داخل این پست نمیخام خیلی از مایکل دفاع کنم یا چیزی صرفا نظرم رو از دید یک شاگرد مایکل که به نظر خودم از خیلی های دیگه ای ادعای ICT کار بودن رو دارن بیشتر ویدیو های مایکل رو بررسی کرده میگم
بار ها خود مایکل به مورد اشاره کرده که یه سری از اسم ها و مفاهیم رو از این کتاب برداشته پس سرقت ادبی ای انجام نشده (شخصا بشدت با سرقت ادبی و تدریس یک کانسپت قدیمی از یک نفر دیگه و ادعای جدید بودن اون مخالفم)
کیل زون های اصلی در منتور 2016 معرفی شدن و یکسری تغییراتی که در کیل زون ها هست صرفا یک ساعت از بازه زمانی اصلی که داخل منتور 2016 ارائه شده کمتر بودن اما این رو باید بگم که کیل زون ها یک بازه زمانی هستن, یک ساعت کم و زیاد شدنشون تاثیر انچنانی نداره
یه مورد هم هست که کیل زون ها بیشتر برای جفت ارز ها استفاده میشن (طبق آموخته های خودم از این سبک) و برای شاخص های بورس مثل S&P از کانسپت های AM & PM session استفاده میشه. شخصا نه تنها هیچ تناقضی در مبحث کیل زون ها و تایم هایی که مایکل ارائه داده ندیدم بلکه از نظر من همخوانی بسیار خوبی بین کیل زون ها و سیلور بولت ها وجود داره. پس با این جمله که میفرمایید تناقض داره مخالفم
کاملا قبول دارم, مباحثی که مایکل درس میده خیلی در هم و بر هم هست. برای همین هم گفتم خییییلی باید زمان گذاشت. اما شخصا تناقضی در کانسپت ها ندیدم
کاملا موافقم, مایکل هم میگه شما قرار نیست از هرچی که من درس دادم استفاده کنید, چندتا مفهوم رو که بهتر یاد گرفتید بردارید از همون ها استفاده کنید و خلاص
بله اینجا هم درست میگید. اگر ساختار و انسجام براتون مهمه میتونید سمت سبک های دیگه برید اما همونطور که مایکل بار ها تاکید کرد “ICT عرضه و تقاضا نیست چون در عرضه و تقاضا ما به نواحی تازه (Fresh) نیاز داریم اما در ICT ما نواحی رو از کندل های عبور میدهیم (we cut through candles) و دوباره ازشون استفاده میکنیم”
البته همونطور که بار ها گفتم من سابقه زیادی در بازار ندارم و صرفا یکسال هست که یادگیری فارکس رو دنبال میکنم و هیچوقت هم ادعای تریدر بودن نداشتم. تنها به عنوان یک عضو از این کامیونیتی نظرم رو زیر پست ها ریپلای میکنم.
@omid دوست عزیز دیگری که خیلی بیشتر از بنده تجربه دارن, نه تنها صرفا در ICT, و به نحوی استاد ما محسوب میشن بنده رو خیلی راهنمایی کردن, میتونن نظر پر محتواتر و ارزشمند تری بهمون بدن (امید جان, از اونجایی که میدونم خیلی مایکل رو دوست داری (
) اگر این پست رو دیدی لطفا نظرت رو برامون بزار
)