تاپیک اختصاصی پشتیبان رابین سود + آموزش های RobinSood

سلام جمشید عزیز، ممنونیم که با دقت نظرتان را مطرح کردید. نقد شما درباره بند ۸ برای ما قابل‌توجه است و کاملاً درک می‌کنیم که این قانون در نگاه اول ممکن است پیچیده یا محدودکننده به نظر برسد.

فلسفه بند ۸ این است که عملکرد تریدر فقط براساس رسیدن سریع به تارگت سنجیده نشود، بلکه در یک بازه حداقل پنج‌روزه، ثبات رفتاری، مدیریت ریسک و پایبندی او به سبک معاملاتی واقعی‌اش نیز بررسی شود. این قانون همچنین مانع از آن می‌شود که پس از رسیدن به تارگت، روزهای باقی‌مانده با معاملات بسیار کوچک، چندثانیه‌ای یا کم‌اثر تکمیل شوند. بررسی‌های آماری خود رابین‌سود نیز نشان داده است که پس از اجرای این مدل، نرخ از دست رفتن حساب‌ها در مرحله ریل کاهش پیدا کرده و تریدرهای تأییدشده در مجموع عملکرد باثبات‌تر و نتیجه مالی بهتری داشته‌اند.

با این حال، می‌پذیریم که توضیح اولیه این قانون برای بخشی از کاربران پیچیده بوده و همین موضوع می‌تواند باعث ایجاد ابهام یا حس مانع‌تراشی شود. به همین دلیل، علاوه بر تولید ویدئوهای آموزشی و نمایش ساده‌تر پارامترها در پنل تحلیل، بازخورد شما و سایر کاربران را نیز جدی گرفته‌ایم و در حال بازطراحی ساختار قوانین هستیم تا مسیر ارزیابی به‌مراتب ساده‌تر، شفاف‌تر و قابل‌پیش‌بینی‌تر شود؛ به‌گونه‌ای که هم تریدر شرایط روشن‌تری داشته باشد و هم چارچوب مدیریت ریسک مورد انتظار سرمایه‌گذاران حفظ شود. جزئیات این تغییرات به‌زودی اطلاع‌رسانی خواهد شد. :purple_heart:

به به بسیار عالیهه

واقعا کاش همه شرکت ها این حرکت رو انجام بدن

خوشحالم که اکانت رسمی اومده. به نظرم وقتی خود مجموعه مستقیم پاسخگو باشه، ابهام‌ها خیلی سریع‌تر برطرف میشه.

خب بیشتر پیگیری کن
یه پیام دیگم بزار بگو بقیه پراپا چالش رایگان بزارن

چرا حسم میگه پشتیبان رسمی رابین سود علیرضاست:joy::joy::joy::joy::joy:

خدایی دیگه خنده اش از بین رفت و یکی دوبار اول قشنگ بود
ولی باز هر طور خودت میدونی :sweat_smile:

خب سرمایه گذار برتر ریسک شناور داره این شرکت نداره

مقایسه ای ما نمیتونیم داشته باشیم و بگیم همهههه باید یه جور کار کنم قانونش سخته و شما یا من نمیپذیرم میرم با جای دیگه کار میکنم

ریسک شناور یه قانون واضح و 3 درصده اماقوانین بند ۸ شفاف نیست حقیقتا خیلی گنگ و نامفهومه

سلیقه هر کسی یجوره دیگه

اگر قرار بود همه پراپ ها شبیه هم باشن که رقابتی پیش نمیومد

خیلی وقته شما تو کامیونیتی پشتیبانی داشتیدا :joy:

بنده هم با یک سری نظرات این تایپک موافق نیستیم هر شرکت مستقل و متفاوت است و اصلا نمیشه گفت همه باید قوانین یکسان داشته باشید ما میتونیم انتخاب خودمون رو داشته باشیم

دقیقا همین طوره دوستان، همین تفاوتی که پراپ ها بین شرایط و قوانین شون دارن باعث رقابت میشه، اگر همه دقیقا شرایط یکسان و برابر داشتند دیگه چی باعث میشد بین x و y شما انتخابی داشته باشید؟ همه یه سبک،یه چارچوب قوانین و یه سیاست کاری یکسان داشته باشند اصلا این سیستم رشد نمیکنه

