قطع همکاری کوینکس با ایرانیان و سفیران!

Announcement on Service Availability Adjustment for Certain Countries and Regions

Dear CoinEx Users,

As part of our ongoing commitment to global Anti-Money Laundering (AML) and compliance obligations, CoinEx is updating the list of restricted countries and regions under its service policy.

In accordance with CoinEx’s service policy, products and services are not available to residents or users of the following countries and regions:

Mainland China, Hong Kong SAR, United States, Canada, member states and regions of the European Economic Area (EEA) (30 in total), United Kingdom, Kazakhstan, Cuba, Iran, and North Korea.

Please note that deposits already under compliance review will continue to be processed under CoinEx’s standard review procedures. These deposits will not be affected by this service adjustment.

Thank you for your continued support and trust in CoinEx.

CoinEx Team

June 24, 2026

همکاریشو با سفیراش متوقف کرد

ایمیل اومد که از 1ژوئیه به بعد همکاری رو به پایان می‌رسونه و دیگه پولی واریز نمیکنه

اینم از این :smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear: :smiling_face_with_tear: :smiling_face_with_tear:

بیا اینم از صرافی چینی که میگفتن عالیه و با ایرانی ها داداشیه

بالاخره خر اینو هم گرفتن و مجبورش کردن مارو تحریم کنن

حیف صرافی خوبی بود جدا

من اولین حسابم تو کوینکس بود و همه چیزو هم داشت

هر رمز ارزی رو نسبت به اوایل نوبیتکس و جاهای دیگه داشت

الان که توافق شده دیگه بایننس باید خدمات بده بهمون.

The Wall Street Journal reported thatIranian entities have funneled $3.84 billion through crypto exchange CoinEx since 2019, using the platform as a pressure valve to circumvent US sanctions. The findings, based on analysis by blockchain intelligence firm TRM Labs, trace funds back to wallets linked to Iran’s Central Bank and the domestic exchange Nobitex.

رسما حساب ایرانیا محدود شده، اگر برای برداشت به مشکل خوردید اطلاع بدید راهنمایی کنم

اره داداش دم در وایسادن برای پذیرایی از ما

احتمالا بهشون تتر بدیم، موقع برداشت برامون گندم و سویا میفرستن

ولی یک واقعیتی وجود داره اونم اینکه جدا با تحریم کردن ما ایرانی ها بیشترین ضرر رو میکنن

کدوم کشوری مثل ایران اینقدر تریدر داره اخه؟

چقدر ما گردش حساب براشون درست کردیم خدایی؟

کی ضرر میکنه در اصل؟ ما یا اونا؟:rofl:

اگر برای برداشت و ورود به اپ همچین اروری دارید

مراحل زیر طی کنید:

صرافی کوینکس یکی از صرافی‌هایی بود که خیلی از کاربران ایرانی بهش علاقه داشتند و حتی منوی و پشتیبانی فارسی هم داشت. اما خب خیلی وقت بود که خدماتش رو روی ایران بسته بود. وقتی گزارش تراکنش‌‌های نزدیک به ۴ میلیارد دلاری توی ۷ سال اخیر از کوینکس رو شنیدم؛ برگام ریخت حقیقتا. چون واقعا فکر نمی‌کردم که این صرافی همچین تبادل مالی با ایرانی‌ها داشته باشه.
حالا که کوینکس داره حساب ایرانی‌ها رو می‌بنده؛ خیلی‌ها شوک شدن و هیجان زدن. اما واقعا نمی‌شد قبل از این اتفاق پیش بینی کرد این چیزا رو؟ صرافی‌های معتبرتری برای کاربران ایرانی نبودن که بشه توی اون‌ها حساب باز کرد؟ یا اینکه اینهمه سایت فعال توی حوزه ارز دیجیتال؛ هیچکدوم از قبل هشدار نداده بودند و صرافی‌های مناسب رو معرفی کنند؟
الان اگر حسابمون توی کوینکس بسته شده باشه باید چیکار کنیم؟
کسی اصلا هست که پولش توی کوینکس گیر باشه و تجربه خودش رو با بقیه به اشتراک بزاره؟

ببین از اونجایی که این مسدودسازی توسط کوینکس از قبل اعلام نشده بود؛ هنوز میشه سرمایه رو برداشت زد. کافیه به پشتیبانی خود کوینکس ایمیل بزنی و موارد مورد نیاز رو براش بفرستی. چندتا از دوستام همینطوری سرمایه مسدود شده‌اشون رو برداشت کردن.

یعنی امکانش هست بقیه صرافی ها هم در ادامه همین مشکل براشون پیش بیاد؟ با اوضاع تحریم های جدید و غیره

فعلا صرافی متمرکز مناسبی نیست
هرجا خواستید فعالیت کنید با سرمایه کم پیشنهاد میشه

هنوز صرافی های متمرکز زیادی هستن که با ایران همکاری میکنن. ولی بهترین کار اینه که فعالیت در صرافیهای غیرمتمرکز و کیف پول رو یاد بگیرید تا از شر هرچی صرافی متمرکز و ریسک هاشون خلاص بشید.

صرافی‌های غیرمتمرکز به احراز هویت نداشتن و ایرانی بودنمون گیر میدن یا نه؟

یه سریاشون به ایرانی بودن گیر میدن ولی ریسکی نداره. کافیه آی پی تغییر بدی تا بتونی دوباره وارد بشی. نیازی به احراز هویت ندارن

According to CoinEx’s compliance policy, your account has been identified as located in a restricted country or region.
To fulfill anti-money laundering (AML) and compliance obligations, your account’s deposit function has been suspended. Please complete asset processing and withdrawals before 2026-09-25 00:00 (UTC).
CoinEx reserves the right to further restrict trading and other related services for your account.

شما تونستین کاری انجام بدین ؟ داراییهاتونو کجا میبرین ؟

من خیلی وقته از صرافی تبدیل استفاده می‌کنم برای جا به جایی‌هام. خیلی هم اهل ترید و ریسک زیاد نیستم که ببرم صرافی خارجی. هر چند همین تبدیل اخیرا دیدم با کارمزد مناسب اهرم ۱۰۰ اورده که خیلی خوبه. اما خب ترید حرفه‌ای رو فقط میشه توی صرافی‌های خارجی تجربه کرد.
بین صرافی‌های ایرانی من خودم تبدیل رو می‌پسندم. بین خارجی‌ها گزینه زیاده؛ اما ال بانک و ایکس تی تا الان بهتر از بقیه بودن. ویکس رو هم برای معاملات فیوچرز طبق داده‌های کوین مارکت کپ میشه یکی از بهترین صرافی‌های ارز دیجیتال برای ایرانی‌ها دونست.
دیگه اینکه منتظریم ببینیم چی میشه.