بررسی صفر تا صد پراپ فنفیکس fenefx در بستر نت ملی با متاتریدر _ آپدیت: متا رو نت ملی با تنظیمات اختصاصی فنفیکس کانکت شد

خیلی ممنون که آپدیت میزاری، دمت گرم

3 لایک کرده

برای من به هیچ وجه کد ورود به پنل روی گوشی نمیغد، پیغام میزنه که فرستاده شد، ولی نمیاد کلا

یادم نمیاد تو این تاپیک بود باهم سر دونوع حساب رایگان و اکسرت مدیریت سرمایش صحبت کردیم یا اونیکی

ولی الان ورود کردم به حساب اومدم حساب ازمایش رو بگیرم فقط یه حساب داره ابنسری

1 لایک کرده

به نظرم باید باز به طور دقیق قوانین داخل صفحه سی ار ام رو مطالعه کنین

من دیدم

گویا نکات جدیدی اضافه شده

1 لایک کرده

دمت گرم داش . بعد از 40 روز یه مقدار مغزم اروم شد. کور سوی امیدی توی دلم روشن کردی

1 لایک کرده

دوست عزیز یک سوال: واریز فنفیکس فقط با رمز ارزه ، کیف پول ها کار نمیکنه که . صرافی های انلاین هم که کار نمیکنن. راهکارتون چیه ؟ شما چکار میکنین برای خرید چالش؟

1 لایک کرده

یه سول پیش اومد

الان بعد این ابدیت هنوز بر بستر وب تریدر میشه ترید کرد یا خود متا؟

1 لایک کرده

گویا بعضی دوستان گفتند: اگر از پشتیبان آنلاین بخواهید میتونه در اختیارتون بزاره در واقع براتون ایمیل میشه ولی چون دسترسی نداریم یا باید از گیگی استفاده کنیم یا از پشتیبان کمک بگیریم

این برای بار اول هست در آپدیت جدید فراموشی رمز عبور بزنید و از دفعات بعد با رمز عبور وارد شوید بدون نیاز به کد ایمیل

حالت نرمالش همون حساب proecn هست واقعا حساب اکیپرت اسپرد های فضایی داره ک بدرد نمیخوره مثلا در داو 500 پوینت یعنی 5 دلار

بله دمو هم از نوع proecn هست که داو تقریبا 200 پوینته - بالاتر در ابتدای همین تاپیک هم اسپرد هم کمیسیون ها رو گذاشتم

از همین صفحه وب تریدر هم میتونید هر دو رو انتخاب کنید و احتمالا حساب دمو باز کنید

1 لایک کرده

ببینید برای خرید چالش در زمان نگارش این کامنت سه راه وجود داره:

1. شارژ کیف پول داخل داشبورد توسط trc20 تتر
  2. خرید چالش با تتر trc20 با استفاده از صرافی واسط coinsbuy
  3. خرید ریالی از تاپ چنج

دو تای اولی ک قطعا با گیگی باید انجام بشه چون مبدا تراست ولت شما و کیف پول های مشابه خواهد بود (مستقیم از صرافی ایرانی نزنید)

در سومی هم شما ریالی اقدام میکنید ولی بخشی از فرایند باز باید توسط گیگی انجام شود

فعلا اینها برقرار هستند شاید در آینده پرداخت ریالی مستقیم هم اضافه کنند

اگر ریال دارید از روش سوم استفاده کنید چون فقط 5 درصد کمیسیون میدهید (در 100 دلار میشه 5 دلار) - اگر بخواهید از صرافی ایرانی تتر بخرید بفرستید به تراست والت و ازونجا به فنفیکس دو بار کارمزد خواهید داشت دو تا 4 دلار مجموع 8 دلار

1 لایک کرده

من ترجیحم ترید با اکسپرت mymoney اختصاصی خودشون بر روی پلن proecn خواهد بود توسط گیگی

اگر نتونم کانکت بشم یا قطع و وصلی داشته باشه میرم رو بستر وب تریدینگ رذو نت ملی برای مدیریت پوزیشن و بدون استفاده از اکسپرت شاید ترید کنم

