فقط معامله گران شاخص حضرت داوجونز ( dow jones ) ورود کنن!

از تجربیات و تحلیل هاتون بگین ، هر روز گفت و گو قبل اوپن وال استریت…. Wall Street

Hi​:grin:

کلوز روزه قبلو همیشه در نظر بگیرین

1 لایک کرده

24 min

Until open NYSE​:shushing_face:

1 لایک کرده

لگ های منوپلیشن اوپن وال استریت میتونه ادامه دار باشه * بهترین ساعت برای گرفتن سویینگ سشن صبح ساعت 10:00 تا 11:00 به وقت نیویورک هست

میشه درباره استراتژیتون بگین

بنازم همه گرگای وال استریت :saluting_face:

بازار خیلی آرومه:person_facepalming:t2::person_facepalming:t2:

بانک هالیدی هست؟

تریدینگ رنجه

1 لایک کرده

تمپلیت چارتت خیلی خوشگل و شیکه میشه بفرستی

فایل تمپلت رو نمیشه فرستاد این تنضیماتشه

عشق است حاج اقا داوجنز

1 لایک کرده

فایل تمپلت رو نمیشه فرستاد این تنضیماتشه

چجوری تا تایمی که مشخص کردین پشت چارت میشینین من نمیتونم

ی راه حل بگین

یکی از مشکلاتی که 99% تریدرهای داوجونز درگیرشن بیشترین ضرر رو توی نیم ساعت اول شروع مارکت میکنن مدام فکر میکنن حرکت رو از دست میدن اگه دیر ورود کنن من پدرم دراومد تا با این قضیه کنار اومدم اوپن وال استریت انگار یک شخص دیگه پشت چارت به جای من نشسته و همه قوانین رو فراموش میکنم * باید خودت با این قضیه کنار بیایی… بی نهایت سخته

یکی از مشکلاتی که ۹۹% تریدرهای داوجونز درگیرشن بیشترین ضرر رو توی نیم ساعت اول شروع مارکت میکنن مدام فکر میکنن حرکت رو از دست میدن اگه دیر ورود کنن من پدرم دراومد تا با این قضیه کنار اومدم اوپن وال استریت انگار یک شخص دیگه پشت چارت به جای من نشسته و همه قوانین رو فراموش میکنم * باید خودت با این قضیه کنار بیایی… بی نهایت سخته

سلام حسین جان یه سوال دارم ازتون

شما الان توی حساب بروکر ترید میکنید یا پراپ ؟ کدوم بروکر یا پراپ هستید ؟

1 لایک کرده

سلام عزیزم حساب شخصی بروکر کپیتال اکستند

سلام عزیزم حساب شخصی بروکر کپیتال اکستند

ببخشید شاید دوست نداشته باشید بگید ولی میتونم بپرسم که از کی این حساب رو توی این بروکر دارید و کی شارژ کردید حسابتون رو ؟ و شما واسه شروع چقدر سرمایه وارد کردید ؟ و در کل تجربه ای اگه دارید ممنون میشم بهم بگید