سوال در مورد ict

سلام بنده در مورد FVG های ICT سوال داشتم..کسانی که دوره ها رو دیدن لطفا راهنمایی کنن.ممنون

سوالم در مورد نحوه کشدین FVG روی چارت هست زمانی که در اطرافش Volume Imbalance وجود داره.
درون یک ویدیو گفته که ناحیه FVG در حالت خاصی از شدو کندل بالا و پایین باید تا بادی(یعنی همراه با Volume Imbalance )در نظر گرفته بشه.

اون حالت خاص جوری که من توی ویدیو متوجه شدم اینکه؛ زون FVG رو تا بادی و همراه با والیوم ایمبلنس در نظر بگیری, اگر شدو به ناحیه 50 درصد نرسید, زون با Volume imbalance در نظر گرفته میشه ولی اگر رسید بدون آن(ویدیو دوم دوره منتورشیپ 2024 از 1:05 تا 1:10 —ICT 2024 Mentorship Lecture 2 6 August)

این چالش های متفاوتی ایجاد میکنه که مهمترینش اینکه در دو طرف FVG؛ Volume imbalance داشته باشیم.اونموقع باید چگونه رفتار کرد؟؟!

اگر کسی در مورد نحوه نمایش زون FVG زمانی که اطرافش Volume Imbalance داریم (چه بالا چه پایین و چه دو طرف) اطلاعات کامل داره لطفا راهنمایی کنه.ممنون
چالش اصلی بعد از دیدن این قسمت برام ایجاد شد((ویدیو دوم دوره منتورشیپ 2024 از 1:05 تا 1:10 )—(ICT 2024 Mentorship Lecture 2 6 August)

این سوال شما آرایه ای هست ک مایکل تو منتور 2025 معرفیش کرد بنام ساسپنشن بلاک ، تصویر پیوست میکنم واضحا میتونید ببینید:

1 لایک کرده

مرسی بابت راهنمایی.ولی اگر فقط یک طرف والیوم ایمبلنس داشتیم چی؟تاثیر شدو آیا وجود داره و اینکه چگونه لحاظ میشه؟

برای مثال اگر بالای کندل FVG والیوم ایمبلنس باشه شما اونو هم باید پوشش بدی در ترسیم یا انتخاب زون و ناحیه پایین FVG رو از High شدو کندل قبلی ترسیم کنی، چیزی من از مایکل دیدم بدین شکله

یکم بری جلوتر بیشتر متوجه میشی هنوز قسمت اول دومی دیگ، راجب شدوها کم کم میخاد بیشتر توضیح بده بیس کارکردشون رو و اینکه گریدبندی شدوها که تو 2025 بیشتر رو این مبحث مانور میده که واقعا هم مهم و کاربردی هس

1 لایک کرده