آشنایی با سیستم‌های Algorithmic Order Tracking در معاملات FX

سلام سعید عزیز.

خیلی خوشحالم که سوالات خوبی میپرسی و ذهن خلاق و پرسشگری داری.

معمولا توضیحات چارت به صورت نوشتاری کمی سخت و گاهی غیر ممکن میشه اما در هر صورت سعی میکنم مفهوم رو برسونم.

باکسهایی که در نظر گرفتی(باکسهایی خالی) یکیش FLه(بالایی) و اون یکی DPیه پس منطقا نمیتونند هم مقیاس باشند.
باکسهای توپر هم نمیتونند هم مقیاس باشند.

در نقطه 1 FL(B) اینگالف میشه و برمیگرده روی FL(A)(SWAPش روهم میتونی در نظر بگیری) در نقطه 3 که باهم هم مقیاس هستند.
در نقطه 2 در واقع آخرین بسته سفارشات DP اینگالف میشه که در تایم پایینتر میشه FL(C) در اینجا پاز جدید باز میشه، یعنی مقیاس عوض میشه و برمیگرده به نقطه 4 و روی FL(D).
پس FL(C) که در تایم 5min اینگالف شده هم مقیاس میشه با FL(D) (که SWAPش یک FL تایم 1h است)

نکته: تا زمانی که PAZ عوض نشه قیمت در اسکیل و مقیاس فعلی میماند و ساختار تایم فریم پایینتر را میسازد.
نکته2: با باز شدن PAZ مقیاس عوض میشه و تمام محدوده های سفارشات مقیاس قبلی غیر فعال میشن و قیمت به راحتی همه آنهارا نادیده میگیرد (Ignore میکند).

دلیل اولش استناد به صحبتهای سلمانه که صراحتا عنوان کرده که مقیاس ارتباطی با زمان نداره و مربوط به مکانه.(شبیه پر شدن اوربیتالهای مولکول)
همین چارتی که بررسیش کردیم اگر دقت کنید میبینید که یک FL تایم چند مین با یک FL تایم چند ساعته هم مقیاس شده. از طرفی اگر مقیاس رو متناظر با تایم فریم در نظر بگیریم اون موقع منطقا باید FLهای تایم بالاتر بتونن FLهای تایم پایینتر رو بشکنند که در عمل همچین چیزی اتفاق نمیوفته و گاهی حتی برعکس میشه.

پ ن: اگر توضیحات برات شفاف نبود موضوع پاز رو دوباره بررسی کن.

سلام الیاس عزیز

هر موقع چارت رو نفهمیدین صبر کنید که ساختار کمی جلو بره که بفهمید قراره قیمت چیکار کنه.
در حرکتهای شارپ روی dpیه FL مخالف میتونید وارد بشید.(معمولا خیلی سریع و در تایم پایین با یک شادو برداشته میشه)

در نهایت به قول IF:

NO PA, NO TRADE

تا زمانی که PA نبینید ترید نکنید.
(PA همیشه بعد از حرکت اتفاق نمیوفته گاهی قبل از رسیدن به تارگت هم PA میده مثل secret)

درود بر جناب geek عزیز

ممنون از راهنمایی و جواب شما سپاس گزارم.

آپدیتی برای طلا گذاشته نمیشه :folded_hands:

سلام الیاس عزیز. سر فرصت انشالله

درود جناب Geek ,

سپاس از لطف و پاسخ گویی شما ،

من مجدد مقاله fof سلمان رو دارم مطالعه میکنم . در ادامه مسیر با شما همراه خواهم شد .

ویدیو تحلیل طلا رو دیدم ، ممنون از اینکه ابهام ذهنی من رو برداشتین در مورد Eng داخلی و sec .

سپاس از حضور پر مهرتان .

درود جناب Geek , خوب هستین ؟

جسارتا جناب geek در تحلیل چند روز پیش طلا یک نکته ای رو خواستم باهاتون در میان بذارم ‌ .

در تصویری که دایره کشیدم ، قیمت به dpبرخورد کرده و یک sec باید ایجاد کنه ، یعنی یه کف پایین تر که الان اتفاق افتاد .

اما در تصویر دوم که dp رو مشخص کردم ، که در ابتدا dp شکل گرفته و خود fl زیرش رو میزنه ، وبعد Eng رو انجام میده که ادامه ریزش رو نشان میده .

سوال اینجاست در ویدیو تحلیل طلا شما یک بیس پایین تر رو dp در نظر گرفتین که اصطلاحا باید سقفی رو بزنه .

الان کدام dp صحیح هست ؟

سپاس از پاسخ گویی شما :folded_hands:t3:

سلام سعید عزیز. ممنونم از لطفت

من یک مطلبی رو در کانال تلگرامی گذاشتم با این عنوان: بازنگری در نقش Engulf
در اونجا توضیح دادم که چرا هر شکستی الزاما با eng همراه نیست و اگر همیشه دنبال eng برای شکست بگردیم ممکنه دچار سردرگمی بیشتری بشیم و هر بار یک dp متفاوت و یا حتی FL متفاوتی پیدا کنیم که ENG و شکست رو باهاش توجیه کنیم.

برای همین شما باید یک منطق و قانون رو در نظر بگیرید که در هر شرایطی ثابت و غیر قابل تغییر باشد و اون قانون و منطق در نهایت منجر میشه که شما یک DP و FL مشخصی پیدا کنید که بین گره ها گم نشید و همچنین تمام ساختار قیمت رو بتونید باهاش توضیح بدید و ثابت کنید.

