سلام.
با توجه به محدودیت خرید اکانت تریدینگ ویو. ممنون میشم اگه کسی اطلاعات کاملی درباره ه خریداکانت تریدینگ ویو محصولی که به تایم فریم ثانیه(پریمیوم) دسترسی داره منو راهنمایی کنه. قبل از جنگ هم خرید این اکانت غیر ممکن بود تقریبا، هیچ منبع معتبری پیدا نکردم که واقعا اکانت فیک نفروشه و اشتراکی نباشه. اگر کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم منو راهنمایی کنه. شاید به درد افراد دیگه هم بخوره. ![]()
یه راه داره ولی ممکنه گرون پات در بیاد, البته قیمت اصلی بعلاوه کمیسیون سایت.
سایت ایرانی کارت یه ویزا کارت یا مستر کارت مجازی بخر با اون مستقیم از ایمیل خودت حساب خودت رو پریمیوم کن
من که خودم نسخه پریمیوم لازم ندارم برا همین شخصا نخریدم ولی درکل پرداخت های اینترنتی سایت های خارجی با این روش میشه انجام داد
چنانچه با آیپی ایران داری تریدینگ ویو رو باز میکنی حتی اگر بخری هم به علت تحریم ها حسابت مسدود میشه اما اگر آی پی ثابت یه کشور غیر تحریم رو داری حوصله توضیح ندارم ![]()
اره احتمالا اینم هست بخاطر تحریم ها. از پشتیبانش بپرس قبلش
ممنون از جوابت. اما کمیسیون سایت رو نمیفهمم؟؟!!! یه چندتا کانال تلگرامی بودن خودشون انجام میدادن. اما جای مطعمن پیدا نمیکردم. گفتم شاید اینجا کسی راهی براش داره.
سپاس ![]()
نه دیگه اون شخصی که ازش میخرم ازش خودش باید اینارو بگه یا راهش رو بگه بهم.
اره کارمزد خودشون که بهت ویزا کارت میدن, ولی خوبیش اینه که دیگه کارت خودته, پول خودته, خودت هم میری داخل سایت میخری نه کس دیگه ای ک کلاه برداری باشه
خب اسم سایت رو میخام!! ایرانیکارت منظورته؟ از اونجا باید کارت بخرم؟؟
بعد جنگ درست نمیشه این وضع ؟ ![]()
نه کلا پرداخت مستقیم از ایران نداره
خود سایت هم پشتیبانی داره میتونن بهتر بهت کمک کنن که چطور بخری. با پشتیبانی سایت مشورت کن بهتره
قبلا فک کنم پرسیده بودم. گفتند دیگه پی پال نمیدن انگار..
2تا الارم میتونیم بذاریم توی پرمیموم ؟؟؟؟؟
بخش پرداخت اینترنتی هم داره که لازم نباشه برات کارت صادر کنن, لینک سایت رو بهشون میدی خودشون برات پرداخت میکنن. گفتم که پشتیبانی سایت بهتر میتونه کمک کنه که چطور پرداخت کنی
بله متوجه شدم. ممنونم از کمکتون ![]()
![]()
قبلا من از این سایت میگرفتم نمیدونم الان شرایطش چطوریه
سلام خواهر
اکانت فراز داخلی بگیرید . جوابه .
منم متدم طوریه که همه تایم فریم ها لازممه .
استفاده میکنم و راضیم .
سلام. فراز میبینم متا میزنم. اما میخام تحلیل و ترید یه جا باشه
شرایطی نداره😁 کلا سایت قطعه
منم فراز میگیرم
متا اگر نت باشه میزنم .
ولی باور کن هنوز نمیدونم شماها چطو متا رو لینک میکنید با تریدینگ و همزمان …
یه سوال, چرا تایم فریم ثانیه ای میخاید?! واقعا برام سواله
مخصوصا داخل فارکس که چارت ۵ دقیقه ای هم دقیق نیست, حالا اگه فیوچرز بود قبول
از فراز چارت استفاده کنید خوب. خیلی هم جامع و عالیه. نیازتون کاملا پاسخ میده