دوستان اگر تجربه ای در رابطه با استفاده از اینوست پراپ دارید ممنون میشم به اشتراک بذارید چون این روزا دیدم که یه عدهای دارن میرن سمتش و برام سوال شد که قابل اعتماده یا نه
اینوست پراپ پلتفرم خودش رو برای نت ملی رونمایی کرد سرعت باز کردن پوزیشن که خیلی خوب بود برای اسپرد پایداری و بقیه هم چند روزی باید بالا پایین کرد
کسه دیگ ای امتحان کرده ؟
ی نگاهی به قوانین و پلن های که داره انداختم جالب به نظرم اومد. اگر پلتفرمشون مشکلی نداشته باشه ی حساب میگیرم بببینم بقیه داستاناش چطور هست
سلام
من قبلا با سرمایه گذار برتر و تامین سرمایه خدا بیامرز فقط کار میکردم و راضی بودم.
تو این مدت با نت ملی فقط از اپکس اکانت گرفتم که پلتفرمش به قدری بد بود که اصلا نمیشد ترید کرد.
الان بین گزینه های موجود که بررسی کردم اینوست پراپ هم متاتریدر داره هم پلتفرم اختصاصی که جفتشون با نت ملی کار میکنن. پلتفرم اختصاصیش رو تست کردم؛ قابلیتها و پایداری اتصالش رو چک کردم این مدت خیلی خوب بود.
از دوستانی که با اینوست تاحالا کار کردن میخواستم درمورد کیفیت خدمات و پشتیبانی بپرسم و اینکه پرداخت سودش مشکلی نداره؟
سلام. دوستان پلتفرم پلاس تریدر که اینوست پراپ هم روش ران کرده اختصاصی اینوست نیست… یک پلتفرمیه دقیقا مثل متا تریدر که هر شرکتی میتونه پلاس تریدر رو رابط بین بروکر اش و معامله گر قرار بده.
من یک هفته ای هست که دارم تستش میکنم به نظرم خوب میاد. مدیریت سرمایه داخلی گلوری رو داره. یعنی رو خود پلتفرم نصب هست با خیلی از امکانات مثلا میتونی راحت پارشیال کنی اوردر بکاری یا کارایی که میدونیم…
در کل میشه باهاش کنار اومد.
فقط خود اینوست قانون ثبات عملکرد نداشت بهتر بود.
باید تقسیم بندی کنی میزان سود ات رو در هر روز برای پاس کردن چالش…توی پلتفرم پنل انالیز حساب قابل قبولی هم داره.
فعلا بدیش اینه مثل متا نمیتونی متصل بشی به mql که استیتمنت برات ساخته بشه.
خیلی ممنون از اشتراک گذاری تجربتون.
تو کدوم بخشش پارشال و سایر ابزار مشابه گلوری داره؟
من فقط محاسبه خودکار حجمش رو پیدا کردم.
مثل گلوری کلید میانبر هم داره؟
پلتفرمشون امکان تست داره؟
خساب دمو برای تست داره؟
بله داخل کانالشون هست.
ممنون سینا جان لطف کردی
ویدیو رو ببینید کامل توضیح داده.
یدونه 3 کا امروز خریدم
میخوام بدونم دوستانی هستن که برداشت زده باشن از این پراپ ؟؟؟ نظرتونو به اشتراک بزارید🙏🏻
من فقط جز تعریف و تمجید چیزه دیگه ندیدم از این پراپ
اومده روی نت ملی روی یک پلتفرم فوقالعاده
عالیه تست کردم
اکانت تستش رو لطف میکنی
موفق باشی داریوش جان
تو سایتش چک کن ببین دارن یا نه نگاه نکردم
هر تجربه تون رو درباره invest prop بنویسید میخوام از همین پراپ پراپ تهیه کنم
ی پلتفرم اختصاصی دارن که بد نیست نسبت به پلتفرم های اختصاصی دیگه. مدیریت ریسک هم راحت روش نصب هست. اما هنوز برداشتی نداشتم که ببینم پرداخت میکنن یا نه. ی کانال تو روبیکا دارن عضو شو که حساب با تخفیف بگیری بهتره
اتفاقا به قول خودشون به کانال تو تلگرام دارم برداشت های بقیه رو اونجا میذارن بنظرم احساس میکنم طبق تحقیقاتم پراپ واقعا خوبیه
من به تلگرام دسترسی ندارم اما اگه میذارن خوبه. قوانین خاصی نداره در کل و فقط نظم معاملاتی داره برا دو پلن اولش. اما خیلی کم در موردش صحبت میشه
آیا اینوست پراپ معتبره…تخفیف های خوبی گذاشته و پلتفرم پلاس تریدر هم با چارتی زیبا و امکانات خوب منتهی اعتبار نمیدونم
بیا سرمایهگذار برتر