تارگت بلند مدت تر
البته احتمال این هم هست که همچنان بدون پولبک خاصی بریزه چون ادامه ریوند نزولی تایم فریم های روزانه و هفتگیه
بهتره برای لانگ گرفتن پولبک احتمالی منتظر حداقل مارکت شیفت داخل 15m بمونیم
من از قبل مارکت شیفت قابل قبول برای خودمو دیدم برا همین انتظار شروع پولبک رو دارم
بالاخره یه جایی نقطه زنیش کردیم رو تارگت یک فریش کردم…..
GBPUSD
RISK 0.5%
اکانت پراپه بخاطر مدیریت ریسک لات کم زدم.
موفق باشی, ایشالا سرتیفیکت برداشتشو برامون بفرستی
فدای معرفتت آقا ابولفضل چیزی نمونده این اکانتم مرحله دومشه
انشاءالله روزی شما،
فری شد پوزیشن با سیو سود اعتماد بش نداشتم چون روند تایم بالاش نزولیه.
با توجه به مقایسه cfdهای یورو, پوند و شاخص دلار, جفت ارز یورو دلار بشدت در موقعیت oversold ارزان فروشی قرار داره و بهترین ناحیه برای خرید یورو از نظر من, بخش هایلایت زرد هستش
متاسفانه تارگت اول نخورد و شخصا ریوارد 2 بیشتر نتونستم ازش بگیرم
ولی همچنان نظرم با همین تحلیله. شاید بهتر باشه بجای بای یورو دنبال بای پوند باشم چون مقاومت بیشتری نسبت به ریزش داره نشون بده و ریوارد های بیشتر و راحت تری رو ممکنه بده
دوستان همین الان انلاینیم
![]()
دوتان خوشحال میشم بال حضورتون توی لایومون نظراتتون بگین ![]()
قبل از هر چیز دوستان این فقط یه تحلیل هست و به سادگی میتونه نقض بشه. پس فقط به عنوان یه دیدگاه باهاش برخورد کنید و کسی به چشم سیگنال معاملاتی بهش نگاه نکنه. خودم البته روش ورود دارم. به هرحال امیدوارم برای دوستان مفید باشه.
![]()
تفسیر گزارش COT (تعهدات معاملهگران)
- یورو (EURO FX): معاملهگران غیرتجاری (سفتهبازان) پوزیشنهای خرید (Long) خود را به میزان $6,528+$ قرارداد افزایش داده و پوزیشنهای فروش (Short) را $1,470-$ کاهش دادهاند. اگرچه سفتهبازان به صورت خالص در یورو لانگ هستند، اما حجم بالای پوزیشنهای فروش تجاریها (Commercials) نشاندهنده فشار مقاومتی است.
- شاخص دلار (USD INDEX): سفتهبازان پوزیشنهای خرید خود را $1,864+$ قرارداد افزایش داده و فروشها را $630-$ بستهاند. این یعنی پول هوشمند در حال شرطبندی روی تقویت دلار (احتمالا به دلیل پیشبینی لحن Hawkish فدرال رزرو) است.
- طلا (GOLD): سفتهبازان به شدت پوزیشنهای خرید خود را افزایش دادهاند ($7,979+$). رشد همزمان تقاضا برای دلار و طلا نشاندهنده نگرانی بازار از «تورم چسبنده» و استفاده از طلا به عنوان پوشش ریسک (Hedge) است.
سناریوهای میز معاملاتی برای EUR/USD
با توجه به همگرایی دادههای COT (تقویت تقاضا برای دلار) و فاندامنتال (احتمال بالای لحن Hawkish پاول و واگرایی سیاستهای فدرال رزرو و بانک مرکزی اروپا)، سناریوی اصلی (Base Case) نزولی (Bearish) است.
۱. سناریوی امروز (Intraday - همزمان با FOMC)
- وضعیت: نوسانات شدید (High Volatility) در زمان انتشار بیانیه و کنفرانس پاول.
- سناریوی محتمل: اگر چارت (Dot Plot) تعداد کاهش نرخهای بهره را در سال 2026 کاهش دهد و پاول روی تورم تاکید کند، شاخص دلار (DXY) اسپایک صعودی خواهد داشت.
- اکشن معاملاتی: جستجو برای ستاپهای فروش (Short) در EUR/USD پس از اولین اسپایکهای هیجانی (Fakeouts) به سمت بالا. مدیریت ریسک بسیار دقیق به دلیل نوسانات خبر الزامی است.
۲. سناریوی هفته آینده (Short-term)
- وضعیت: هضم دادههای FOMC توسط بازار و تمرکز بر واگرایی سیاستهای پولی.
- سناریوی محتمل: با تثبیت سناریوی “Higher for Longer” (نرخ بهره بالا برای مدت طولانیتر) در آمریکا و احتمال شروع کاهش نرخ بهره توسط بانک مرکزی اروپا (ECB)، فشار فروش روی یورو بیشتر میشود.
- اکشن معاملاتی: فروش در اصلاحات صعودی (Sell the Rallies). معاملهگران میتوانند در سطوح مقاومتی کلیدی که قیمت به آنها پولبک میزند، وارد پوزیشن فروش شوند.
۳. سناریوی ماه آینده (Medium-term)
- وضعیت: روند کلان (Macro Trend) مبتنی بر اختلاف نرخ بهره (Interest Rate Differential).
- سناریوی محتمل: مگر اینکه دادههای تورم آمریکا (CPI/PCE) در ماه آینده به شدت افت کنند یا بازار کار آمریکا دچار فروپاشی شود، روند نزولی EUR/USD غالب خواهد بود. دلار به دلیل بازدهی بالاتر اوراق خزانه، جذابیت بیشتری برای سرمایهگذاران خواهد داشت.
- اکشن معاملاتی: حفظ پوزیشنهای فروش میانمدت (Swing Shorts) و انتقال حد ضرر (Trailing Stop) به سطوح پایینتر. هدفگذاری برای نقدینگیهای استخر شده در سطوح حمایتی ماژور ماهانه.
نکته کلیدی: در صورت وقوع سناریوی غیرمنتظره Dovish از سوی فدرال رزرو (احتمال کم)، این سناریوها باطل شده و EUR/USD به دلیل خروج سرمایه از دلار، یک رالی صعودی قدرتمند را آغاز خواهد کرد.
نتیجه اخرین تحلیل تا این لحظه
یورو یکم اشتباه دراومد ولی از نظر خودم خوب بود
(شات ها رو خودتون مقایسه کنید فلش رو پاک کرده بودم)
بعد از FOMC امشب تحلیل جدید میزارم
البته اردر بلاک 15m رو یخورده زیادی ریفاین کردم ممکنه همینو برگرده بالا چون نقدینگی هم جمع کرده ولی خب خیلی liquidity sweepی که انجام داده عمیق نبوده و برا همین ممکنه وارد اون 15m OB ای که مشخص کردم بشه بعد بره بالا