هیواگلد برگشت؛ این بار با دامنه .ir و صرافی

خیلی ممنون دیروز احراز هویت کردم هنوز تایید نشده

ببخشید واریزهاش به چه صورت هست؟کارت به کارت مثل هیوا داره؟

بله کارت به کارت هست.

خواهش میکنم انشاالله پرسود باشی

سلام
با واحد بالا هم میشه رو هیوا (انس) کار کرد یا محدودیت واحد داره؟(مثلا 100 تا به بالا)
واحد بالا بزنی اختلاف قیمتی که باز میکنه برات با واحد پایین فرق میکنه یا نه؟(چون فک کنم با 0.1 اختلاف باز میکنه واحد پایین)
اگه کسی میدونه یه راهنمایی بکنه

ببخشید شما میدونی لیمیت دایرکت یعنی چی؟(روی انس )
تفاوتش با لیمیت عادی چیه؟

نه راستش نشنیدم همچین چیزی.لیمیت اوردر هست که همون اوردرگذاری هست که معمولا برای مظنه و انس برای واحدهای بالا باید اوردر گذاری کنید وگرنه با این پلتفرم های داغون با کلی ضرر معاملات باز میشه.

من کلا معاملاتم با اوردر باز میکنم
با حد ضررم بسته میشه واصلا سریع نه باز میکنم نه میبندم
امروز معامله با اوردر زدم 1.5 دلار اختلاف باز کرده
بعد پشتیبانی میگه که شما لیمیت دایرکت معامله زدین دلیلش اینه :neutral_face: :neutral_face: (اولین باره لیمیت دایرکت میشنوم )
و سایت مشکل و باگی نداشته
بعد میگه تلورانس لیمیت دایرکت زیاده بوده شاید به اون دلیله
خلاصه که سایته داغونه پشتیبانی هم از اون داغون تر
شما هم از این دست مشکلات دارین یا فقط برا منه؟:neutral_face:

هیوا گلد؟فراوون مشکلات داریم متاسفانه .منم حد ضرر میذارم و گاهی اوردر .ولی این اسمی که پشتیبانی گفته رو تا حالا نشنیدم .چندروز پیش با گذاشتن حدضرر هم متاسفانه کال شدم و عمل نکرد :neutral_face:وخیلی برام عجیب بود که با گذاشتن حدضرر هم کال بشی متاسفانه دستکاری خیلی زیاده .فراز گلد از اینا بهتر بودواقعا که اونم حساب من و آربیتراژ کردن به علت سود زیاد استادمون گفتن سود زیاد کنی آربیتراژ میکنه فراز .فراز هم برگرده من دیگه نمیتونم معامله کنم

اره هیوا بقیه که از هیوا داغون ترن
اره خیلی دستکاری میکنن و قبولم ندارن
فراز خیلی بهتر از اینا بود با اینکه اونم کلی مشکل داشت ولی از همه پلتفرما بهتر بود
منم پارسال تو یه روز 150 سود کردم نمیدونستم سود زیادو اربیتراژ میکنن
کلی خوشحال بودم اون روز روز بعد حسابو اربیتراژ زده بودن دیگه نتونستم معامله بزنم با اون اک

چرا فراز بر نمیگرده؟ هیچ اطلاعیه یا هیچی نمیگن؟

منم سودم بالای ۱۰۰بود و آربیتراژ شدم با ۲حساب دیگه هم اکانت زدم اونجا هم زیاد شد سودم آربیتراژ شدم باز .واقعا قانون مسخره ای داشت .استاد ما گفتن فعلا فراز نیست ولی علتش رو به ما نگفتن.منم مجبورم هیوا معامله کنم .ریت و سارین هم که قدیمیه کار باهاشون جالب نیست.دریا گلد هم یه دوستی گفتن خوبه گفتم امتحان کنم ببینم چطوره از ۱۹خرداد هنوز احراز هویتم تایید نشده😳

