بررسی صفر تا صد پراپ فنفیکس fenefx در بستر نت ملی با متاتریدر _ آپدیت: متا رو نت ملی با تنظیمات اختصاصی فنفیکس کانکت شد

در برخی حسابا هست و تا جا که میدونم ابن قانون نیست و از ساپورت هم میتونید بپرسید یا لپرسم خواستی

عرض ادب و احترام جناب منصوری گرامی . دغدغه ای دارید اتفاقا بجاست و قابل تامل به همین دلیل مجدد همه ی قوانین فنفکیس از عمومی و اختصاصی اکانتاشو مجدد مطالع کردم به قانونی که اشاره فرمودید برخورد نکردم شاید همین الان هم به پشتیبانی پیام دادم و منتظر پاسخ هستم . سپاسگزار خواهم بود بفرمایید کدام قسمت از قوانیین به این قانون که اشاره کردید برخورد داشتید . باسپاس اوقات و ساعات خوبی داشته باشید

اینم اسکرین پاسخ پشتیبانی فنفیکس

ببینید این قانون در واقع نوعی از قانون ثبات و یا کانسیستی هست که بصورت زیرپوستی در قوانین آمده، البته اون قانون 4 درصد سود هم در همین راستاست

اما موضوع 0.5درصدچیه؟

جمله آخر این قانون خیلی مهمه: هر جا به روز معاملاتی اشاره شده شامل میشود

روز های معاملاتی در چالش مرحله اول و دوم و برداشت سود وجود دارد

در چالش ها 5 روز

در مرحله فاند یا رییل برای برداشت سود 10 روز

حالا یک حساب 10 کا در نظر بگیرید اگر بخواهید مرحله اول رو پاس کنید باید 1000 دلار یا 10 درصد سود در 5 روز معاملاتی کسب کنید

اگر در هر روز 3.5 درصد کسب کنید در 3 روز به تارگت رسیدید و حتی قانون 4درصد رو هم نقض نکردید اما برای دو روز باقیمانده نمی‌توانید با 0.01 معامله باز کنید و بگید که روز معاملاتی من پر شد

روز معاملاتی زمانی محسوب می‌شود که بالانس 0.5 درصد معادل 50 دلار در پایان روز منفی یا مثبت بسته شود

یعنی روز زیان ده هم روز معاملاتی محسوب میشود

حتی اگر 400 دلار سود کنید و همون روز 390 دلار ضرر کنید و بالانس 10 دلار منفی شود روز معاملاتی محسوب نمیشود

موثر ترین و مهمترین زمان:

زمان برداشت هست یعنی درسته 10 روزه میتونید برداشت کنید این یعنی باید 10 روز تغییر بالانس بیش از 0.5 درصد داشته باشید چه منفی چه مثبت

به ضرر چه کسانی هست؟ اونهای که بعد رسیدن به رییل یکی دو معامله با سود بالا می‌گیرند و منتظر میمونند تا روز برداشت برسه

ریفاند هم با برداشت سوم هست :sweat_smile: اینم خودتون حساب کنید چقدر دیر به ریفاند میرسید

ولی در کل برای تریدر های با ثبات چالش خاصی نیست

من از قبل حساب داشتم ایا میشه کار کرد

داداش گیگی از کجا تهیه کردی و چند ممن.ن میشم بهم بگی

:backhand_index_pointing_left: الان تتر BSC هم اضافه شده

ارادت جناب محمدی. در قسمت قوانین موجوده البته بعد از به روز رسانی که کردند. اگر موفق نشدید پیدا کنید تا اسکرین بفرستم

دقیقا من دیشب همین قانون منظورم بود اضافه شده

اینجوری اگه کسی بخواد با ریسم ۲۵صدم ترید کنه و روزی یه ریوارد۲ بگیره که میشه نیم درصد

اصلا حساب نمیشه

یا اینگه فکر کنین شما تو سه روز معاملاتی تونستی پراپ رو پاس کنین

دیگه مثل پراپای دیگه نمیتونین یک صدم معامله کنین تا روز معاملاتی تکمیل بشه

جناب کشاورز خود 0.5 درصد روز معاملاتی حساب میشه - ولی درست میفرمائید دیگه با 0.01 نمیشه روز معاملاتی پر کرد

اتفاقا اونحوریام نیست

قانون به شدت بیخودیه

به قول خودت فک کن طرف تو سه روز تونسته پراپو پاس کنه

برای پرکردن دو روز بعدیش باید معامله بزنه

میدونی اگه ضرر بشه چقدر میتونه از لحاظ بار روانی براش مشکل ساز یشه

خودم به شخصه دارم بیخیال این پراپ میشم

کاملا دارم به این میرسم میخواد سنگ بندازه جلو پات

صبر میکنم زورا یا سرمایه گذار راه بیفتن

اتفاقا من خودم به شخصه قبلنم گفتم ریواردام ۴عه

من وقتی پراپو پاس کنم اولین یا نهایت دومین معاملم ریوارد ۴ بگیرم

که با احتساب استاپ اول میشه ریوارد سه

سعی میکنم اونو برداشت کنم و معامله ای نزنم تا هزینه پراپ و یه پراپ دیگه دربیاد

اینجا همچین چیزی میسر نیست متاسفانه

والا درست میفرمائید اما یکم دقیق تر بخواییم بررسی کنیم:

قبلش یه شرح حال بدهم از 3 سال پیش ک پراپ شروع کردم فقط دراوداون روزانه و کل مطرح بود بعدها کم کم قوانین ریسک شناور، 80 درصد، ثبات و … اضافه شد حالا بماند در بعضی پراپ های خارجی حتی دراداون کل شناور هم اضافه شده

اینکه حق دارند یا ندارند همچین قوانینی بزارند موضوع بحث نیست

اما بررسی کنیم که اگر ما 10+5 درصد میگیریم تا چالش پاس کنیم. برداشت یه تارگت 10 درصدی غیر منطقی نیست حالا من استراتژی هامو در سال های اخیر متناسب به اتفاقات تغییر دادم تا رسیدم به ریسک نیم درصد و ریوارد های بالای 4 - دیدم به جز این شاید تو یک پراپ موفق باشم اما در دیگری میتونم آسیب ببینم - ولی با این حالت اغلب از تمامی قوانین مصون میمونم حتی از معضلاتی مثل اسلیپیج در ریسک شناور 2 درصدی (که تا 1.5 درصد ست شود اغلب چشم پوشی می شود)

برای رسیدن به تارگت 10درصدی مفروض در حساب رییل من اگر 5 روز 2 درصدی بتونم ترید کنم (لزوما نه متوالی) به تارگت ام رسیدم - حالا 5 روز تا برداشت دارم در این قانون نمیشه با 0.01 روز معاملاتی ثبت کرد - من برای 5 روز بعدی هر روز یک پوزیشن میگیرم و به جای ریوارد 4 همون ریوارد 1 خارج میشوم چه با سود چه با ضرر من روز معاملاتیم تکمیل میشه - اگر هر 5 روز ضرر باشه سود کل من میشه 7.5 درصد - اگر هم یه تعدادیش سود باشه چه بهتر

حالا سوال اینه؟

1. آیا بعد از پاس دو مرحله چالش و کسب 15 درصد در آنها آیا تارگت 10 درصدی در رییل رویاست یا آزاردهنده میتونه باشه؟
  2. آیا احتمال اینکه بشه بیش از 5 بار همون ریوارد هارو کسب کرد باز رویا و غیر قابل دسترس است؟

دو تا سوال بالا در مورد کسی هست که تونسته براحتی دو تا چالش رو با موفقیت پشت سر بزاره - این شخص اگر به نوع ترید خودش ایمان داشته باشه نباید از چیزی بترسه اگر فکر میکنه تصادفی پاس کرده بازم جزو افراد با مهارت به حساب میاد فقط باید کمی تمرین بیشتری داشته باشه

طبیعی هست الان سرمایه گذار برتر ارائه خدمات بده من هم عمرا سمت پراپ دیگه ای بروم! اما الان به قول شما یا باید صبر کرد یا …

مشکل جایی بزرگ تر میشه که حساب سنگین بگیریم مثل 200k

خب نیم درصد 200k میشه 1000 دلار

کاملا صحیت هاتو قبول دارم

به عنوان کسی که ترید میکنه نه تریدر

برای خودم به شحصه رشد حساب شخصی همیشه خیلی راحت تر از پراپ بوده

پراپ از ابتدا خودش یه بار روانی وحشتناک برای من داره

زمانیم که هی بخوام هزاران شرطو شروط رو داخل معاملاتم دخلیل کنم

از نظر ذهنی فشار بیشتری بهم متحول میشه

البته شخصا اینجوریم شاید خیلیا اصلا منتال قوی ای دارن و مشکلی ندارن

ولی پراپ برای من بیشتر یک چلنج منتالیه تا معاملاتی

به همین خاطر سختم میشه وقتی قوانین و شرایط هم سخت تر میشن

ولی چه کنیم که که در بدترین نقطه جفرافیایی و بدترین زمان ممکن داریم ترید میکنیم متاسفانه

:sweat_smile: بسوزه پدر بی پولی - دیگه وقتی نمیتونم بروکر شارژ کنم باید رو پراپ با هر ساز و آوازی برقصم

متاسفانه کاملا درست میگی

سپاس از محبت شما دوست عزیز

متاتریدر ندارم چیکار کنم. حذف کردم که دوباره نصب کنم شاید بهتر شه ولی کلا دیگه نصب نمیشه

من تونستم به حسابم وصل بشم در وب تریدر، اما اجازه اردر گذاری نمیده، آیا به خاطر گذشت سی روز از حساب هست؟ نمی‌دونم چکار کنم