هیواگلد برگشت؛ این بار با دامنه .ir و صرافی

خیلی عالی جامع و کامل….. حرف حق بود و درست.

تلگرام فیلتر نبودچقدر راحت معامله میکردیم

بعدها این سایتها اومدن….

الانم هیوا تبدیل به صرافی شده.شما تو صرافی ها واریزی اینترنتی نداری.این یه قانون

شما نوبیتکس،والکس،…. صرافی های بزرگی هستن هیچ کدوم درگاه پرداخت ندارن.پرداخت پایا هست و پرداخت قراردادی مستقیم.

هیوا درکنار صرافی اومده معاملات مظنه و انس هم گذاشته

دوستانی که انقدر نقد میکنن ما در این مملکت زندگی میکنیم باید با این شرایط پذیرا باشیم همه چی ریسکی هست….

اصلا پشتیبانی از دیروز جواب نمیده
هنوزم پول نیومده به حسابم
حالم از این سایتای ایرانی بهم میخوره

تیکت را ببندین دوباره تیکت بزنید

**سلام و وقت بخیر این مورد به دلیل کندی پردازش بانک هست و صبوری بفرمایید تا 72 ساعت آینده موردتون برطرف خواهد شد چنانچه تمام موارد رو درست رعایت کرده اید اععم از شناسه واریز و مابقی موارد خیالتون راحت باشه و حتی اگر یک درصد انجام نشد از طریق شناسه واریزتون و مابغی اطلاعات که شما ارسال میکنین از طرف شما به بانک پیگیری خواهیم کرد با سپاس

بعد از دو روز جوابی که پشتیبان داده :/**

شانس تو دیگه

کلا سیستم های بانکی همه بهم ریخته هستن.من صبح برای یک نفر پایا زذم هنوز نرفته به حسابش

صبح چند بار زدم خطا بانکی داد من هی اصرار!

الان پول روهواست

پشتیبانی بانک هم گفت ۷۲ ساعت :grinning_face::face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

این سایت به‌ عنوان یه بستر‌برای‌خرید فروش نه رگوله داره نه جواز داره نه یه ادرس داره شما میخوای انجام بدی اکی ولی بقیه تشویق‌ نکن

1 لایک کرده

دوست عزیز انگار فراموش کردی کجا زندگی میکنی!

حرف از رگوله میزنی؟

اولا رگوله برای فارکس هست و بروکر.

هیوا نه من تعصبی دارم نه چیزی فقط بخاطر ذهنیتت میگم.هیوا مث نوبیتکس و والکس و… شده صرافی ارز دیجیتال

در کنارش اتاق معاملاتی هم داره

الان همون نوبیتکس هم درگاه واریز اینترنتی نداره باید شبا کنی!

بعدشم جای معتبر سراغ داری معرفی کن.راه درامدی داری معرفی کن

اگر نه تو این شرایط مملکت همیشه بین بد و بدتر بودیم انتخاب کردیم

شما تو هیوا یا هرجا سود کن اصل پول برداشت کن با سودت معامله کن

اگر پولت ندادن بعد همه جا اعتراض کن.

وگرنه این داستان ها …. ارزشی نداره!

1 لایک کرده

رگوله برا بروکره چیه هر پلتفرمی که داره معامله وا میکنه باید رگوله داشته باشه نداره نکنید پولتون مگه از سر راه اوردید میکنید هم تبلیغ نکنید

من جمعه واریز کردم هنوز شارژ نکرده

پشتیبانی تو بله هم جواب درستی نمیده

کد پیگیری دریافتی حساب رو هم واسشون فرستادم

ولی جواب نمیدن

1 لایک کرده

چه روی داری تو!!! فقط چون ir هس یعنی امن و قابل اعتماده؟!!! کجا نقدوبررسی یادگرفتی که با این مولفه میگی فلان سایت معتبره؟!!!سایت این خراب شده سه بار تخته شد الان ماهیت عوض کرده!!! متوجه نیستی نشونه های کلاهبرداری رو داره؟! یا متوجه هستی و خودت از هیواگلدی؟!!

2 لایک کرده

هر چی بدبختی میکشیم از این تعصب ریشه‌کرده توو همه‌چی هست؛ خشک بشه این سگ مصب که از هر چی ظلمه راحت بشیم!

2 لایک کرده

تأثیرگذار نبود!

کاملاً مشخصه خودت از عوامل هیواگلدی و اینجا هم کسی به حرفات اهمیتی نمیده. آدمی که سوادش توی بازارای مالی صفر باشه هم بااین چیزا به این پلتفرم شک میکنه. شما یا دانشت زیر خط صفره یا از خود عواملی.

افرین شما که سواد مالی بالا داری و شک کردی

یه پلتفرم به بقیه بی سوادها معرفی میکنی بریم اونجا معامله کنیم

خب توصیه میکنم بدون دانش حتی وارد پلتفرم های معتبرم نشی چون ضرر میکنی :slight_smile:

افرین میگم از طرف مدیریت ازت قدردانی و لوح تقدیر بدن :face_savoring_food::wink:

سلام منم‌پنج شنبه واریز کردم حسابم شارژ نشده بانک پیگیری کردم گفتن اتوماسیون هیوا به مشکل خورده وگرنه دراولین چرخه پایا پول به حسابشون رفته .پشتیبانی هم گفت داریم دستی اوکی میکنیم پول های واریزی رو

حساب منم هنوز شارژ نشده
چه مسخره بازی شده
اگه نت کوفتی وصل بود اصلا کسی سمت اینا نمیرفت

1 لایک کرده

منم جمعه واریز کردم. متاسفانه هنوز به کیف پولم نیومده. به گفته خودشون اگه اشتباه واریز کرده باشی، حداکثر تا ۷۲ ساعت برگشت میخوره. ولی تا الان که دوشنبه هست مبلغ واریزی نه برگشت خورده نه کیف پولم شارژ شده

به منم همین جواب رو دادن. ولی فعلا که خبری نیست

با توجه به گفته های شما من دیشب مبلغ ناچیزی پایا زدم صبح ساعت شش به حسابم نشست ،شناسه واریز کدملی زدید؟موقع جابجایی علت واریز رو چی زدید،امور ارزی طبق مقررات بزنید،شماره شبایی که ازش انتقال میدید حتما در هیوا ثبت شده باشه