مشکل اینجاست که خیلیا دسترسی به اینترنت برای دانلود دیتارو ندارن در شرایط فعلی
من خودم دیتای طلا و ایونتارو دارم ولی حجم دیتای طلا زیاده و با سرعت الان اینترنت آپلودش خیلی طول میکشه اما ایونتارو (اخبار) میتونم براتون قرار بدم البته الان سیستم ندارم احتمالا فردا یا پسفردا
soft4fx 1.95.zip (1.5 مگابایت)
این نسخه رو من روی کامپیوتر خودم دارم. اصلی نیست. کرک شده است. کار میکنه. به شرط اینکه داده ها رو داشته باشی. تمپلیت و … رو هم ذخیره می کنه.
داده هارو چیکار کنیم راهی نداره؟
ممنون مرسی از اموزش
ایدی ایتا بده برات بفرستم.
فقط یورو رو می تونم بفرستم. اونم اگر قبول کنه. طلا خیلی زیاده اصلا راه نداره
ممنون دوست عزیز به این آیدی بفرستید
@Is66877
simulator_ff_events.rar (754.5 کیلوبایت)
اینم اخبار مهم اقتصادی. فکر تا اوایل 2026 باشه.
در حال تلاش ببینیم ارسال میشه کرد یا نه.
اجازه نمی ده فایل بزرگه برای اپلود
خب داداش بفرست ماهم داشته باشیم چجوریه کجا باید بریزیمش
بچه ها یه کانال زدم توی روبیکا فایل soft4fx مودشدشو به همراه اموزش گذاشتم و دیتاهاروهم گذاشتم داخلش دیگه خودتون اذیت نکنید برید حالش ببرید اسم کانال @soft4fx
بیا داداش گذاشتم
دیتای طلا رو هم زحمتش رو میشه بکشی داداش. توی همون کانال روبیکا
داداش دیتای طلا رو میزای ![]()
![]()
دمت گرم .عالی ![]()
گذاشتم عزیز همه رو
این اکسپرت ، بهترین اکسپرت شبیه ساز بازار لایو برای تست استراتژی هست {بسیار عالیه}
من تونستم از طریق بروکر آلپری به بازار وصل بشم
با نصب متاتریدر؟ خیر
آقای بهنام باقرپور ، کل فولدرمتاتریدر4 آلپری بعد از نصب آپلود کردن روی روبیکا و برای من فرستادن - منم دانلود و فایل ترمینال داخل فولدر رو اجرا کردم و متاتریدر بالا اومد
تا دیروز سرورهای دمو ی آلپری موقتا قطع بود ولی امروز وصل شد و تونستم چندتا حساب دمو بسازم و به بازار وصل شدم {هرکس فولدر متاتریدر رو می خواد به این آیدی توی روبیکا پیام بده : forex1366
برای استفاده از اکسپرت soft4fx ، باید متاتریدر به بازار وصل باشه {فقط در لحظه فعالیت اولیه اکسپرت این اتصال لازمه}
و بعد از اتصال متاتریدر به بازار > مرحله اول اکسپرت باز شد {عکس شماره یک}
مرحله بعدی میره برای استفاده دمو یا فول - که من نسخه فول این اکسپرت رو دارم
قبلا که نت بین الملل داشتم > توی قسمت ایمیل و پسورد یه چیز الکی میزدم > قبول می کرد و رد میشد ولی الان درخواست به سرور سایت soft4fx میده{عکس شماره دو}
ارور میده و میزنه نمی تونه به سرور وصل بشم{عکس شماره سه} و عملا استفاده از نسخه فول ش نشدنی میشه {تفاوت نسخه دمو و فول ش در اینه که در نسخه دمو_زمانی که اینترنت بین الملل وصل بود_وقتی ایمیل و کد رو یه چیز چرت و پرت میزدی-ارور میداد ولی نسخه فول ش ارور نمیداد و رد میشد و اجازه استفاده میداد}
من هم نسخه غیرفول {دمو} این اکسپرت رو دارم هم نسخه فول ش رو
در هر دو اکسپرت ، برای ورود قسمت استفاده از نسخه فول ش ، باید حتما لوگین بشه
آیا کسی راه حلی برای این قضیه داره؟
یا نسخه ای از این اکسپرت داره که بدون اتصال به سرور ، بشه از نسخه فول ش استفاده کرد
کسی ترفندی بلده؟
درخواست دیگه
آیا کسی اکسپرت شبیه ساز بازار{مثل soft4fx} رو داره که بدون اتصال به نت بین الملل{با نت ملی} ، کار کنه ؟
سلام پارسا جان وقتت به خیر ! من راهکاری برای این موضوع به ذهنم نمیرسه به جز سایت فراز که فقط برای بک تست هست ! اما اگر قصد ترید کردن داری یکی از بروکرهای خوب و رگوله شده که تقریبا اکثر تریدرها باهاش آشنا هستند, از ۳ روز پیش در حال اراعه خدمات با نت ملی به کاربران ایرانی خودش هست , اگر دوس داشتی روبیکا پیام بده تا لینک ثبت نام رو در اختیارت قرار بدم ! ارادت ![]()