کانال آموزشی و لایو ترید RooTmarKeT

آموزش‌های عمیق‌تر، تحلیل‌های کامل‌تر و نگاه حرفه‌ای‌تر به بازار

همه داخل کانال آپارات منتشر میشه.هر روز از دوشنبه تا پنج شنبه لایو ترید با دیتا ها به صورت شفاف.

اگر دنبال یادگیری سطحی نیستی، حتماً کانال رو ببین :backhand_index_pointing_down:

کانال رایگان سیگنال و آموزشی هم توی بله هستش .خوشحال میشم ببینمتون تو لایو و کانالم.

2 لایک کرده

خیلی خوبه سعی می کنید برای همه دردسترس باشه، چون روی آپاراته.

1 لایک کرده

خواهش میکنم دوست عزیزم.بله تا اونجایی که سیستم معاملاتیم ضربه نزن سعی کردم با شما دوستان به اشتراک بزارم مطالب رو.امید وارم تونسته باشم با لایو ترید و انتشار اطلاعات خاص توسنته بشم مسیر شما رو به سمت درست هدایت کنم.ممنونم از کامنت ها و نقد هاتون.خوشحال میشم توی لایو ترید هام باشین و نظراته خودتون بگین دوست عزیزم :heart: :heart: :heart:

1 لایک کرده

چشم حتما میام شخصا

1 لایک کرده

ابتدا ممنون بابت اشتراک گذاشتن اطلاعات ، البته صدای ویدئو ها خیلی ضعیفه لطفا اصلاح بشه

جسارتا میشه توضیح بدین ( تا اونجایی که سیستم معاملاتیم ضربه نزن ) چه معنی میده ، یعنی قراره چه ضربه ای به سیستم معاملاتی شما وارد باشه با اشتراک گذاشتنش ؟

1 لایک کرده

سلام به شما دوسته عزیزم. چشم حتما ویدیو جدید اصلاح میکنم اگر مورد دیگه هم فکر میکنید نیازه امر بفرمایید تا انجام وظیفه کنم .در مورد اون سوالی پرسیدید ،ببینید این واضح که هر سیستم دارای یه ادیج معاملاتی یا لبه معاملاتی هست.شما وقتی پابلیک کنی سیستم رو این عدد در طول سالیان تغیر میکنه.برای مثال افرادی که با سیستم های قدیمی مثل اندیکاتور ار اس ای میلیون ها دلار درامد کسب کردن اما الان اینجوری نیست در اصل ادیج معاملاتی اون سیستم پایین اومده.البته این یه موضوع شخصیه و شاید خیلی ها بهش توجه نکنن. و البته این به این معنی نیست فقط من بلللدم این استراتژی رو و هیچ کس نمیدونه از این افکار به نظرم پوچ. قطعا این حرف اشتباهه و لی چون هنوز پابلیک نشده و در کنار اون شخصی سازی شده برای شخص خودم سعی میکنم طوری رایکان در اختیار افراد بزارم که اون افرادی که حالا تو مسیرش هستن و بهای سیستم رو پرداخت میکنن خدای نکرده اجهافی در حقشون نشه .و بتونیم شمرده و رو اصول به افراد یاد بدیم که بتونن برای خودشون استفاده کنن روی استراتژی خودشون نه صرفا کپی و پیست کردن یه نقطه ورود و خروج .امید وارم تونسته باشم توضیح داده باشم

1 لایک کرده

بسیار عالی
البته لبه معاملاتی 90 % مربوطه به روانشناسی مارکت هست و 7 % مدیریت ریسک و تنها 3% تکنیکال هست.

ولی به نظر شما فرضا اگر نوسان مارکتی مثل طلا در روز 1 % باشه چه مقدار از این حرکت مارکت مربوط به تریدرهای خردی هست که دسترسی به دیتاهای مثل تریدینگ ویو دارن ؟

1 لایک کرده

ببینید به نظرم این شکلی نگاه کردن خطی میتونه در درصد گیری خطا ایجاد کنه.به نظر شما تریدرهای بانکی از یک سبک خاصی برای تریدشون استفاده میکنن ؟به نظر من و البته تحقیقی که در سطح اینترنت کردم متوجه شدم خیلی از تریدر های بانکی از سبک های معاملاتی خیلی شفافی استفاده میکنن فرقشون با افراد دیگه اینه یک با قوانین سخت مدیریت سرمایه کار میکنن همین موضوع میتونه مثلا ترند لاین با سبک های کلاسیک رو زنده نگه داره و باعث ورود نقدینگی بشه نگاه ما ورود نقدینگیه برامون نباید مهم باشه ریتیل تریدر ترید میکنه سبک رو با بانک ها مهم اون نقدینگیه که اون سبک ورود میکنه .

امیر جان این دیتا های لول 2 و 3 از چه منبعی دیتا میگیرن ؟ چطور میشه اطلاعات تمام اردرهارو جمع آوری کرد ؟ یکم راجب ساز و کار صحبت کن

راجب ویدیو ها من 3 تا ویدیو شمارو دیدم. مورد اول اینکه صدا خیلییی کمه مجبور شدم ولوم رو زیاد کنم وسط ویدیو رفتش تبلیغات یهو با صدای بلندد . گوشم پاره شد. اینو رسیدگی کن لطفا :joy:

راجب محتوا هم بخوام بگم. لطفا یکم تخصصی تر صحبت کن نحوه کار رو یاد بده نحوه بک تست گرفتن ازش

اینکه دنبال چی باید باشیم و غیره. در کل یکم تخصصی صحبت کنی خیلی خوب میشه. این موضوع اردر بلاک و خط روند و اینارو دیگه ماشالا همه بچها بلدن. قطعا کسی که ویدیو شمارو میبینه برای بهینه تر کردن سبک معاملاتی خودش هست.

ممنون

1 لایک کرده

به روی چشمم حتما مطالب رو تخصصی تر میکنم و خوشحال میشم کانال اموزشی بله رو نگاهی بندازید سعی کردم از اول نوع دیدگاه رو توضیح بدم.و حتما دوست عزیزم پوزش میخوام به خاطره این کاستی صدا 100% ویدیو بعدی دقت میکنم برای میکروفن :sweat_smile: :sweat_smile: :sweat_smile: :sweat_smile: :sweat_smile: :sweat_smile:

1 لایک کرده

اقا امیر ما تهش سفت پا کارتیم بزنیش تو موضوعات تخصصی دیتا های لول 2 و 3 :joy:

1 لایک کرده