هیواگلد برگشت؛ این بار با دامنه .ir و صرافی

**بزرگوار واریز به دلیل کندی پروسه بانکی به حسابتون در هیوا نیومده صبوری بفرمایید در حال برسی هستیم اگر پس از 72 ساعت حسابتون همچنان مواردش انجام نشده بود از طریق شماره تراکنش از سمت شما به بانک پیگیری میکنیم و خودتون بعد از تایم مذکور میتونین تیکت جدید ثبت کنین تا در اولویت از بخش مالی مواردتون انجام بشه با سپاس از همراهی شما

برا من اینو میفرسته چند بار تیکت زدم**

برای من ۱بار اینو فرستاد .چرا بانک ملی به من گفتن همون جمعه صبح به حسابشون واریز شده ولی گویا خود اتوماسیون به مشکل خورده و بانک به من گفتن از صبح چندین نفر برای این مشکل تماس گرفتن

اره بانک واریز کرده اینا معلوم نیست چیکار میکنن

بالاخره تیکت صبحو الان جواب دادن
چیزی که فرستادن جدید بود

**سلام بر شما جهت بررسی دقیق‌تر و تسریع در پیگیری، لطفاً اطلاعات زیر را در یک تیکت مالی ارسال بفرمایید: شماره تماس ثبت‌نامی روش واریز انجام‌شده (شبا، ساتنا، حساب به حساب یا کارت به کارت) در صورتی که واریز از طریق شبا انجام شده، شماره شبای مبدا را ارسال فرمایید. در صورت کارت به کارت بودن، شماره کارت مبدا را ارسال کنید. و اگر واریز به‌صورت حساب به حساب به نام شرکت در بانک صادرات انجام شده، لطفاً شماره حساب خود را ارسال نمایید. همچنین عکس اسکرین شات تراکنش را ارسال کنید از اینکه این موضوع برای شما ایجاد زحمت کرده صمیمانه عذرخواهی می‌کنیم. اطمینان داشته باشید که همکاران ما در حال پیگیری کامل موضوع هستند.

**

برای منم همین بود با این تفاوت که عکس نمیخواد بفرستید .جالبه که عکس هم نمیشه فرستاد و خطا میده امیدوارم زودتر درست بشه

من که تونستم اسکرینو اپلود کنم

همون واریز مستقیم خوب بود
نمیدونم چرا اینجوریش کردن

همچنان باید منتظر بمونیم ببینیم چی میشه :neutral_face: :neutral_face:

من جمعه واریز کردم و بعد از چهار روز شارژ نکردن و جواب درستی نمیدن با اون همه تیکت که زدم . بانک هم که رفتم میگن واریز شده به حسابشون … این رسما کلاهبرداریه

بله واقعا چک کردن حساب اینقدر سخته منم ۱۰تا تیکت زدم و هربار گفتن صبوری کنید و اطلاعات بفرستید من ۱۰۰واریز کردم و میخوام کار کنم اینقدر تعلل رو درک نمیکنم واقعا

من شماره کارت وشبای جدیدواردکردم وسریع هم ثبت شد.

ببخشید چقدر واریز کردید؟۱۰۰میلیون تومان

به عنوان یک مبتدی ازتون میخوام با مبالغ بالا کار نکنید

اگر بازار مظنه کار میکنید مبلغی شارژ کنید مثلا بیست میلیون بعد درصورتی که مبتدی هستید برای مدتی با یک واحد شروع کنید رفته رفته خم وچم بازار دستت اومد واحدها رو افزایش بده البته اون هم نهایت چهارتا

به نظر خودم که با همون یک واحد دو واحد هم میشه سود بردطمع نکنید برای اعداد گنده،با یک واحد دواحد کارکنید مبلغ اضافه هم درصورت متحمل شدن ضرر استفاده کنید که جهت محض احتیاط و آسوده بودن ذهن درواقع همون مدیریت سرمایه هست استفاده بشه

سود هر روزتون رو برداشت بزنید و فقط همون مبلغ اصلی رو بذارید

بازار انس هم همینطور مبلغی مناسب شارژ کنید

جسارت بنده رو ببخشید که این نکات رو نوشتم

4 لایک کرده

مرسی از راهنماییتون ولی من چندسال هست کار میکنم و مبتدی نیستم .فرمایشات شما در صورت مبتدی بودن صحیح است .اوایل به همین صورت کار میکردم .

1 لایک کرده

چقدر زیبا و مودبانه توضیح دادی عالی بود

1 لایک کرده

من تجربه امروزم از واریز و برگشت وجه براتون مینویسم من برای تست قسمت کارت به کارت هیوا مبلغ بیست تومن از کارت تجارت به صورت کارت به کارت شناسه دار نه پایا زدم ساعت ده و چهل و هشت دقیقه،که به حسابم ننشست

بعد غروب ساعت نوزده و بیست و دودقیقه این وجه رو به صورت پایا بهم برگردوندن،رفتم همراه بانک رو ریز تراکنش‌ها رو چک کردم و دقیقا از صادرات نوآوران فرانمودار منتقل شده بود به کارتم صورت پایا

ولی اون مبلغ اندک روز جمعه برنگشته هنوز،انشاا… که واریزی های شما دوستان هم به زودی یا به کارتتون برمیگرده یا به حساب مینشینه،گویا فقط همون واریزی های پنجشنبه جمعه مشکل پیدا کرده

1 لایک کرده

سپاس بابت نظرتون

1 لایک کرده

همیشه موفق باشید دوست عزیز

خوشحالم که با آدم‌های موفقتر از خودم تو این محیط دارم آشنا میشم

1 لایک کرده

یه جواب آماده دارن که به همه همون رو ارسال میکنن. جواب تیکت های منم همین های هست که دوستان میگن

2 لایک کرده

من هفته قبلی مبلغی رو کارت به کارت کردم بعد از ۱ ساعت اونده بود به حسابم

امروز دوشنبه هم مبلغی رو پایا کردم ساعت ۹.۴۴ دقیقه و حوالی ۱۲ اومد به حسابم.

توی ثبت حساب و اینا هم مشکلی نداشتم

البته بهتره از منوی همبرگری و حساب وارد بشید و شماره کارت و شبا رو ثبت کنین (شماره کارت رو ثبت کنین شبا خودش میشناسه)، چون در صفحه اصلی روی افزایش موجودی میزنی هم میشه شماره شبا ثبت کرد گزینه شو داره اما خطا میده. واسه من که اینطوری بود.و پشتیبانی هم همینو گفت و انجام دادم اوکی بود.

به هر حال این تغییرات باعث تداخل هایی شده ، امیدوارم کار بچه ها همه حل شه و پول یه حسابشون به‌موقع واریز بشه.

1 لایک کرده

سلام. دوستان امروز هم خبری نشد؟

سلام نه حساب شارژ نشده .تیکت هم از غروب دیروز ندیدن هنوز.

1 لایک کرده

عزیزم اون بندگان خدا هم استراحت دارنا

دقیقا همینطور که گفتین از منوی همبرگری وارد بشید مشکل ثبت کارت و شبا جدید حل شده

درضمن خبر خوب این که امروز پیامک دادن که کارت به کارت هم فعال شده ودر کمتر از ده دقیقه پول به حساب میشینه برای کارت به کارت هم حتما از کارت ثبت شده در هیوا استفاده کنید

من کارت به کارتش رو تست کردم زیر سه دقیقه به حساب منشست در انتقال کارت به کارت هم حتما شناسه دار انتقال کنید در غیر این صورت نمیشینه شناسه هم کدملی هستش