هر دو گزینه موجود و قابل استفاده است

2 لایک کرده

:collision: :collision: :collision: :collision: :collision: :collision: :collision: :collision: :collision: :collision: :collision: :collision: :collision: :collision: :collision: :collision: :collision: :collision: :collision: :collision: :collision: :collision: :collision: :collision:

:backhand_index_pointing_left: :backhand_index_pointing_left: :backhand_index_pointing_left: ببینید دوستان در خصوص اعتبار فنفیکس و کلا بحث پراپ ها من هیچ نظری ندارم - هر کسی میخواد خرید کنه با تصمیم و مسئولیت خودش لطفا اقدام کنه من فقط بر اساس امکانات موجود دارم کسب اطلاع می کنم و با شما به اشتراک میزارم :backhand_index_pointing_right: :backhand_index_pointing_right: :backhand_index_pointing_right:

:collision: :collision: :collision: :collision: :collision: :collision: :collision: :collision: :collision: :collision: :collision: :collision: :collision: :collision: :collision: :collision: :collision: :collision: :collision: :collision: :collision: :collision: :collision: :collision:

2 لایک کرده

ممنونم ازت عزیز دل

اگه متاش کار کنه من دوشنبه احتملا به حساب برمبدارم ازش

1 لایک کرده

فدای شما موفق باشید منم یکی دو روزه خرید خواهم کرد

فقط بدون که متا با V پی N گیگی کار میکنه یک هفته تست کردم اصلا قطعی نداشت به شرط اینکه گیگی شما با کیفیت باشه هر چند متا مصرف زیادی نداره

متوجه منظورت نشدم

۷پی ان گیگی؟؟؟

2 لایک کرده

بله متا رو نت بین الملل هست - وب تریدینگ رو نت ملی

کسی اصلا از این پراپ برداشتی داشته؟ کسی تجربه ای داشته از کار با این پراپ؟

سلام. ممنون از توضیحات دوستان.

ی ابهام در مورد قوانین فنفیکس دارم ببینید شما متوجه میشید؟

به جهت اطمینان از فعالیت معاملاتی واقعی و مستمر، در تمام انواع حساب هر روز معاملاتی تنها در صورتی معتبر محسوب می‌شود که برآیند سود و ضررهای معاملات بسته‌شده در آن روز حداقل معادل ۰.۵٪ از بالانس پایه حساب باشد. به‌عنوان مثال، اگر بالانس حساب ۲۰,۰۰۰ دلار باشد، حداقل میزان تغییر مورد نیاز برای ثبت روز معاملاتی، ۰.۵٪ یعنی برابر با ۱۰۰ دلار است. در صورتی که معامله‌گر در یک روز مثلاً ۷۰ دلار سود و ۳۰ دلار زیان ثبت کند، برآیند آن ۴۰ دلار سود خواهد بود که به حد نصاب ۱۰۰ دلاری نرسیده و در نتیجه آن روز به‌عنوان روز معاملاتی محسوب نمی‌شود.

یعنی اگه یک روز فقط ضرر باشه و برآیند نیم درصد مثبت نباشه روز معاملاتی حساب نمیشه؟ یا من متوجه منظورش نشدم

شما داخل پراپ های دیگه همچین قانونی رو دیده بودید تا حالا و تجربه ای ازش دارید؟

2 لایک کرده

عالی گفتی و درست و موافقم منم ابن بررسی ها کردم و پراپ خوبیه ولی بزار یه جا کامل کنم پراپفرم fenefx متلق به علدینگ اهنگری که مسابقه hot یا اوت اوف ترید داره و بروکر موند اف ایکس و fenefx و … داره این پراپ هم بهترین انتخاب تو لیست بروکر هاش که تا جای که یادمه oanda و موند اف اکس و یکی دیگه بود من از پشتیبانی پرسیدم گفتم تربدر در خبر و.. در بروکر موند اف اکس امکان پذیر است

1 لایک کرده

ولی ربات تلگرامی نووا که ادرسو نمیتونم بزارم چون ممکنه مسولیتی داشته باشه اونجا گیگی ۵۰۰ میده و مگ هم بگیری خوبه چون مصرف سون کمه