د DP قانون و منطق مشخصی داره دقیقا مثل FL، در واقع آخرین محدوده سفارشی که قبل از شکست ساخته میشه برای ما حکم DP خواهد داشت. و زمانی که DP رد میشه اون موقع در مورد ENG دچار شک نمیشیم.

در این مثال هم که شما یک خط روند کشیدید دقیقا گره شکست خط روند میشه DP، به عبارتی آخرین بسته سفارشات SELL در شکست اون خط روند بوده. که IF با عنوان Last Trick هم بهش اشاره کرده.

اگر در جاهایی میبینیم که DP و یا FL کار نمکینند با وجود اینکه به جای درستی هم رسیدن، یا قیمت رو hold میکنن ولی کف و سقف جدید نمیسازن، اون موقع میرسیم به موضوع PAZ که در واقع جواب منطقی و قابل اثباتی هست به این چرایی کار نکردن DP یا FL. لذا شما برای خوانش قیمت باید تمام این پارامترهارو لحاظ کنید که به یک خوانش دقیق از قیمت برسید.

.

بله درسته اما اگر دقت کنید کفی که این DP و FL رو ازش گرفتیم خودش FO بوده(که QMش برای ما DP رو ساخته)
اما در عکس پایین سقفی که داریم FL و DP رو ازش میگیریم خودش ENG هست
و منطقا یک سقف/کف که ENG شده با یک سقف/کفی که FO شده FL و DPهای متفاوتی میسازند.

چند سوال داشتم جناب Geek، ممنون می شم پاسخ بدید:

1. با توجه به این که معاملاتتون اکثرا در تایم فریم ساعتی هست آیا سفارشات را از قبل ثبت می کنید؟
  2. در صورت پاسخ منفی به سوال قبل از چه ابزاری برای هشدار دهی رسیدن قیمت به یک سطح استفاده می کنید؟
  3. و اینکه وقتی قیمت به سطح مورد نظر رسید آیا از تاییده هایی در همون تایم فریم و یا پایین تر استفاده می کنید؟
  4. آیا سبک RTM برای معامله در تمامی رمز ارزها قابل استفاده است یا فقط بیتکوین؟

سپاس گزارم از راهنمایی های شما .

خیلی لطف کردین :folded_hands:t3:

سلام دوست عزیز

معمولا از قبل سفارشی ست نمیکنم و اکثرا به صورت market وارد پوزیشن میشم و اگر بخوام هشداری ست کنم از فراز چارت برای هشدار استفاده میکنم.

چون تاچ ترید میکنم معمولا تاییدیه رو قبل از ورود میگیرم.

در هر نوع دارایی که به اندازه کافی تاریخچه داشته باشد قابل استفاده است

درود جناب geek , خوبین ؟

جسارتا ، داخل این ناحیه D_rtc یک Dp تایم پایین هست که قیمت زیرش رو زده و یک sec ایجاد کرده و در ناحیه بالا قیمت به Dp برخورد کرده ، انتظار داریم قیمت به سمت تارگت جنوبی در حرکت باشه ؟

شاید اشتباه تحلیل کنم ، چون زیر dp رو زده درون ریتریس عمیق انتظار ریزش رو داشته باشیم .

جناب geek تلگرام رو دیدم مطالعه کردم ، بسیار عالی و مفید بودند .

در مقاله سلمان چندین سوال دارم که در تلگرام اگر امکان داشته باشه براتون ارسال کنم .

سپاس بابت تمام زحماتتون . تشکر :folded_hands:t3:

سلام سعید عزیز، ممنونم

زمانی سکرت داریم که قیمت FL رو رد کنه و به DP بخوره، اگر زیر DP زده بشه یعنی باید ENG داشته باشیم. اگر بریم تایم پایینتر گره DP کامل مشخصه و در واقع بزرگتره و زیرش نخورده.

حرکت قیمت به سمت تارگت جنوبی فعلا زوده و ممکنه بریم تارگت بالاتر رو برداریم.
یا اگر بخوایم PA بگیریم برای ریزش میتونیم از همین DP یا D-rtc کمک بگیریم.

.

اگر اینجا بفرستید و تاپیک کاملتر بشه بسیار بهتره.

درود و سپاس از لطف و محبت شما , چشم .

سلام دوست عزیز امیدوارم که حالت خوب باشه.
سوالاتی داشتم که ممنون میشم جواب بدید.
اول اینکه معمولا استراتژی های Rtm چه عملکردی دارن؟نسبت ریسک به ریوارد و وین ریت منظورم هست.
دوم اینکه بهترین راه برای یادگیری rtm چی هست؟با توجه به کمبود محتوی ونبود اطلاعات ازش .

سلام ممد عزیز

وین ریت و r/r بستگی به تسلط و نوع ترید هر شخص متفاوته و RTM یک ستاپ یا استراتژی ثابتی نیست که بشه براش WR یا R/R مشخصی تعریف کرد.

راه اول، خوندن ژورنالهای مسترهای آکادمیه(ممکنه زمانبر و خسته کننده باشه) و راه دوم، یادگیری از طریق یک فرد مسلط که خودش تریدر باشد و نه صرفا مدرس.
مسیر اول، درک عمیق‌تری از مارکت به شما می‌دهد. و مسیر دوم، شما را در زمان کوتاه‌تری به یک تریدر تبدیل می‌کند.

ممنون از پاسخت رفیق

Grandmaster IF:

If something which should have been important got ignored, then it will be given great import on return.