بله من خودم با این پراپ از طریق ادریس شریفی یا همون heis edris خودمون که خالق استراتژی فونیکسه آشنا شدم از طرف ایشون پیشنهاد شده بنظرم پراپ خوبیه بدون حاشیه و معتبره
من الان آشنا شدم در سایتش قسمت احراز هویتش هنوز راه اندازی نشده؟ نوشته به زودی
من از پشتیبانی چتش نام مالکان رو پرسیدم نوشت که نمیشه این اطلاعات رو به اشتراک گذاشت پرسیدم دفتر فیزیکی دارید؟ جواب دادن خیر
اوکیه مرسی نادرجان که به اشتراک گذاشتی
سلام دوستان ..من هم یه چالش گرفتم پلتفرم پلاس تریدر عالیه شبیه فراز هست از بقیه خیلی بهتره .منتهی اعتبارش هنوز نمیدونم ولی تخفیفات خوبی داره
مرسی عباسجان که به اشتراک گذاشتی
من ۱ماه زمان گذاشتم و حساب پاس کردم اما زمانی که برداشت زدم پرداخت انجام ندادن ،زمانتون رو نزارید جدای پولی که پرداخت کردید، بعد روانی داره که خیلی بدتره.
من حساب 15 کا رو پاس کردم ولی مردود اعلام کرد اما تو پنل انالیز خود شرکت برای من پاس شد ولی وقتی درخواست حساب ریل دادم حسابم رو ریست کرد. حساب های 1 کا 2 کا بگیری و بخای 20 30 دلار سود برداشت کنی بهت میدن ولی برای حساب های بالای 10 کا 15 کا موقع حساب ریل و برداشت سود یه جوری به یه نحوی مردود اعلام میکنن
وقتی یک نفر حسابش برداشت نداشته یا هر دلیلی مثل رابین سود یا پلتفرم های دیگه اصلا سمتش نرید اشتباه نکنید همین یکی فانددنکست رو بیاین ده دلارم بزنین باز ارزش داره تا این پراپ ها مخصوصا اینکه شکایتی حتی یکی ازش ثبت شده باشه دیگه اعتباری نداره