ابهامی اگر دارید میتونید تلفنی تماس بگیرید براتون توضیح بدن وقتی قانون میزارن موظف هستند پشتیبانی در این خصوص انجام بدم بنده هم با کمک منتورشون تونستم حل کنم این مورد را برای خودم

code takhfif ham bedin lotfan hala ke khodetoon inja omadid :heart_eyes:

man faghat code jam mikonam, estefade nemikonam male hich jaiioo :joy: :joy: :joy:

یه گزینه چک کردم این بود مثلا امروز یک معامله انجام دادی ۳۰ دیقه زمان برد و بقبه معاملات هم باید ۳۰ دیقه زمان ببره اینطور زده بود و وقتی بیشتر معاملاتت یک نماده بری روی نماد دیگه معامله کنی ثبت نمیشه همچین چیزی این اصلا نشد قانون که!!!

بچه رو بیاری میفهمه بازار رنجو شارپه و ممکنه توی هر تایم فریمی حتی سبک معاملاتیت بهت ورود بده

یهو ممکنه توی ۳۰ دیقه بهت تیپی بده ممکنه بهت کمتر از ۱۰ دیقه تیپی بده ممکنه حتی ۱ ساعت طول بکشه رنج بشه وضعیت بهت تیپی بده

یا حتی ممکنه بخای وسط سودت معامله رو ببندی!!!

ممکنه هر موقع عشقت کشید بری یه معامله ایم روی نماد دیگه باز کنی وقتی که چشت بخوره و ورودت رو ببینی!!!

این تنها قانون بیخودی بود که من تو این پراپ دیدم و ادم عاقل هم میفهمه که بازار همیشه عادی نیست و مطابق خاستت پیش نمیره

باید جای اینکه صبر کنی تارگت تیپی فعال بشه باید بدونی موقع باز شدن معامله چکاری انجام بدی تا سرمایت توی سود قرار داشته باشه و ضرر انچنانی نکنه

مهم مدیریت معاملست نه خوردن تیپی و استاپ

اشتباه دیدی عزیزم لطفا سناریو نساز برای خودت
به نظر میاد تا حالا یکبار هم تجربه نداشتی که همچین حرفی زدی الان
الان هر کسی که چالش رایگانشو هم استفاده کرده باشه میدونه اینطوری که میگی نیست
میانگینه عزیز
شما حداقل 5 روز باید فعالیت داشته باشی و بعدش میانگین همه اون روز ها مورد حساب قرار میگیره

خدایی برای خودت چیزایی میگی که ادم میمونه چی جواب بده
با این حرفی که زدی مشخص کردی که اصلا تجربه نداری و داری از یک سری چیزایی که شنیدی فقط استفاده میکنی و الکی تکرارشون میکنی که جوسازی کنی

من سر فول فاند به همه میگفتم یک هفته یا 10 روز اصلا پنل آنالیز رو باز نکن و هر طور که خواستی تریدت رو انجام بده. بعد برو ببین چطوری پیش رفتی
همون مسیر رو سعی کن ادامه بدی یا نزدیکش باشی
همین و بس
پیچیده هم نیست چون اگر پیچیده باشه و نتونید همچین چیز ساده ای رو بفهمید واقعا بهتره ترید هم نکنید چون نیاز به هوش بالایی نداره به خدا :sweat_smile:

مگه میشه همینجوری ادامه بدی بدون اینکه چک کنی وضعیت و قانونشو
یهو موقع حساب ریل یا برداشت میشه طرف میاد میگه قانون نقض کردی حسابت رفت برای خودش

تو که انقدر به خودت مطمئنی میگی تجربتم زیاده
باید حرفمو تایید کنی نه که یچیز از خودت در بیاری

خوب بخون چی نوشتم و برو قانونشو قشنگ بخون

معلومه هیچی از ترید سر در نمیاری و از ترید فقط کندل سبز قرمزشو بلدی میای این پست بی ربط بابت این مطلب و قانونش میزاری