تاپیک اختصاصی پشتیبان رابین سود + آموزش های RobinSood

همه فلج بودن
بازیکن های اشتباهی اومده بودن تو
بارکولا نباید اول تو زمین میومد
هرناندز باید جای اون دفاع مقابل یامال میومد
شوامنی نباید فیکس میبود و کونه واقعا بهتر بود

حیف شد کلا
واقعا حیف شد

ولی در کل خارج از علاقه شخصی . بازی خوشگلی بود و ارزش دیدن داشت .:ok_hand::ok_hand::ok_hand:

اره واقعا اسپانیا باهوش و با استراتژی بود امشب
تبریک میگم به طرفدارهاشون :sweat_smile:

کاش یکم جزئیاتی بیشتری بگین دقیق متوجه برنامه نشدم من

متوجه کجاش نشدی؟ باخت فرانسه رو؟:joy:

نه اینکه هدف چیه کلا

نیما جان دمت گرم :joy::joy::joy: انگلیس باخت :joy::joy:

سلام دادا اون پارامترهای که گنگه

شما اشتباه فهميدی اصلا نمیگه که فقط جفت ارز اختصاصیداشته باش شما میتونی ۱۰ تا جفت ارز متفاوت ترید کنی

اون قسمت هم نمیگه اگر نیم ساعته ترید کردی باید تا اخر نیم ساعت باشه

بزار با مثال بگم‌ فرضکن معامله بازکردی یک ساعت زمان برده تا به هدف برسه

حالا یک معامله دیگه باز می‌کنی یک دقیقه ای .

هر دو معامله‌ قبول میشه توی پنل انالیز به شما میگه میانگین معاملات شما ۳۰دقیقه است.

پارامتر میانگین زمان میگه میانگین معاملات باید اطراف این عددباشه نه دقيقا این عدد(فکر کنم تا ۲۰درصد)

یعنی اصلا بحث اينکه شما کوتاه مدت ترید کنی یک بلند مدت باطل میشه نیست

یک نکته دیگه هم بگم اگرپارامتر زمان رعایت نشه اون معامله باطل‌نیست و اگر سود کرده باشيد براتون حساب میشه

دمتگرم همون اول میومدی توضیح میدادی اینا که بلد نبودن مشخصه تاحالا کار نکردن بفهمن چی به چیه

میانگین باشه خوبه بد نیست

بعد یچیزی توی چالش مقدار سود رو کسب کردی تموم شد دو سه روز مونده تا روز چالش رو پایان برسونی

اون وقت بیای روی نماد دیگه کار کنی نه حجم کم مثلا نصف حجم قبلی یا اصلا همون حجم قبل

چه اتفاقی میوفته؟

چون اونجا زده بود معامله فیک حساب میشه برای پر کردن روز معاملاتی و معامله ثبت نمیشه این وضعیتش چطوریه؟؟؟

چون مشخص نمیکنه ادم هروقت دوس داشته باشه میتونه نماد دیگه رو هم کار کنه همش برای پر کردن زمانم نیست

سلطان من چت هارو خوندم داستان وار

اگر منظورت نیماس

اون خودش تو یک تاپیکی تحلیل اکانت های پاسی هارو میزاشت یه زمانی و ترفندهای مختلف رو یاد میداد

بعد در مورد سوالت هم هیچی نمیشه

تا جایی که من کار کردم

میانگین ها و نمودارهات ربطی به نوع نمادی که کار میکنی نداره

اگر نصف بکنی حجم رو میانگین هم کم میشه

معامله فیک هم تا جایی که من یادمه واسه اونایی بودش که میومدن شنبه و یکشنبه الکی پوزیشن میزدن

حالا من که حرفه ای نیستم ولی فکر کنم این تاپیک رو بخونی

یه سری چیزا میاد دستت :heart:

برو چت های اخرش رو بخون حدود 10 تایی تحلیل و ترفند گذاشته

اگر کمک و سوالی هم داشتی بپرس شاید من بتونم کمکت بکنم :heart:

نیما سلاح مخفی داشتی و ما نمیدونستیم :rofl:

حالا اینا یه طرف

جدا چطوری میتونید طرفداری انگلیس و فرانسه رو بکنید خدایی

اینا که اصلا همه اشون سیاه پوستن

حالا باز انگلیس چندتا لا به لاش گذاشته ولی همه از دم سیاه پوستن و مال اون کشور نیستن

یا مثلا المان

یادش بخیر خدایی یک زمانی المان یک دونه سیاه پوست داشت

بعد بازیکن ها همه از دم آلمانی بودن و خدایی چقدر قشنگ باز میکردن

پودولسکی که عین تانک بود اون جلو

فلیپ لام مدافع راست بود

باستین شوان اشتایگر هافبک بود

کلوزه هم کارو تموم میکرد واسه المان

الان تیم ها مسخره شدن از دم

نژاد پرست نیستم ولی خدایی جام جهانی قشنگی نیست

الان یعنی مثلا روی طلا ریسکت همیشه ۱ درصد باشه

استاپ ۱۰۰۰ پوینت و حجم ۰.۰۱ لات که میشه ۱۰ دلار و بیای رو یورو همون حرکت رو بزنی استاپ ۱۰۰ پوینت و حجم ۰.۱ لات یا اینکه بخای حجم نصف کار کنی ۰.۰۵ لات مشکلی پیش نمیاد فیک حساب کنه؟

یا با این حجم بیای رو یورو ۱ دلار ریسک کنی ۰.۰۱ لات با استاپ ۱۰۰ پوینت اینو مشکل مبزنه؟؟؟چجوریه وضعیت فیک شدن معاملات؟؟؟

موردی نداره اگر میخای پر کنی روزهای معاملاتی پر کنی (با شرط اینکه همه پارامترها اوکی شده) یگ راه حل سهده داره شما ارزی انتخاب کن که نوسان کمی داشته باشه (مثلا دلار کانادا به دلار امریکا در سشن اسیا) لات همیشگی ات بزن و تایم باز کردن هم بزار اندازه همیشگی

بیشتر پلن‌های معاملاتی درباره این صحبت می‌کنند که کجا وارد شویم، چقدر ریسک کنیم و کجا از معامله خارج شویم، اما یک سؤال مهم معمولاً کمتر پرسیده می‌شود:

اگر یک دوره معاملاتی ناموفق داشتیم، برای ادامه مسیر چه برنامه‌ای داریم؟

این سؤال مخصوصاً زمانی مهم می‌شود که تریدر با سرمایه شخصی فعالیت می‌کند. چون در این حالت، هر افت جدی فقط یک زیان معاملاتی نیست؛ بخشی از همان سرمایه‌ای از بین می‌رود که قرار بود فرصت‌های بعدی معامله‌گر را تأمین کند؛ اینجاست که تفاوت میان «مدیریت ریسک یک معامله» و «مدیریت سرمایه برای ادامه مسیر» مشخص می‌شود.

پراپ تریدینگ یکی از مدل‌هایی است که می‌تواند این معادله را تغییر دهد؛ نه به این معنا که ریسک بازار را حذف می‌کند یا سودآوری را تضمین می‌کند.

در این مدل، تریدر به‌جای اینکه الزاماً سرمایه بزرگی از دارایی شخصی خود را مستقیماً درگیر بازار کند، با یک هزینه ورودی مشخص وارد فرآیند ارزیابی می‌شود و باید توانایی خود را در چهارچوب قوانینی از پیش تعیین‌شده اثبات کند.

اما یک نکته مهم وجود دارد:

هر حساب پراپی، صرفاً به‌دلیل داشتن سرمایه اسمی بیشتر، انتخاب مناسبی نیست.

قبل از انتخاب یک چالش باید مواردی مثل ساختار دراودان، اهداف مراحل، قوانین معاملاتی، شرایط برداشت سود و تناسب آن‌ها با سبک واقعی معامله‌گر بررسی شود.

ما در رابین‌سود تلاش کرده‌ایم این تصمیم فقط به صفحه «خرید چالش» محدود نشود؛ به همین دلیل، کاربر در کنار مسیرهای مختلف چالش می‌تواند ساختار قوانین را بررسی کند، از منتورینگ رایگان برای بررسی مسیر و پلن معاملاتی استفاده کند، از طریق سامانه پگاه به خدمات تخصصی دسترسی داشته باشد و پس از شروع نیز وضعیت حساب خود را در پنل تحلیل لحظه‌ای دقیق‌تر بررسی کند.

ضمن اینکه یک نکته زمانی هم وجود دارد:

افزایش تعرفه‌های رابین‌سود تا پایان ۳۱ تیر به تعویق افتاده است.

این به معنی پایان کمپین در ۳۱ تیر نیست؛ بلکه تا این تاریخ، کاربران همچنان فرصت دارند تعرفه‌های فعلی، ساختار چالش‌ها، قوانین و خدمات رابین‌سود را بررسی کنند و در صورت مناسب‌بودن شرایط، با تعرفه فعلی تصمیم بگیرند.

اگر تاکنون رابین‌سود را فقط از زاویه «قیمت یک چالش پراپ» دیده‌اید، پیشنهاد می‌کنیم این بار قبل از هر تصمیم، کل اکوسیستم و ساختار هر مسیر را بررسی کنید.

چالش‌ها، قوانین، پنل تحلیل لحظه‌ای، سامانه پگاه و خدمات همراه هرکدام بخشی از تجربه‌ای هستند که بهتر است قبل از انتخاب، در کنار یکدیگر دیده شوند.

لازم نیست صرفاً براساس یک تبلیغ تصمیم بگیرید؛ خودتان بررسی کنید، مقایسه کنید و اگر ساختار رابین‌سود با سبک معاملاتی شما هم‌خوانی داشت، آن‌وقت انتخاب کنید.

مشاهده و بررسی کامل رابین‌سود: