرسیده فهمیدم چرته و شروع کردم به اضافه کردن داده های دیداری خودم

حالا اگه در توهم هستی که RTM چیز خاصیه، میتونی به ما هم بگی چون ترید زدن و سود ده بودن ربطی به RTM نداره

DP/ qm/ FL /ELL / orgin/ engulf/ fo/ daimond/ /rs,ls که هیچی نیست جز نام گذاری

خودتو اذیت نکن، اینا فقط اسمه

اگر به گفته من توجه کرده باشی گفتم بازار چطور کار میکنه، اون قسمتو باز بخون بعدش یخورده فکر کن متوجه میشی اصلا همچین چیزی که RTM میگه فقط اسم گذاریه

حالا حرفمو قبول نمیکنی شاید فکر کنی من RTM نمیدونم

ولی یادمه توی شهریور اتفاقی دوره جدید زئوس توی یوتیوپ یهو نشون داد، 20 دقیقه نگاه کردم خندم میگرفت

دلیل بر سود ده بودن یا نبودن افراد نیست چون اکثر RTM کارها شبیه به پترن کارها ترید میزنن

لفت شولدر کیو ام دایموند سی پی اورجین و … فقط اسمه

هیچ وزن خاصی نداره

RTM خوبه برای افرادی که وسواسی هستند ،مثل خود من که میخوان برای تریدشون دلیل بیارن اما بهتره بعد مدتی بیخیال بشین و دنبال جام مقدس نگردین توش همش اسم گذاری الکیه

درست حرف بزن دوست عزیز، اصن ی خط از کل متنت رو هم نخوندم چون درست حرف نمیزنی، “چرا گیج میزنی“ ، “تک سلولی نباش“ شما اول درست صحبت کن بعد بیا راجب سبک با من حرف بزن، موفق باشید خدانگهدار.

من بطور اتفاقی یه نرم افزار اندرویدی گیرم اومد ،بنام آموزش سبک rtm مدرس خادمی دلجو،تمام آموزش هاش توی این اپ هست ،خیلی هم واضع و شفاف توضیح میده

مشتی برو دوره رایگان یاشار محمدی رو نگاه کن، واقن مطمئنم مثلش پیدا نمیکنی و مطمئنم از دیدنش پشیمون نمیشی…

من با یکی از شاگردای منتورشیپش حرف میزدم . تریداشو بعضیاشو نشونم داد هم وینریتش خیلی خوب بود هم ریسک به ریواردش و نتایجشو نشونم داد واقا عالی بود

عالی، بنظرم حاجی اینکه چقدر بخوای نتیجه بگیری واقن به پشتکار خودت ربط داره… میدونی چی میگم؟ شاید اون استاد و ی استاد دیگه در ی سطح توضیح دادن اما شاگرداشون یکیشون بیشتر زحمت کشیده برا ستاپ یکی نه، میدونی ؟

اره صد درصد همینه منتهی اون اموزش و دیتا و استاد خیلی تاثیر داره.

دقیقن اینم حرفیه.

به من چه که نخوندی

مگه من با تو مشکل دارم؟

واضح صحبت کردم

دقیق هم دارم بهت ادرس میدم

کل RTM رو قورت دادم

بهترین های این سبک الان ستاپ محورند

خب تمام سبک ها ستاپ محورند این دیگه کجاش خاصه؟

الان تو بیا یه چی بگو من نفهمم

مطمئنم دو دقیقه ردش میکنم برات

چون گیر شما سبکه و فک میکنی اگه من سبکو ببینم یا نبینم تفاوت رو رقم میزنه

اما من بهت میگم تمام سبک ها رو بری ببینی بازم استاد و شاگرد روی یک چارت نظر متفاوت میدن

دیگه الفبای تریده چیز سختی نیست

تک سلولی نباش من با تو مشکل ندارم خودتو به من نچسبون

ولی واقن چیزی که از یاشار محمدی خیلی برام باهال بود این بود خیلی خاکی بود واقن، خیلی جدی میگم، بعضی شبا مثلا میومد تو گپ نصیحت میکرد برای زندگی یا مثلا پی ویشو داشتیم شخصا با خودش صحبت میکردیم، خلاصه اینطوری نبود بگیره خودشوو، مثلا برات رایگان سبد میچیند، کلا خاکی بود