آیا اولین پراپ تماما سازگار با نت ملی داره میاد؟ اینوست پراپ invest prop

دوستان اینوست پراپ هم داره میاد رو نت ملی:

لینک کانال روبیکا اینوست پراپ

حساب ده کا و بالاتر برداشت اول 30 روزه متاسفانه ،تو این اوضاع تو فک کن 5 روز مرحله اول 5 روز مرحله دوم 30 روزم برا برداشت اول صبر کنی!!!دیوانگیه. ،ب درد نمیخوره

1 لایک کرده

حالا چرا دیوانگی ؟

1 لایک کرده

برداشت اول در اغلب پراپ ها 30 روز نهایتا 20 روزه و بعد برداشت اول میشه 15 روز

هستند پراپ هایی که شاید کمتر هم باشه

اما الان واقعا گزینه های زیادی روی میز نداریم

اگر اینم حالا خدمات بده یه حساب ازین میگیرم به تارگت 10 درصد سود رسوندم میرم رو پراپ دیگه دوباره حساب میگیرم و …

به نظر هیچ وقت نباید با یک پراپ و یک حساب پیش رفت

بله در شرایط قبل جنگ پراپ ها بودن حرف شما درسته..بحث من الانه که همه چی رو هواس

:megaphone: اطلاعیه رسمی شروع مجدد خدمات | اینوست پراپ:high_voltage:

:white_check_mark: اینوست پراپ در حال شکست تمام محدودیت‌ها

با سلام و احترام
درود بر تریدرهای گرامی اینوست پراپ

با توجه به نظرات ارزشمند ثبت‌شده در نظرسنجی‌ و استقبال گسترده کاربران، مفتخریم اعلام نماییم:

:pushpin: در راستای برداشتن گامی مؤثر و منحصربه‌فرد در مسیر توسعه اینوست پراپ، فرآیند راه‌اندازی بستری کاملاً سازگار با اینترنت ملی آغاز شده است و طی هفته های پیش‌رو به‌صورت کامل تکمیل خواهد شد.

:counterclockwise_arrows_button: وضعیت فعلی خدمات به شرح زیر است:

:check_mark: اتصال به وب‌سایت با اینترنت ملی
(انجام شد)

:soon_arrow: اتصال به پلتفرم معاملاتی برای انجام ترید با اینترنت ملی پایدار و بدون قطعی
(در حال انجام)

:soon_arrow: امکان خرید چالش جدید و شروع خدمات شرکت (شامل پشتیبانی ها و تیکت ها و ارسال مرحله دوم و حساب ریل)
(در حال انجام)

:soon_arrow: امکان ثبت برداشت سود (با محدودیت برای حساب‌های پیش از شرایط جنگ)
(در حال انجام)

:high_voltage:برنامه ریزی و تلاش به اینصورت هست که فرایند تمامی موارد تا پایان هفته بعد کامل تکمیل شود و همه موارد به نوبت در کانال روبیکا اطلاعرسانی شود.

:+1: از شما کاربران گرامی دعوت می‌کنیم در این مسیر همراه ما باشید و اطلاعیه‌های تکمیلی را در روزهای آینده از طریق کانال رسمی شرکت در روبیکا دنبال نمایید.

با سپاس از همراهی شما
:white_check_mark: اینوست پراپ

رفقا این پراپ یکسال فعالیت داشته تا اسفند سال گذشته و توی کامیونیتی ها حتی یک مورد اعتراض یا ریجکت نداشتن

من خودم قسمت نشده بود حساب بگیرم ازشون و حساب هام فقط توی sgb هست

ولی قطعا از همه پراپ هایی که الان فعال هستن بهتره

از نظر قوانین و پرداخت سود و…. بررسی کردم و خواستم تجربه شخصیم رو براتون به اشتراک بزارم

فعال شن حتما حساب میخرم خودم

اخرین اطلاعیه شرکت رو توی پیام بعدی میزارم

:high_voltage:با اینوست پراپ، معاملات شما بدون وقفه ادامه می‌یابد!

:megaphone: ما بستری فراهم می‌کنیم که حتی در شرایطی که سرورهای خارجی، گوگل یا متاتریدر با محدودیت یا اختلال مواجه باشند، شما همچنان بدون توقف به معاملات خود ادامه بدید.

دسترسی پایدار، امن و بدون وابستگی به شرایط اینترنت، چیزی هست که ما برای شما ساختیم.

:pushpin: این قول از طرف اینوست پراپ به تمام تریدرهاست:

خدمات ما وابسته به محدودیت‌های اینترنتی نیست و همیشه در کنار شما فعال خواهد ماند.

:counterclockwise_arrows_button: فرآیند راه‌اندازی در ۴ مرحله طراحی شده؛

یک مرحله با موفقیت انجام شده که جزئیات تکمیلی در روز های پیش رو با تست نهایی اطلاع رسانی میشود و تا پایان هفته، همه سرویس‌ها به‌صورت کامل و پایدار در دسترس خواهند بود.

:spiral_calendar: پیش‌بینی ما این است که تا پایان این هفته، تمامی سرویس‌ها با پایداری کامل در اختیار شما قرار گیرند. هدف ما عملی کردن این وعده در همین هفته است.

:heart: از شما کاربران گرامی دعوت می‌کنیم در این مسیر همراه ما باشید و اطلاعیه‌های تکمیلی را در روزهای آینده از طریق کانال رسمی شرکت در روبیکا دنبال نمایید.

:diamond_with_a_dot: لینک کانال اطلاع رسانی در روبیکا:

rubika.ir/investpropfa

:large_blue_diamond: با سپاس از همراهی شما | اینوست پراپ

1 لایک کرده

حساب ده کا و بالاتر اولین برداشت 1 ماه بعد از دریافت ریله…خیلی زیاده متاسفانه.

اره زیاده

ولی در مقایسه با تاپ مارکت sgb،فقط یک هفته بیشتره

برای من به شخصه دریافت سود بدون گیر و دار های بیخود خیلی مهم تره تا این چیزا

معامله گری صبر رو بهم یاد داد

الانم که دوماهه بدون درامد فقط صبر کردم

یه هفته نیست و نه روزه داداش و کسی که میخواد برداشت بزنه 9 روز براش مث یکساله!!

چی بگم والا

عرض کردم برا من بشخصه اهمیتی نداره این موضوع

یعنی اولویت های مهم تری دارم

تریدر اول باید مطمئن باشه پولشو خواهد گرفت بعد مثل الان من که دو ماهه منتظر برداشت از سگب هستم صبر هم میکنه

چون میدونم اخرش پولمو میده

سگی بحثش فرق می‌کنه ولی پراپای دیگه دستو پاهاتو میلرزونه بهای حساب بگیری ۱۰ روز پاس کنی باز ۳۰ روز وایسی برداشت کنی!!!آدم روانش به هم میریزه