تاپیک اختصاصی پشتیبان رابین سود + آموزش های RobinSood

واسه من از سطح سطوح حرف نزن

اون موقع نمیدونستین که کلش چیه من سطح ۴۰۰ بازنشسته شدم جم رو جای nft رد میکردم بایننس

اون موقع همه میرفتن واسخودشون بیتکوین میخریدن من بیتکوین اتیش میزدم تا سیگار برگمو روشن کنم

افرین بهت. متحیر شدم واقعا
تو که این همه افتخارات داری، لطف کن دیگه تبلیغ جایی رو الکی نکن و سطح خفن خودت رو پایین نیار دیگه
در مورد جایی هم که تجربه اشو نداری هم هیچی نگو
دمتم گرم :clap: :rose:

تجربه دیدن تجربه کسب کردن نمیخاد
راه کسی که ضرر کرده رو بری سود نمیکنی

میخاستم فلسفه بیشتر بگم که منصرف شدم
بجاش برو از قانون غیر منطقی که رو کردم چندین بار مطالعه کن بفهمی چی به چیه قضیه
جای تارگت سود و ضرر تریدر باید مدیریت کردن بلد باشه

اوکیه فلسفیش نمیکنم منم
شما فقط همینایی که گفتم رو رعایت کن
موفق باشی :sweat_smile: :rose:

هم‌زمان با دومین روز کمپین «۱۰ روز تجربه رابین‌سود» و برگزاری دیدار نیمه‌نهایی فرانسه – اسپانیا، نخستین مرحله از برنامه‌های ویژه این کمپین آغاز شده است.

در این مرحله، ۳۰٪ کش‌بک شارژ کیف پول، به همراه کد تخفیف برای کاربران رابین‌سود فعال شده تا بدون نیاز به خرید فوری، بتوانند اعتبار کیف پول خود را افزایش دهند و در زمان مناسب، پس از بررسی خدمات و شرایط، برای خرید چالش تصمیم بگیرند.

اما فلسفه این کمپین صرفاً ارائه یک پیشنهاد مالی نیست.

در طول این ۱۰ روز، تلاش می‌کنیم بخش‌های مختلف اکوسیستم رابین‌سود؛ از پلتفرم معاملاتی و پنل تحلیل لحظه‌ای گرفته تا سامانه پگاه، خدمات منتورینگ، تراپیست معاملاتی و ساختار قوانین را به‌صورت شفاف معرفی کنیم تا هر تریدر قبل از انتخاب، تصویر دقیق‌تری از خدمات مجموعه داشته باشد.

ما معتقدیم انتخاب یک پراپ باید بر پایه شناخت باشد، نه صرفاً یک تخفیف یا هیجان یک مسابقه.

اگر مایل باشید جزئیات این کمپین، شرایط استفاده از مزایا و برنامه‌های روزانه آن را دنبال کنید، اطلاعیه‌های رسمی از طریق سایت و شبکه‌های اجتماعی رابین‌سود منتشر می‌شود.

اول تجربه کنید؛ اگر مناسب شما بود، بعد تصمیم بگیرید.

امیدوارم فرانسه ببره فقط :sweat_smile:

@admin

قرار شد ادمین های رسمی بیان جواب بدهند نه تبلیغ

همونطور که پست و تاپیک من شامل تبلیغ کردید که هیچی نبود پاک کردید، این هم شامل تبلیغ هست و این ادمین رسمی بعد از چند روز جواب یه سوال و مبحث من رو ندادن، اینجا تاپیک تبلیغ میزنن؟

لطفا شفاف سازی کنید و قوانین رو مشخص اگر قراره ادمین های رسمی بیان تبلیغ خودشون بکنن؟ یا جواب هی به کاربران ایران بروکر…

ممنون

:joy: واقعا افراد این فضا عجیبن جمله وات د فاز اینجا ابداع شده فکرررر کنم

شاید این یک آزمایشی بود خدا میخواست فرانسه رو …

اسپانیا قهرمانه امسال …فرانسه حرفی برای گفتن نداشت اصلا :joy:

واقعا لیاقتشو نداشت
بعد پنالتی اول که به نظرم کاملا اشتباه بود
فرانسه خودش رو باخت

من که امیدوارم انگلیس بازی رو ببره و بخوره فینال و اونجا انگلیس برنده بشه
اصلا دلم نمیخواد این بچه سال ها قهرمان بشن :joy:

نیما جان از اونجایی که گفتی امیدواری فرانسه ببره و باخت . انگلیس رو هم حذف شده بدون و فینال ارژانتین و اسپانیاست :joy::joy::joy::joy:

بی صبرانه منتظر ویس آقای دایی در مورد بازی امروز هستم
ببینم چی میگه :joy: :joy: :joy:

اره فکر کنم رد منو زدن :joy::joy::joy::joy::joy:

داداش یه لطفی کن واسه من دعا نکن . الان بهنام میاد پوستر ما رو میاره :joy::joy::joy::joy:

اولیسه امروز شبیه شولیسه هم نبود لعنتی
فلج بود :joy:

شماره کارت میدم داداش بی زحمت شارژ کن
به جهت امنیت خودته وگرنه من این وسط ضرر نمیکنم :joy::joy::joy::joy::joy::joy:

اره خدایی . دمبله هم یجوری بود کلا . پیداش نبود :woozy_face:

از شرکت ها هم دعوت میکنم برای رقباشون اگر خواستن، میتونن پیشنهاد هاشون رو ارسال کنن
نمونه کار هم موجود دارم :joy::joy::joy: