تاپیک اختصاصی پشتیبان رابین سود + آموزش های RobinSood

واقعا انتخاب چالش مناسب بخشی از مسیره موفقیت هست بنظره من چالش هایی که مراحل بالایی دارن به دلیل هزینه ی بهتر برای تمرین و بک تست حرف ندارن

امروز هم‌زمان با ادامه کمپین رابین‌سود، چند امکان برای کاربران فعال شده است:

:white_check_mark: ثبت‌نام و احراز هویت رایگان

:white_check_mark: دسترسی به چالش رایگان Rocket برای آشنایی با ساختار و قوانین مجموعه، بدون پرداخت هزینه

:white_check_mark: ۳۰٪ کش‌بک برای خرید چالش‌ها در بازه زمانی کمپین امروز (مطابق شرایط اعلام‌شده)

:white_check_mark: سیستم رفرال برای معرفی دوستان و استفاده از مزایای برنامه معرفی کاربران

علاوه بر این، بخش وبلاگ رابین‌سود شامل مقالات تخصصی در زمینه پراپ تریدینگ، مدیریت ریسک، قوانین معاملاتی و آموزش‌های کاربردی به‌صورت رایگان در دسترس کاربران قرار دارد.

اگر قصد بررسی رابین‌سود را دارید، پیشنهاد می‌کنیم ابتدا ثبت‌نام کنید، خدمات و قوانین را مشاهده کنید و سپس در صورت مناسب بودن برای سبک معاملاتی خود، تصمیم بگیرید.

:link: اطلاعات کامل در سایت رابین‌سود: https://www.robinsood.com

سلام کش بک همون موقع باید چالشم بخریم ؟

این شرایط کجا اعلام شدن؟!

چرا همین جا “شرایط کش بک” رو اعلام نمیکنین؟!

شرایطشو میگین لطفا ؟

چالش 4 مرحله ای هزینه ی مناسبی داره ولی برای رسیدن به ریل خیلی اذیت کننده هستش

پشتیبانی چرا پاسخگوی سوالات نیست ؟

اینجور من فهمیدم شرایط خاص فقط بازه زمانی شما توی بازه شارژ میکنی به .پشتيباني کد رهگيري میدی ۷۲ ساعت بعد ۳۰ درصدمبلغ شارژ شده کش بگ میگبری

طبق اخرین صحبت پشتيباني اون بازه خاص ۲۸ تیر بین ساعت ۱۸ تا ۲۴ بوده

پینوشت : من نه طرفدار رابین سود هستم نه مخالف صرفا چالش دارم‌ گفتم به سوال دوسان کمک کنم

پشتیبانی برای افرادي که چالش میخرند هم درست جواب نمیدهحد چه بررسی اینجا البته صادقانه بگم گویا درگیر بروزرسانی هستند

کیف پولتونو که شارژ کنید کش بگ میده و بیشتر شارژ میشه.

زورای عادی ۵ درصد

روزایی که کمپین میذارن ۳۰ درصد

توی همون صفحه شارژ کیف پول که برید بالاش درصد رو میزنه

اطلاعیه زدن که فردا قیمتا گرون میشه بخاطر دلار

کسایی که میخوان بگیرن امروز وقتشه

با توجه به تغییر نرخ ارز، تعرفه چالش‌های رابین‌سود از فردا به‌روزرسانی خواهد شد و امروز، ۳۱ تیر، آخرین فرصت تهیه حساب‌ها با تعرفه فعلی است.

این اطلاع‌رسانی صرفاً درباره افزایش قیمت نیست. پیش از انتخاب یک پراپ، بهتر است هزینه ورود را در کنار قوانین، زیرساخت‌ها و خدماتی که بعد از خرید دریافت می‌کنید مقایسه کنید.

در ساختار فعلی رابین‌سود، کاربران علاوه بر دریافت حساب معاملاتی به مجموعه‌ای از امکانات دسترسی دارند که می‌تواند مستقیماً روی مدیریت مسیر چالش اثر بگذارد:

:white_check_mark: ۱۰۰٪ ریفاند مبلغ خرید چالش
با عبور موفق از تمام مراحل، مبلغ پرداخت‌شده برای چالش همزمان با اولین برداشت سود بازگردانده می‌شود.

:white_check_mark: امکان دریافت تا ۱۰۰٪ سهم سود از اولین برداشت ریل
درصد قابل برداشت بر اساس میزان سود حساب محاسبه می‌شود و معامله‌گر از اولین درخواست برداشت می‌تواند تا ۱۰۰٪ سهم سود را دریافت کند.

:white_check_mark: پنل تحلیل لحظه‌ای رایگان
وضعیت بالانس، اکوئیتی، دراودان، معاملات و پارامترهای رفتاری حساب به‌صورت شفاف در اختیار معامله‌گر قرار دارد.

:white_check_mark: اکسپرت مدیریت سرمایه داخل پلتفرم
برای محاسبه حجم معامله بر اساس میزان ریسک و کاهش خطاهای محاسباتی هنگام ثبت سفارش.

:white_check_mark: منتورینگ و تراپیست معاملاتی رایگان
کاربر پس از احراز هویت می‌تواند پیش از خرید برای انتخاب چالش مناسب مشاوره دریافت کند و تا زمانی که چالش فعال رابین‌سود دارد، از جلسات تخصصی استفاده کند.

:white_check_mark: سامانه جامع پگاه
مشاهده تمام حساب‌ها، جزئیات هر حساب، ثبت درخواست‌ها و دسترسی مستقیم به پلتفرم از یک مسیر مشخص.

:white_check_mark: ۵٪ کش‌بک دائمی شارژ کیف پول
این مزیت به کمپین خاصی محدود نیست و با هر بار شارژ کیف پول، ۵٪ اعتبار برای خریدهای بعدی به کاربر تعلق می‌گیرد.

برای مثال: چالش فرصت‌ها با فاند ۲۰ هزار دلاری: ۲۶٬۸۰۰٬۰۰۰ تومان

• دو مرحله‌ای و بدون محدودیت زمانی
  • تارگت هر مرحله: ۷٪
  • بدون قانون ریسک شناور
  • بدون سقف ریسک مجاز روزانه
  • امکان هج در معاملات
  • امکان داشتن حساب همزمان چند حساب همزمان
  • ریفاند ۱۰۰٪
  • سهم سود تا ۱۰۰٪ از اولین برداشت
  • پنل تحلیل لحظه‌ای رایگان

هنگام مقایسه پراپ‌ها، فقط قیمت حساب یا عدد فاند را نبینید. این موارد را کنار یکدیگر قرار دهید:

هزینه خرید + قوانین چالش + شرایط برداشت + ریفاند + ابزارهای تحلیلی + خدمات بعد از خرید

تعرفه فعلی رابین‌سود تا پایان امروز معتبر است و خریدهای بعدی با تعرفه جدید انجام خواهند شد.

کاربرانی که تصمیمشان برای خرید قطعی است، می‌توانند پیش از تغییر تعرفه حساب موردنظر خود را تهیه کنند.

لطفا فضای کامیونیتی رو با تاپیک های اضافی شلوغ نکنید. پیشنهاد میکنم یه تاپیک برای تبلیغ و اطلاع رسانی های رابین سود بسازید و همونجا فعالیت کنید.
@admin

اگه این اسپم نیست پس چیه؟!!!
نباید به نماینده ها به اندازه بقیه کاربر ها اجازه تاپیک ساختن بدید وگرنه کامیونیتی رو تبدیل میکنن به بیلبورد تبلیغاتیشون!
یک تاپیک برای هر نماینده, مگه به عنوان کاربر اومدن که بخان به ازای هر سوالشون یه تاپیک بسازن؟!! تاز همون کاربر ها هم تاپیک زرد زیاد میسازن چه برسه به تاپیک های اسپم!
@admin

من یه دونه 10 هزار تایی دارم با چنگ و دندون چسپیدم

سلام و روز بخیر

کش بک برای شارژ کیف پول تون هست که مطابق با درصد اعلام شده میزان اعتبار هدیه بعد شارژ کامل در کیف پولتون واریز و قابل استفاده خواهد

ممنون از بازخورد تون حتما موارد بعدی با جزئیات دقیق تر برای عزیزان گذاشته خواهد شد.:folded_hands:

سلام و روز بخیر

برای سرعت در دریافت پاسخ ها شما همه روزه میتونید از 9 صبح تا 6 عصر با پشتیبانی ما در ارتباط باشید هم بصورت چت آنلاین و هم تماس تلفنی :folded_hands: :blush:

درود و روز بخیر

درسته در زمان هایی که کش یک افزایش پیدا میکنه فقط در اون بازه زمانی اعلام شده ( آخرین بار یک شنبه از ساعت 12 ظهر تا 23:59 بوده) شما میتونید با شارژ کیف پول از این درصد بالاتر استفاده کنید و بعد از اون مجدد و به صورت ثابت به 5% کاهش پیدا میکنه :folded_hands: :blush:

برای دریافت پشتیبانی با بالاترین سرعن شما همه روزه از 9 صبح تا 6 عصر میتونید از طریق چت آنلاین(سامانه پگاه) و تماس تلفنی با ما در ارتباط باشید، تیم ما تلاش میکنه در سریع ترین زمان راهنمایی و پیگیری لازم رو برای درخواست تون انجام بده :folded_hands: :blush: