یه ادمایی بدون اینکه بخونن بدونن چی به چیه یه چیزایی میگن ادم میمونه که این طرف چجوری داره کار میکنه و برای چی اومده تو این مسیر واقعانم فکر میکنه ادم اینا پول میگیرن میان این حرفارو میزنن طرفداری میکنن!!!
باوو تو خودت الگوی تناقض و حرف های بی ربطی. داری به کی این حرفارو میزنی الان؟![]()
یه جا میگی سگب بده، یه میگی سگب خوبه، یه جا میگی مونتا، یه جا میگی عباس، یه جا میگی هوشنگ
بهت تیکه اشو هم انداختن ولی انگار از رو نمیری
واقعا کسایی که خودشون رو زدن کوچه علی چپ رو نمیشه باهاشون حرف زد
صدتای دیگه مثل توام بیان نمیتونن منو زیر سوال ببرن و به سطح من ایراد بگیرن
این برای مورد اول حرفات
دوما
ادم باهوش
دارم میگم تو یه چیزی از قوانین و اون نمودار 6 گانه و این چیزا شنیدی
وقتی میای مینویسی که امروز 30 دقیقه زدی و فردا هم 30 دقیقه باید بزنی وگرنه قبول نمیشی یعنی اصلا تو یکبارم تو این پلتفرم فعالیت نداشتی و فقط داری چرت و پرت تحویل مردم میدی.
من خودم فول فاندشو که سختترین قوانین رو داره، فقط 6 ماهه باهاش کار کردم، تو میخوای قانون رو به من یاد بدی؟
حکایت تبلیغ پراپ های من دراوردی و بیخودی هستش که اون علیرضا بهت گفت و بعدش نمایش راه انداختی و یک کلمه جواب اون بدبخت رو ندادی!
سوما، بازم تو در هیچ جایگاه و لولی نیستی که بخوای بگی من چیکاره هستم و سواد دارم و هزار تا دری وری دیگه. ادمی که میاد هزارتا پراپ چرت و پرت و تازه به دوران رسیده رو معرفی میکنه به مردم مشخصه که هدفش چیه. آدمی که میاد تو یک تاپیک خودشو نابود میکنه و سگب سگب میکنه بعد جایی دیگه میاد میگه سگب هم سرو تهش مشخص نیست و سگب رو میزاره رتبه های پایینتر مشخصه چه طور آدمی هستش.
آدمی که اصلا چیزیو تجربه نداره ولی ادعاش سر به فلک میکشه و دهنشو باز میکنه و مردم رو گول میزنه و از تجربیات نداشته اش برای مردم حرف میزنه و میگه فلان جا خوبه و فلان جا قوانینش اینطوریه، معلوم چه جایگاهی داره.
کمت بود یا بازم جایگاهتو یاداوری کنم؟
یاد بگیر وقتی چیزی حالیت نیست اون دهان رو باز نکنی و مردم رو گول نزنی خلاصه !
من کاری به مخالف ها و کسایی که از جایی خوشش نمیاد ندارم
تکلیفشون مشخصه و احترامشون به جاس چون سلیقه اس و به منم ربطی نداره
ولی کسی بخواد اینجا الکی مردم رو گول بزنه و ظاهر سازی بکنه و نمایش راه بندازه و بره پشت جایی الکی قایم بشه و پوششی باز در بیاره، رو مخم میره
همانطور که بی احترامی و اینطور چیزارو روش حساسم
پس سعی کن قبل اینکه با کسی اینطوری حرف بزنی، طرف رو بشناسی وگرنه جوابشو بد میگیری
الانم برو پی تبلیغات مسخره ات و مردم رو گول بزن که هیرو پراپ، قمبل پراپ و عباس پراپ و اینا خوبن، سگب هم سرو تهش مشخص نیست و یه روزی هم اسکم میشه، رابین هم تهش بنویس دزده و اگر امروز نری تو سایتش، فردا حسابت رد میشه. اینطوری برات همه ایستاده کف میزنن که چه کاربر خوبی داریم.
بشین برای مردم چرت و پرتت رو بنویس فقط و سعی کن به من یکی چرت و پرت تحویل ندی که ضایع ات نکنم!
چه ربطی داره تو جواب این متنو بده بقیه رو چرا قاطی میکنی
هنوز قرصاتو نخوردی توهم میزنی
ابن رابین سود چقدر بهت میده میای از این قانونشم طرفداری میکنی
بیا خودم بهت میدم از مطلب های درست منطقی طرفداری کن
طرف مشکل داره تاحالا نه با بروکر نه پراپ کار کرده نشسته هرجا کندل سبز دیده خریده قرمز دید فروخته همشم ضرر درومده براش اخر از بدبختیش رفته ویزیتور پراپایی با این قوانین بی سروته شده که خرجشو دراره
این ادمارو جمع کنین از کامیونیتی بقیه رو تو چاه نندازن باعث بدبختی بقیه شن الان وضعیتم سخته پول نیست تو مملکت
دادااااااااش ولش کن اینو
این به خدا اگر یک ذره بفهمه چی میگه خودش
چت هاش و هیستوریش هست هر کی بره نگاه کنه به خدا قاطی میکنه
ولش کن اینو بزار به حال خودش اینجا داستانشو بگه
به خدا تهش نمایش بازی و کولی بازی هم در میاره برات
همین مزخرفات رو به منم گفتی وقتی ازت پرسیدم از 10 تا پراپی که داری کدوماشو استفاده کردی
یکم خلاقیت داشته باش و مزخرف کم بگو
ببین وقتی بهت میگم تو خودت نمیفهمی چی میگی و واسه همه مشخص شده میگی نه
چت هارو بخونید خودتون
ارانته رو تازه بعد 12 ساعت شنیدن و فهمیدن اینکه چطوری کار میکنه، به مردم معرفی میکنه
سگب رو جای دیگه داره طرفداری میکنه بعد جای دیگه میگه اسکمه
سلام به همگی، امیدوارم حالتون عالی باشه ![]()
همهی ما اینجا جمع شدیم تا از همدیگه یاد بگیریم و کنار هم رشد کنیم. اما متأسفانه گاهی میبینیم بعضی از دوستان با لحنهای نهچندان مناسب یا رفتارهای تخریبگر، سعی میکنن بقیه رو پایین بکشن تا شاید خودشون رو بالاتر نشون بدن ![]()
واقعاً چطور میشه بدون اینکه شناخت دقیقی از تخصص، سابقه یا توانایی های طرف مقابلمون داشته باشیم، با یه نگاه بگیم «تو هیچی بلد نیستی»؟ دنیای تخصص خیلی وسیعه و هر کسی تو یه بخشیش قویه. بیایم قبل از هر قضاوتی، این رو یادآوری کنیم که ما از تمام ابعاد توانایی آدمهای پشت مانیتور باخبر نیستیم.
اگه سر موضوعی با هم اختلافنظر داریم یا داریم بحث فنی و تخصصی میکنیم، چقدر قشنگتره که با منطق، مدرک و دلایل روشن حرفمون رو بزنیم. استفاده از متلک، تحقیر یا توهین نهتنها حقانیت حرف ما رو ثابت نمیکنه، بلکه دقیقاً برعکس عمل میکنه؛ این رفتار بیشتر این حس رو منتقل میکنه که دستمون از منطق و حرف حساب خالیه و داریم با شلوغکاری بحث رو پیش میبریم.
اصلاً اشکالی نداره که طرفدار سرسخت یه سیستم، ابزار، برند یا متدولوژی خاص باشیم. اما راهش اینه که از ویژگیهای مثبت و قدرت همون سیستم بگیم، نه اینکه با کوبیدن و مسخره کردن رقیبش بخوایم خودمون رو بالا نگه داریم. ارزش و کیفیت انتخاب ما، با پایین کشیدن گزینههای بقیه بیشتر نمیشه
دم همهتون گرم، ارادت
جلوی ادمی که تبلیغ الکی میکنه و مردم رو گول میزنه رو باید گرفت داداش
چند باری محترمانه سوال پرسیدم ازش
اومد کولی بازی در اورد و گفت تو پول میگیری و این چرت پرت هایی که الان به نیما گفته
بعد جای دیگه میره نمک میریزه و نقش دیگه ای بازی میکنه
اینطور افراد سم هستند و باید شرشون کم بشه
تو اگر تجربه جایی رو داری تبلیغشو بکن
10 تا پراپ گذاشته و تهش میگه رابین دزده
من کاری به رابین ندارم ولی 10 تا پراپی که معرفی کردی رو همه اشو داشتی که به مردم معرفی میکنی؟ الان کسی بره پول بده به خاطر تبلیغ ایشون و پولش به باد بره تو جواب میدی؟
