پورتفو Cross و معنی خط و مقدار تضمین ، واحد ؟

سلام

من دمو هیوا گلد ثبت نام کردم ، برای موجودی 10.000.000 تومان CROSS میگه : تعداد واحدهای مجاز :۲۰

“واحد” چیه ؟!

تریدرهای فارکس از Cross استفاده کنن ؟ 80% کل موجودی (مثلا در 2 معامله ) بره ضرر تمام پوزیشن ها بسته میشه ؟

تو پورتفو Isolated به مقدار 80% وجه تضمین میره ضرر پوزیشن رو میبنده پس دیگه استاپ لاس معنیش چیه تو این مدل ؟

1 لایک کرده

واحد همون حجمه که توی این سایت حجم ثابته فقط تعدادشو مبتونی زیاد کم کنی هر یک حجم یا همون واحد برابر با ۵۰۰ هزارتومنه وقتی ۲ واحد انتخاب کنی میشه ۱ ملیون تومن حجم ورودی میزنی اینطوریه کمتر بیشتر نداره مثلا ۱۰۰ هژارتومن اینچیزا ثابت ۵۰۰ هزاره….. هیچی به بروکر نمیرسه که میتونی حجمو از ۱ دلار به بیشتر تنظبم کنی….یکی طلا و نقره داره تو نقره رو چک نکردم ولی توی طلا هر ۶۰۰ پوینت برابری میکنه با ۱۰۰ پوینت طلا تو بروکر از این لحاظ هم خوبه هم بد..یجورایی ریسکو پایین میاره تو طلا یعنی حجم ورودی تو بروکر باشه ۵ دلار قیمت ۱۰۰ پوینت بالا پایین بره به اندازه حجم ورودیت سود ضرر میده ولی تو این یکی سایته باید ۶۰۰ پوینت بالا پایین بره تا بهت سود ضرر بده…۸۰ درصدیم توی اون مقداری که تعیین میکنی از سرمایت برداشته بشه و ازش توی معاملات استفاده کنی رو میگه به نظرم وگرنه من استاپ گذاشتم همون مقدار البتع تو دمو رو بست مثلا ۵۰۰ هزار استاپمه همون مقدار بست دیگه سر ۴۰۰ هزارتومن اینا نبسته منظورش همون ۸۰ درصد از پولیه که تو پرتفو میزنی مثلا ۱ ملیون رو میزاری تو پرتفو از هرچقد سرمایه که داری و میتونی همزمان دوتا معامله ۵۰۰ هزاری داشته باشی یا باهم یا جدا اگه سرمایه پرتفو از ۵۰۰ هزار کمتر باشه باید اضافه کنی دوباره… کراس که اصلا پیشنهاد نمیشه چیز بیخودیه توی صرافی بینگ ایکس یا بایننس شاید چیز خوبی باشه ولی اینجا نه.. اگه ۸۰ درصد از ۱ ملیونت اشتباه نکنم تو ضرر باشه پوزیشن های باز رو میبنده ! و کارمزدشم ۳ درصده توی نقره و طلا و این مزیت خیلی خوبیه که داره و بروکر نداره مگر بروکر بین الملل اونم با حساب اسپرد یخورده زیاد!!! درکل بخام بگم هیواگلد کارمزدش رو طلا و نقره با حجم ۵۰۰ هزارتومن یعنی ۱ واحد در میاد ۱۴ هزار یعنی ۳ درصد! ریسکش توی معامله طلا کمتر از بروکر هست یعنی ۱۰۰ پوینت بروکر برابره با ۶۰۰ پوینت هیواگلد…. فقط میمونه واریز برداشتش که من هنوز انجام ندادم بقیه رو نمیدونم کسی باید باشه که خیلی وقت باهاش کار کرده باشه برداشته زبادی داشته باشه بیاد بگه تا ادم بتونه اطمینان حاصل کنه نسبت بهش ولی سرمایه بیشتر از ۴ ملیون پیشنهاد نمیکنم نهایتا ۵ ملیون که ۱۰ تا معامله یعنی واحد میشه زد و پوزیشنات رو هم راحت یخورده رفت تو سود میتونی ببندی چون ۳ درصده کارمزدش!!! مگر پوزیشن ۳/۱ باشه یا ۲/۱ بازم خیالی نیست امکان رشد بالاست!!!…. تنها بدیش اینه که نمیتونی وسط معامله بخشی از حجم رو ببندی!!! برعکس بروکر…

2 لایک کرده

هر واحد از 2.300.000 هزارتومان تشکیل شده
هر خط معنیش میشه هر تیک قیمتی که مظنه جا به جا میشه
اگر بخوام مثل فارکس توضیح بدم بهت هر خط یعنی هر پیپ و ارزش هر پیپ اینجا 23 هزار تومنه و نیم خط هم شاید به چشمت بخوره که میشه یازده هزار و پونصد
این بحث کراس و ایزوله چیزیه که توی صرافی های ارزش دیجیتال میبینی
ساده بخوام بگم شما اگر پوزیشن هایی که باز میکنی ایزوله باشه در صورتی که معامله 80 درصد بره توی ضرر فقط همون مقدار واحد که پوزیشن باز کردی (که بهش مارجین میگیم ما اگر اشتباه نکنم) میره دقیقا مثل مارجین کال یا لیکویید شدن هست
اگر کراس باشه پرتفویی میسازی تا جایی پوزیشن رو باز نگه میداره که کل پولی که داری ( کل پرتفو) بره توی 80 درصد ضرر و بعدش کل 100 درصد رو میگیره اینم دقیقا همون مارجین کال شدن یا لیکویید شدن
در کل معامله کردن روی مزنه با ارزش هر خط 23 هزار تومن اگر بخوای با مدیریت سرمایه پیش بری که بتونی دووم بیاری تو بازار بسته به استراتژیت نیاز به سرمایه زیادی داره
مثلا من 1 دقیقه اسکلپ میکنم و استاپام حدودا 300 خط میشه
با حساب کتابی کردم ی چیزی بین 350 تا 700 سرمایه میخواد اگر بخوام با ریسک یک درصد معامله کنم که به نظرم سرمایه اولیه زیادیه :smiley:

4 لایک کرده

ممنون از راهنماییتون :smiling_face_with_three_hearts:

1 لایک کرده

ممنون از راهنماییتون ، قسمت پیپ و خوب اومدی کامل متوجه شدم :smile:

1 لایک کرده