شروع کلاهبرداری اینوست

دوستان لطفا خواهشا حواستون به اینوست پراپ باشه. پراپی رو یادمون نرفته که. وقتی پراپی هم اسکم معرفی شد اواخر یکسره تخفیفات فضایی میذاشت سود رو نمیداد و بی جهت مردود میکرد. برای اینکه جیب مردم رو بیشتر خالی کنن اومدن کمپین راستی ازمایی گذاشتن دقیقا یکی دو هفته بعد اسکم شد و فرار کرد. من حساب 15 کا اینوست پراپ رو پاس کردم بعد از درخواست حساب ریل حساب منو مردود اعلام کردن و گفتن قانون معاملات زیر 1 دقیقه داشتی. به پشتیبانی که پیام دادم و طبق پیام خود پشتیبان و قانون 1 دقیقه ایی مکتوب در سایت مشخص شده این قانون مربوط به حساب ریل هست ن چالش. تو پنل انالیز من چالش رو پاس شدم اما حسابم رو ریست کردن. همچنین یکی از رفیق هام 100 دلار در ریل درخواست سود داده بعد از یک هفته گفتن نقض قوانین کردی. پراپی که هر هفته برای پرداخت سود به تریدر ها تخفیفات 50 60 درصدی اعمال میکنه باید از اون فرار کرد.

سلام مستنداتم میزاری لطفا من با این پراپ اشنایی ندارم

از قدیم گفتن تجربه را تجربه کردن خطاست. اگه میخواین ذهن و روان تون به بازی گرفته بشه میتونین این تجربه تلخ رو برای خودتون تکرار کنین. بحث مالی به کنار اصلا. من یک ماه زمان گذاشتم حساب رو رشد دادم پاس کردم با قوانین شفاهی منو رد کردن حسابم رو ریست کردن.

من که فعلا از فاندد یه حساب 5k دارم اگه به برداشت سود رسیدم یه تاپیک میزنم پیشنهادش میکنم
فعلا که مشکلی باهاش نداشتم

پشتیبانی راست میگه، نوشته ۱۵ درصد تارگت یا سود حساب ریل. تارگت هم که برای چالشه

به نظرم شما با دقت این قانون رو مطالعه نکردین

امیدوارم همین طوری که میگین باشه. ولی برای اینکه سوتفاهم پیش نیاد موظف بودن کتبا مینوشتن 15 درصد از حساب چالش و ریل. درضمن شما با چه منطقی میگین تارگت یعنی حساب چالش؟ چرا کلمه حساب ریل رو اوردن خسته میشدن حساب چالش هم مینوشتن؟

هر کسی میتونه این جملات رو به هزار مدل تفسیر و تعبیر کنه. اون قانونی ملاک هست و درست هست که نتونیم ازش ایراد بگیریم و دجار ابهام نکنه

مگه حساب ریل تارگت داره؟

داداش تا جایی که من بلدم ریل تارگت نداره و هر وقت خواستی میتونی برداشت بزنی

من خودم اینوست پراپ نداشتم که بدونم شرایطش چیه ولی باز همینکه اطلاع رسانی کردی دمت گرم

دقیقا یکی از مسخره ترین پراپ فرم های ایرانه … حدودا چند ماه پیش یک حساب تهیه کردممم

اماا کندل سازی اتفاق افتاد و درادان کل حساب با توجه به اینکه استاپ گذاشته بود فعال شد

تمام مستندات هم موجوده

ممنونم از اطلاعاتی که در اخییار گذاشتی امیدوارم موفق باشی و پیروز

ارادت عزیز. مستنداتی اماده کردم که ثابت میکنه قوانینی که اینوست پراپ برای معاملات تیک اسکلپ منو رد کرده کاملا غیر قانونی و شفاهی بوده ن کتبی

خدا پدر مادر تو برات نگه داره. بالاخره یکی که سرش این بلا اومده حرف منو فهمیده. بقیه دوستان تا زمانی که پول وقت روان و ذهن شون رو از دست ندن متوجه عرایض بنده و شما نمیشن

لطفا به عکس هایی که اپلود میکنم با دقت مطالعه کنید تا متوجه اینکه قوانین باید کاملا شفاف و بدون هیچ سو برداشتی مکتوب شود پی ببرید

طبق عکس هایی که آپلود کردم در اینوست پراپ نوشته شده ( 15 درصد از تارگت یا سود خالص در ریل )کاملا شفاف به حسای ریل اشاره شده ولی به حساب چالش هیچ اشاره ایی نشده.

اما برخلاف اون در سرمایه گذار برتر نوشته شده ( 20 درصد نسبت به تارگت چالش یا سود نهایی در مرحله ریل ) کاملا واضح و شفاف هم به مرحله ریل اشاره کرد هم مرحله چالش. در این قانون جای هیچ شک و شبهه ایی نیست. لطفا قبل از قضاوت آگاهانه بررسی کنیم تحقیق کنیم و بعد اظهار نظر کنیم.

داداش توصیه میکنم اصلا سمتش نرو. از اسپرد وحشتناک بالا و شدو سازی های مستمر همین طور قوانین دارای ابهام و ایرادات و همچنین تاخیر زیاد در واریز سود گرفته تا ثبت نشدن هیچ ادرس یا نشانی دقیق از این پراپ

طبق عکس هایی که آپلود کردم در اینوست پراپ نوشته شده ( 15 درصد از تارگت یا سود خالص در ریل )کاملا شفاف به حسای ریل اشاره شده ولی به حساب چالش هیچ اشاره ایی نشده.

اما برخلاف اون در سرمایه گذار برتر نوشته شده ( 20 درصد نسبت به تارگت چالش یا سود نهایی در مرحله ریل ) کاملا واضح و شفاف هم به مرحله ریل اشاره کرد هم مرحله چالش. در این قانون جای هیچ شک و شبهه ایی نیست. لطفا قبل از قضاوت آگاهانه بررسی کنیم تحقیق کنیم و بعد اظهار نظر کنیم.

هیچ یک از شکت های پراپ که دارن کار میکنن تعداد تخفیفات و جشنواره شون به اندازه اینوست پراپ نمیرسه. خب مشخصه این شرکت ورشکست شدههست که هفته ایی 4 بار تخفیف 50 60 درصدی میزاره به بهانه ها و دلایل مختلف.

نوشته فرصت استثنایی بخاطر کاهش قیمت دلار اومده 60 درصد تخفیف گذاشته و دائما در حال تمدید تخفیف هستن. پراپی هم قبل اسکم مداوم تخفیف های 60 70 درصدی میذاشت و با بهونه های مختلف حساب و سود های بچه هارو نمیداد. من از الان دارم هشدار میدم چهار روز دیگه گذاشتن رفتن کسی نیاد گله نکنه. ما گفتنی هارو گفتیم بقیه اش با خودتون