کوینکس یا ال بانک (Coinex یا LBank)؟؟؟

سلام و احترام،
اگر احراز هویت هم میخوای بکنی با یک اکانت جدید این کارو انجام بده و بیخیال اون قبلی باش. چون اون یکبار براش ثبت شده که از ایران هستی و بعدا ممکنه تو قوانین جدید باهات برخورد بشه و اکانتت رو ببندن.
برای ال بانک هم فعلا با ایرانی ها اوکیه ولی من باشم برای اونم حتما از ای پی ثابت خارجی استفاده میکنم که مشکلی پیش نیاد بعدا

برای انتقال مثلا تتر چ راهی داری؟!

برای شارژ صرافی خارجی ب هر حال مجبورم از ی صرافی ایرانی استفاده کنم

ارتباط با این صرافی ها بخاطر تحریم مشکل ساز نمیشه؟!

سلام مجدد،
ببینید من قبلا میومدم از نوبیتکس میخریدم، بعد میزدم تراست ولت، بعد از تراست ولت هم به صرافی منتقل میکردم.
من چون ابزار آیپی ثابت خارجی دارم، سر همین کلا با ایپی ایران همچین کاری نکردم و خداروشکر به مشکل نخوردم.
البته الان تراست ولت رو نمیدونم داستانش چطوریاس ولی شما دیگه به دلیل تحریم های جدید به هیچ وجه از صرافی ایرانی به طور مستقیم منتقل نکن.
هر صرافی هم که گفت ما مشکلی نداریم، بالاخره یه روزی میرن سراغش و مجبور میشن مارو تحریم کنند که اگر وجدان داشته باشند، اجازه برداشت بهتون میدن وگرنه اسیر میشید خلاصه.

مرسی

این روش خوبیه قاعدتا ارتباط صرافی تحریم با تراست ولت نباید مشکل ساز بشه یعنی ایمن تر از ارتباط مستقیم هست…. هرچند تتر قوانینش جوریه که هرجا باشه میتونن فریزش کنن حتی تو ولت اما احتمالش کمه

کوین غیرمتمرکز غیرقابل ردگیریه درسته؟!

اره اونم میشه. از رمز ارزهای غیر تتر هم استفاده کنی، شدنیه.

نه، اجباری نیست واسه ما ایرانیا

ال‌بنک بدون احراز هویت تا چقدر میتونی واریز و برداشت داشته باشی؟

در صورتی غیرقابل ردگیری هس که از میکسر استفاده کنی. در صورتی که ارزی مثل مونرو رو از صرافی داخلی یا خارجی بخری و به کیف پول انتقال بدی برچسب آدرس اون صرافی روش هس. پس فک نکن اگه یه ارز غیرمتمرکز انتخاب کنی دیگ همه چی اوکی هس

چطوری باید از میکسرها استفاده کرد؟

یکم اموزشش پیچیده و سخته ولی توی سطح وب بنویسی اموزش تورنادوکش برات میاره. فقط به ابزار تغییر آی پی خیلی قوی نیاز داره

خیلی ممنونم

۱۵ کاراکتر

من خواستم در البانک ثبت نام کنم ، پیام زیر را نشون داد از ترس بلوکه شدن پولم منصرف شدم

LBank does not support users from Iran, North Korea, Syria, Cuba, Crimea, the United States, China and their territories to trade with contracts