وجدان هم خوب چیزیه به خدا
بعد همه اینا یک طرف
سگب رو گذاشته رتبه 3ام و بعد جای دیگه داره تبلیغ سگب رو میکنه
تو فکرشو بکن مونتا فاندد رو میگه از سگب بهتره و گذاشته رتبه اول
![]()
تبلیغ بیهوده رو میشه از گفته های خود اون فرد تشخیص داد
نیاز نداره زیاد بهش پرداخته بشه اونم وقتی که فرد مقابل تون توجیه منطقی نداره و میخواد با توهین تحقیر شما یا اصلا سیستم مقابل حرفش رو جلو ببره ( البته منظورم فقط ایشون نیست کلا این دسته افراد رو دارم میگم )، حالا شما تا هر زمان این مباحثه رو ادامه بدی فقط اعصاب خودت خورد میشه بدون نتیجه چون نه فرد مقابل انقدری تجربه و منطق داره که حرف شما رو متوجه بشه و نه اونقدر تجربه و منطق داره که بتونه شما رو قانع کنه
پس اخر این حرف به بیراهه است
راست میگی خدایی باید بی محلی کرد بهش
از این ادم ها زیاده
منم الکی جوش میزنم سر چیزای بی ارزش
شرمنده ![]()
ادعااا همه ادعا درخت تر هر چقدر پر بار تر سر به زیر تر واقعا شما که ترید بلدی چه فایده طرز حرف ز زدنت این هستش
مشخصه کی حالش بده و داره چرت و پرت میگه
بیا برو پی زندگیت کم حرف بزن که حال مارو بد کردی
از سطح حرفی که زدی مشخصه واقعا ![]()
بعد الان تویی که هر روز اینجایی که داری بیشتر وقتت رو هدر میدی مرد حسابی ![]()
من خودم تو این سایت هر روز فعالم و میبینم کی چی میگه، یکم فکر کن بعد حرف بزن دیگه .
چندسالته خدایی؟ حداقل یه مرور بکن چت های قبلیت رو.
اونی که همش تو تاپیک ها داره فعالیت میکنه که تویی.
اون بنده خدا که اصلا نیست و هرزگاهی میاد اینجا یه دوری میزنه میره.
ببین وقتی بهت میگن دو قطبی هستی و نمیفهمی اصلا چی میگی دقیقا همین حرفاته
اگر مردم عقل دارن و توام خیلی بی طرفی، بهم بگو چطوری و روی چه حسابی این همه پراپ رو تبلیغ کردی؟ جواب علیرضارو که ندادی، جواب منو بده. اگر اون پراپ ها اسکم باشن تو جواب مردم رو میدی؟
اصلا تویی که داری حرف از قانون رابین میزنی حسابت کجاس؟ یکی حرف از قانون و تجربیات میزنه که خودش سوادشو داشته باشه.
منی که میبینی اینجام یکبار اجازه ندادم به خودم برم در مورد قوانین سگب و پراپکو و جاهای دیگه یک کلمه حرف بزنم چون نداشتمشون و شعورم میرسه وقتی چیزی رو بلد نیستم در موردش اظهار نظر نکنم.
ولی تو چی؟ با ادعای خیرخواهی و کار درست میای اینجا و مردم رو سمت پراپ های هیرو و عباس و نقی و تقی و … سوق میدی و بعد میای میگی سگب اسکم میشه و رابین دزده و هزارتا چرت و پرت دیگه و بعدشم میری مظلوم نمایی میکنی و گریه زاری و هزارتا کولی بازی دیگه.
میدونم بابا من خودم چند ماه هستش اینجا فعالیت دارم
اینجور ادم هارو خوب میشناسم
فکر کرده میتونه با این کارهاش مردم رو قانع کنه و مظلوم نمایی بکنه
دیدم داداش نمیخواد اسکرین بدی
من درسته حرفی نمیزنم ولی میخونم چت هارو
کلا مزخرف میگه و داره به صورت پوششی تبلیغ میکنه
تبلیغ هم بکنه ایرادی نداره و مسئولش سایته ایران بروکره ولی اینکه بیای همه رو تبلیغ بکنی بعد همه رو دوباره تخریب بکنی، بدون اینکه اصلا تجربه داشته باشی، اوج نامردیه و لطمه زدن به مردمه
بعد جالبه با این سطحش داره منو زیر سوال میبره ![]()