فقط تحلیل یورو دلار و پوند دلار / EURUSD, GBPUSD Only

پوند چون نسبت به یورو قوی تر ظاهر شده احتمالا بهتر تارگت بده

مقایسه قدرت یورو با پوند

نصف حجم پوند خارج شدم

این هم هست ؛ ولی خود نمودار EURGBP رو بررسی کنی متوجه میشی کدوم ارز در اون لحظه قویتره . اگه نزولی بود یورو ضعیفه و برعکس

1 لایک کرده

تارگت های اردر دیروز:
یورو

پوند

2 لایک کرده

داخل یورو چرا روی اوردر بلاکه ورود نزدی ؟ دلیل خاصی داشته ؟ به ماهم یاد بده با تشکر

1 لایک کرده

کدوم اردر بلاک؟ شاتش رو بفرست
اگه 4h OB یورو منظورته چون نرسید بهش (یه چند پوینت فاصله داشت هنوز) و اینکه با پوند SMT داده بود مارکت شیفت تایم فریم پایین تر (فک کنم مارکت شیفت 3m بود) وارد شدم

کلا یورو رو با پوند باهم معامله میکنم

اگر هم بهش وارد شده بود و صرفا میخاستم با اون اردرمو باز کنم باید sl رو میزاشتم پشت 4h OB و ریواردم خیلی کم میشد برا همین صبر میکنم برا یه مارکت شیفت داخل تایم فریم پایینتر (نه خیلی پایینتر مثلا 1m, یچیزی مثل 15m) بعد با اون مارکت شیفت وارد میشم که ریواردم بیشتر بشه

تارگت پوند :white_check_mark:
(ریوارد 10)

یورو هنوز تارگت نخورده اگر تا قبل از تارگت شدن مارکت شیفت بده احتمال داره بره برا ادامه روند نزولی تایم 4H

همونجور که اینجا گفته بودم قدرت سعود پوند بیشتر بود برا همین راحت تر تارگت شد

از همون چند روز پیش باید روی همون پوند بای میزدم نه یورو

برا این هفته دیگه کافیه فقط ببینیم تا اخر شب یورو هم تارگتی میزنه یا نه (که فکر نکنم تارگت بشه, هرچند که 3-4 تا ریوارد ازش گرفتم)

1 لایک کرده

تحلیل تایم فریم روزانه:
یورو

پوند

در طول هفته تحلیل رو آپدیت میکنم تا دقیق تر بشه
فعلا به ترتیب ضخامت خط ها احتمال میدم بهشون

تارگت های یورو :white_check_mark:

1 لایک کرده

تحلیل تایم فریم 1h:
یورو

پوند

در کل اون سوینگی که با خط قرمز مشخص کردم برا من خیلی مهمه

1 لایک کرده

برخورد قیمت به ریجکشن 1 ساعته و تشکیل ifvg و حرکت به سمت نقدینگی

میتونه سل خوب و کم ریسکی باشه

احتمال میدم یورو در کوتاه مدت بهتر بریزه ولی اگه چند روزه بخام نگه دارم ریزش پوند بهتر میتونه باشه

بنظرم بهترین جا برای سل یورو اینجا بود که خب ریسکش خیلی بیشتره (خودم اینجا گرفتم). اون جایی که داخل پست قبلی گزاشتم تاییدیه بیشتری داره چون تا قبل از اون احتمال اینکه برگرده دوباره برای سقف زیاده ولی ریوارد خیلی بهتری میداد

بهتره مثلا داخل مستطیل بنفشه برا اسکلپ و ریوارد های زیر 2 گرفت, اردری که داخل پست قبلی گزاشتمو میشه به عنوان سوینگ ریوارد های بالای 3-4 گرفت و حتی برای ریوارد بیشتر تا چند روز نگه داشت

داخل این مستطیل بنفشه چون تاییدیه کافی نداره, سعی میکنم سریع سر به سر کنم که sl الکی نخورم

یه دلیل دیگه هم که ریسک کردم داخل این بخش اردر باز کردم بخاطر این بود که در مقابل پوند خیلی بیشتر به سعود کردن مقاوت میکرد در صورتی که برای پوند که اینجوری هفته پیش میرفت بالا حاظر نیستم همچین ریسکی کنم و منتظر حداقل مارکت شیف که مشخص کردم میمونم

آپدیت:

برگشت سر به سر شد.

احتمال SMT
درصورت تایید میشه زودتر وارد شد

آپدیت
کنسله تایید نشد

آپدیت:

پوند

یورو

1 لایک کرده

سل پوند (پر ریسک)

سل یورو (پر ریسک)

اگه تا قبل مارکت شیفت, پوند با یورو همراهی نکنه و اون کفی که هنوز نرسیده رو جمع نکنه, احتمال یه سعود دیگه قبل از ریزش اصلی هست