من خداروشکر که اربیتراژ نخوردم دیگه هرچند بسته شده فرقی نداره الان
gpt من پرسیدم گفتش مشکلات ثبت شرکت و مالیات و.. از این جور داستانا داره
هرچند به حرفش هیچ اعتمادی نیست معلوم نیست دقیقا مشکلشون چیه

اینکه تو هیوا کلا همه چیز فریز بشه برا چند ثانیه برا شما هم اتفاق میفته؟

چقدر پس دریا گلد حرفه ایه تقریبا 1 هفته گذشته هنوز احرازت تایید نشده :neutral_face: :expressionless_face:

منظورتون از فریز تو تایم فریز ؟یا همون هنگ شدن .چون فراز گلد بسته شده همه دارن تو هیوا معامله میکنن تقریبا و بستر و زیرساختش به علت کابران زیاد هنگ میکنه چندثانیه یا گاها دقیقه سایت بالا نمیاد و نمودار هم همینطور یه کوچولو هم معامله دیر باز میشه .ولی الان چندروزه خوبه نسبت به قبل که روزی چندبار هنگ بود

نه همون هنگ میکنه انگار همه چیز ثابت میشه
اصلا هیوا 12 سایتو میبنده به تایم فریز نمیرسه
اها ممکنه از تعداد کاربرا باشه

حجم بالا تو ثانیه کوتاه معاملات بستی که اربیتراژ حساب شده یا در تایم های کوتاه معاملات کوتاه کوتاه بازکردی بستی یا مثلا سود ثابت ۱۰ـ۱۵ خطی

ربات تشخیص داده شدی

وگرنه این همه افراد سودهای بالا دارن این مشکل ندارن.

من یه گروهی بود که قبل شروع جنگ باهاش کار میکردم خود استاد روزانه تک معامله باز میکرد حالا با حجم بالا ولی سود مثلا ۱۲۰ خطی میگرفت میبست

خیر هیچ کدوم از این موارد نبودسود بالا حساب رو میبست .درضمن استاد آربیتراژ نمیشه خودش کلی شاگرد معرفی کرده و کد معرف داده.

بیشتر توضیح میدین چطوری اتفاق افتاده؟ نحوه معاملات چطوری بوده؟

توضیح خاصی نداره.معاملات معمولی واحد بالا هم نبود من به هیچ عنوان معاملات پشت سر هم باز نمیکردم حداقل ۴تا۵دقیقه فاصله بود.ولی سودم که زیاد میشد میزد آربیتراژ شدی و پیام هم که به پشتیبانی دادم قبول نمیکردن و میگفتن سیستم خودش تشخیص میده .به استادم گفتم ایشون گفتن سودهای بالا رو حساب رو میبندن متاسفانه.فقط هم من نبودم کلی بچه های دیگم همین بودن

سلام …منم پنج حسابم آربیتراژ شد .جالب اینجا بود داخل فراز اگه تو تایم پایین معامله زیاد میزدی با حجم بالا اگه ضرر میکردی آربیتراژ نمیشدی ولی اگه سود میکردی حسابت میبستن. به پشتیبان میگفتی میگفتن دست ما نیست و میگفتن محدودیت تو سود ندارین.اول بازار هم پیام میدادن ،بازار بازگشایی شد موفق و پر سود و آربیتراژ باشید

واقعا درسته همینه که شما میفرمایید .معاملات تو فراز از هیوا بهتر بودن انگار دستکاری کمتری داشت ولی خب همین که نمیذاره سود زیاد کنی مسخره ترین هست پلتفرم با قانون مسخره و من درآوردی خودشون .هیوا هم این قانون رو داره ولی من سود زیاد کردم هیچوقت این مسخره بازیا رو درنیاورده.ریت گلد که اصلا قانون آربیتراژ نداره ولی خب پلتفرمش قدیمیه جالب نیست.