As part of our ongoing commitment to global Anti-Money Laundering (AML) and compliance obligations, CoinEx is updating the list of restricted countries and regions under its service policy.
In accordance with CoinEx’s service policy, products and services are not available to residents or users of the following countries and regions:
Mainland China, Hong Kong SAR, United States, Canada, member states and regions of the European Economic Area (EEA) (30 in total), United Kingdom, Kazakhstan, Cuba, Iran, and North Korea.
Please note that deposits already under compliance review will continue to be processed under CoinEx’s standard review procedures. These deposits will not be affected by this service adjustment.
Thank you for your continued support and trust in CoinEx.
The Wall Street Journal reported thatIranian entities have funneled $3.84 billion through crypto exchange CoinEx since 2019, using the platform as a pressure valve to circumvent US sanctions. The findings, based on analysis by blockchain intelligence firm TRM Labs, trace funds back to wallets linked to Iran’s Central Bank and the domestic exchange Nobitex.
رسما حساب ایرانیا محدود شده، اگر برای برداشت به مشکل خوردید اطلاع بدید راهنمایی کنم
صرافی کوینکس یکی از صرافیهایی بود که خیلی از کاربران ایرانی بهش علاقه داشتند و حتی منوی و پشتیبانی فارسی هم داشت. اما خب خیلی وقت بود که خدماتش رو روی ایران بسته بود. وقتی گزارش تراکنشهای نزدیک به ۴ میلیارد دلاری توی ۷ سال اخیر از کوینکس رو شنیدم؛ برگام ریخت حقیقتا. چون واقعا فکر نمیکردم که این صرافی همچین تبادل مالی با ایرانیها داشته باشه.
حالا که کوینکس داره حساب ایرانیها رو میبنده؛ خیلیها شوک شدن و هیجان زدن. اما واقعا نمیشد قبل از این اتفاق پیش بینی کرد این چیزا رو؟ صرافیهای معتبرتری برای کاربران ایرانی نبودن که بشه توی اونها حساب باز کرد؟ یا اینکه اینهمه سایت فعال توی حوزه ارز دیجیتال؛ هیچکدوم از قبل هشدار نداده بودند و صرافیهای مناسب رو معرفی کنند؟
الان اگر حسابمون توی کوینکس بسته شده باشه باید چیکار کنیم؟
کسی اصلا هست که پولش توی کوینکس گیر باشه و تجربه خودش رو با بقیه به اشتراک بزاره؟
ببین از اونجایی که این مسدودسازی توسط کوینکس از قبل اعلام نشده بود؛ هنوز میشه سرمایه رو برداشت زد. کافیه به پشتیبانی خود کوینکس ایمیل بزنی و موارد مورد نیاز رو براش بفرستی. چندتا از دوستام همینطوری سرمایه مسدود شدهاشون رو برداشت کردن.
هنوز صرافی های متمرکز زیادی هستن که با ایران همکاری میکنن. ولی بهترین کار اینه که فعالیت در صرافیهای غیرمتمرکز و کیف پول رو یاد بگیرید تا از شر هرچی صرافی متمرکز و ریسک هاشون خلاص بشید.
According to CoinEx’s compliance policy, your account has been identified as located in a restricted country or region.
To fulfill anti-money laundering (AML) and compliance obligations, your account’s deposit function has been suspended. Please complete asset processing and withdrawals before 2026-09-25 00:00 (UTC). CoinEx reserves the right to further restrict trading and other related services for your account.
من خیلی وقته از صرافی تبدیل استفاده میکنم برای جا به جاییهام. خیلی هم اهل ترید و ریسک زیاد نیستم که ببرم صرافی خارجی. هر چند همین تبدیل اخیرا دیدم با کارمزد مناسب اهرم ۱۰۰ اورده که خیلی خوبه. اما خب ترید حرفهای رو فقط میشه توی صرافیهای خارجی تجربه کرد.
بین صرافیهای ایرانی من خودم تبدیل رو میپسندم. بین خارجیها گزینه زیاده؛ اما ال بانک و ایکس تی تا الان بهتر از بقیه بودن. ویکس رو هم برای معاملات فیوچرز طبق دادههای کوین مارکت کپ میشه یکی از بهترین صرافیهای ارز دیجیتال برای ایرانیها دونست.
دیگه اینکه منتظریم ببینیم چی میشه.