هیواگلد برگشت؛ این بار با دامنه .ir و صرافی

الان این مشکل و نداره فقط،واریزی های پنج شنبه جمعه گویا به مشکل خوردن

منم بار اول 50 واریز کردم که ببینم چجوریه
دستم بیاد
سریع بعد 3 4 ساعت اومد تو حسابم
بار دوم مبلغ بالاتری زدم که بتونم باهاش کار کنم
اینجوری شد که نه برگشت خورده پولم نه حسابم شارژ شده

زنگم زدم پشتیبانی اول که گفت نفر 2 انتظار
بعد که رسید به من گفت که پشتیبان قادر به پاسخگویی نمی باشد
دقت کنید پولتون سوخت نشه (فعلا ) مثل ما

(نمیدونم بلاکم کردن دوباره هرچی زنگ میزنم مشغولی میزنه یا …)

1 لایک کرده

نه تلفن جواب نمیدن منم تماس گرفتم دیروز میگه ۲نفردرحال انتظار بعد هم میگه پشتیبان قادر به پاسخگویی نیست واقعا عالین

اره منم همینجوری شد
کسی جواب نمیده

من نفر اول در انتظار بودم. بعد ده دقیقه منتظر شدن، اپراتور اعلام به عدم پاسخگویی کرد. لطفا اگه مشکلتون حل شد اعلام کنین که منم پیگیر باشم

تیکت بزنید دوباره،من دیشب سر اصلاح کردن شماره حساب بانکی تیکت زدم صبح ساعت شش جواب دادن،انگار اینا با تعطیلی انس جهانی روزای شنبه یکشنبه خودشونم تعطیلن

احتمالا همینطور منم جمعه کارت به کارت البته شناسه دار رو امتحان کردم مبلغ واریزی کم بود ولی گفتم ببینم واقعا کارت به کارت شناسه دار هم کار میکنه اون مبلغ نیومده حسابم ولی پایایی که دیشب زدم حسابم نشسته وقت کن امروز دوباره کارت یه کارتش امتحان میکنم درست شده یا نه

من امروزصبح ساعت حدودا8:30واریزکردم یعنی به نظرت چقدرطول میکشه بشینه به حسابم درهیوا؟

طبق این تصویر ساعت ۹:۴۵پایا انتقال میشه و دو یا سه ساعت بعد تو حساب،من قبلی ها رو زمان گرفتم تقریبا دو ساعت بعد حساب کاربریم شارژ بود

1 لایک کرده

خیلی ممنون.لطف کردی :folded_hands:

الان که رفتم نگاه کردم دیدم حساب کاربریم شارژشده.

طبق ساعت انتقالی تقریبا ساعت دوازده حساب شارژ شده،یعنی دو ساعت بعد از اتمام سیکل پایا

طبق تصویر پایا بزنیم تقریبا زمان شارژ حساب دستمون میاد،پایا بهتر من گزینه کارت به کارت رو هم تست کردم نمیشینه به حساب

افرادی که پنجشنبه جمعه پایا کردن اگر حسابتون شارژ شد اطلاع بدید مرسی

1 لایک کرده

شما ها هم در سایت برای ثبت شماره کارت یا شبا جدید با مشکل مواجه هستین؟؟

من از دیروز میخوام یه کارت جدید ثبت کنم همش خطا میده.حتیشماره شبا جدید هم نمیگیره

من شبای جدید زدم ثبت شد

1 لایک کرده

تیکت ثبت کن دوست عزیز

1 لایک کرده

کسی خبر نداره چرا فراز بر نمیگرده؟
یک ماهه هیچ اطلاعیه ای نزده
فقط یه متن کپی پیست میکنه پشتیبانش

ببخشید بی ربط هست جسارتا حساب هیوا شارژ شد؟

برا من نه
هر موقع شارژ شد اینجا اطلاع بدیم
من خودم حسابم شارژ شد میگم

1 لایک کرده

برای منم نشد فکر کنم تا الان ۱۰تا تیکت زدم ولی برای بار چندم گفتن اطلاعات حساب رو بفرستم