تعیین انتهای Flag در استراتژی NDS

صفحهٔ‌ اول کتاب رو ندیدی؟ کتاب نام دکتر جعفریان رو به عنوان نویسنده داره و طبعا مسئولیت مطالبش با ایشون‌ه. رامین کار صفحه‌بندی و ایجاد pdf رو انجام داده و محتوای فنی صد در صد متعلق به دکتر جعفریان‌ه. پیشنهاد می‌کنم در خوندن بیشتر دقت کنی.

در ضمن چرا فکر می‌کنی تو ویدئوها رو دیدی و من ندیدم؟ اگه همین موضوع رو با دقت خونده بودی می‌دیدی چند جا از همون ویدئوها مرجع گذاشتم.

ولی باز هم فرقی نمی‌کنه. من که گفتم. تو از هر جا مرجع معتبر و قابل دفاع برای ادعای فنی‌ت داری بذار همینجا ببینیم چیه. خوبه؟ این دفعهٔ دوم.

به قول قدیمی‌ها «ز تعارف کم کن و بر مبلغ افزا».

سلام دوست عزیز. بهترین شخص برای پاسخ به سوال‌های شما خود دکتر جعفریان‌ه که بسیار هم در بذل دانش و تجربهٔ خودشون گشاده دست و بزرگوارند. به نظر من کتاب و بعد هم ویدئوها بهترین راهنما هستند.

من در حال حاضر در این تاپیک و یا جای دیگر کار آموزش یا منتورینگ و امثال اون انجام نمی‌دم. ولی به رایگان و در حد وقت و توان محدودم می‌تونم با پیغام‌گیر شخصی اینجا در خدمتتون باشم.

علاوه بر اون می‌تونید یک یا چند موضوع جداگانه در مورد پرسش‌هاتون باز کنید و از دانش و تجربیات دوستان دیگر هم استفاده کنید.

ان دی اس و ار تی ام تنها سبکین که با تمرین ۶ یاهفت سال میرسی که همه چی یه باکسه مربع همون فراکتال بابت اینه سلمان انفرادی دو دستی میزنه تو سرش من سبکم ار تی ام نی چون فهمیده همه چی جای درسته فراکتال مشخص میکنه تا لگ تا کجا میره .هر کی این پیام منو درک کنه من بهش تبریک میگم شما در آینده به استقلال مالی میرسین

دوست عزیز خوش اومدید. ممنون از پاسخ‌تون . رابطهٔ پست‌تون رو با موضوع بحث (مشکل false breakout در تعیین نقطهٔ F در استراتژی nds) و پست خودم متوجه نمی شم. دوست دارید توضیح بدید؟

سلام…دوستان اشاره کردن به استفاده از سل استاپ و بای استاپ که می تونه راهکار باشه اما کامل نیست چون اندازه استاپ بزرگ هست و نسبت ریوارد یک و احتمال برگشت هم هست …درباره شکست جعلی هم گاهی و البته با تسلط می تونید تایم فریم رو بالا ببرید و چک کنید بعد برگردید تایم پایین و محل رو بررسی کنید ….یه راهکار دیگه هم هست برای دوستان اونم وقتی هست که شما خوب ساختار رو شناختید و تشخیص دادید اجازه بدهید اتفاق بیفتد بعد بازار در اکثر مواقع یک بازگشت به اون محل که شما فلگ می گید رو دوباره شما این بار با قطعیت بیشتری ورود می زنید و استاپ کوچک تر و ریوارد بهتری دارید و دچار شکست جعلی هم نمی شوید….

آیا آموزش های توی آپارات کامل هست بعضی ها میگن که ناقص هست

درخواست‌های شما به موضوع بحث اینجا مربوط نمی‌شن. همون‌طور که گفتم بهتره از پیغام شخصی استفاده کنید.

سلام. ممنون از بازخوردتون.

دوستان اشاره کردن به استفاده از سل استاپ و بای استاپ که می تونه راهکار باشه اما کامل نیست چون اندازه استاپ بزرگ هست و نسبت ریوارد یک و احتمال برگشت هم هست

من sell stop یا buy stop در پستهای قبلی نمی‌بینم. منظورتون کجاست؟ stop loss هم موضوع این بحث نیست.

درباره شکست جعلی هم گاهی و البته با تسلط می تونید تایم فریم رو بالا ببرید و چک کنید بعد برگردید تایم پایین و محل رو بررسی کنی

در اینجا صدق نمی‌کنه. فلگ ظاهری (false flag) یک قلهٔ/درهٔ واقعی‌ه که می‌تونه بزرگ هم باشه مثل شکل پست اول همین موضوع.

یه راهکار دیگه هم هست برای دوستان اونم وقتی هست که شما خوب ساختار رو شناختید و تشخیص دادید اجازه بدهید اتفاق بیفتد عد بازار در اکثر مواقع یک بازگشت به اون محل که شما فلگ می گید رو دوباره شما این بار با قطعیت بیشتری ورود می زنید و استاپ کوچک تر و ریوارد بهتری دارید و دچار شکست جعلی هم نمی شوید….

مطمئن نیستم با nds آشنا باشید. درnds ساختار شناخته شده است. Flag یک محل نیست یک ساختاره. همان طور که عرض شد موضوع بحث stop loss نیست. در nds ورود در نقطهٔ F اتفاق می‌افتد نه جای دیگه.

وین ریت این سبک چنده ریوارد چند ؟؟

S&P500 در تایم فریم 2هفتگی

ساختار در حال کامل شدن هستش/// داریم نزدیک میشیم به روزهای ترسناک جهانی

همون طور که گفته شد این موضوع خاص مشکل false breakout (شکست ظاهری روند) در مقابل شکست واقعی اون (پایان روند)‌ در نقطهٔ F در استراتژی nds‌ه. پیشنهاد می‌کنم دوستانی که صحبت‌هایی خارج از این موضوع دارند به موضوع جدید «بحث عمومی استراتژی nds» که خاص این صحبت‌ها ایجاد شده مراجعه کنند. برای همهٔ این دوستان آرزوی موفقیت دارم.