نظر لطفته امید عزیز
ممنون از نکته سنجی و توضیحات تکمیلیت.
نظر لطفته امید عزیز
ممنون از نکته سنجی و توضیحات تکمیلیت.
rtm خیلی به الگوریتم بازار پی برده با اینکه هنوز عقبه ولی تو بیشتر سبک های که دیدم تنها rtm تونسته اینقد به الگوریتم نزدیک بشه
یه توصیه برا دوستان نمیخام بگم فلانی بده اون بده این خوبه فقط چون مطالب اینجا جالب بود خاستم یکم زر بزنم
هرچی سبک تو بازار میبینم پرایس ای سیتی اسمارت و… که اینقد زیادن حس گفتن نیس همشون رو گذشته بازارن و رو لایو بازار شمارو تبدیل به نقدینگی میکنن بازار نیاز به نقدینگی داره توام نقدینگی بازار با یه سبکی که خودشون روانه بازار کردن به عنوان سود نقدینگی و الگوریتم رو باید درک کنی من خودم اولین بار با پرایس شروع کردم با یه r2 مثلا باید تموم میکردیم ولی وقتی الگوریتم بازرو درک کردم پاینتر از ده نبوده بالا تر ۱۵ ۲۰ ۵۰ بالاترم بوده
خیلیا برای پول در اوردن ترید میکنن
ولی تو ترید کردنو یاد بگیر
ماشالله داداش لذت میبریم ازین سطح تسلط
میتونم بپرسم شما چند ساله ار تی ام کار میکنی داداش؟
جناب برای هر ftr دو منطقه مهم داریم داخلش.چطور میشه فهمید کدوم قراره واکنش داشته باشیم و احتمالش بیشتر باشه؟ اصلا همچین چیزی وجود داره
ممنون از شما
نظر لطفته سامان عزیز، حدودا از سال 96 بعد از دیدن ویدئوهای آقای خاکستر عزیز با RTM آشنا شدم
داستان کلی قیمت رو باید بخونیم، که در نهایت به FTRی برسیم که FL بودنش برامون اثبات بشه، بعداز اینکه به FL بودن FTR رسیدیم محدوده ورود ما میشه MPL خود FL، که اگر دقت کرده باشید من ورودی غیر از MPLه FL نداشتم، حالا ممکنه این FL تو دل FTR بزرگی افتاده باشه(بالا یا پایینش) که در هر صورت داستان به FTR بر نمیگرده و مربوط به FL و داستان کلی قیمته.
هرچند که چندان درست نیست که بگیم هر FTRی دو ناحیه سفارش داره ولی کاملا غلط هم نیست، چون اصلا موضوع FTR به تنهایی نیست. حالا اگر مثالی روی چارت ذهنت رو درگیر کرده میتونی بفرستی که بررسیش کنیم.
ممنون از شما.
در حقیقت شما چطور با پراکندگی دیدگاه های مختلف در rtm کنار اومدید؟ برای مثال همین مشخص کردن mpl و یا در موارد دیگر که اشخاص به طرق مختلف این رو بررسی میکنند.
من روی چارت یه مثال میزنم و میدونم شیوه گرفتنم با شما متفاوته و نمیدونم شاید اشتباه باشه.قطعا تجربه و علم شما بیشتر هست و ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
اگر ژورنالهارو بررسی کنید متوجه میشید که تمام مسترها از جمله خود IF در طول نوشتن ژورنالها دیدگاهشون تغییر کرده و کاملتر شده با وجود اینکه گاها اختلاف نظرهای هم داشتند اما منطق و دیدگاه و تعاریف اصلی حفظ شده. و خود این اختلاف و پراکندگی دیدگاه اتفاقا بسیار به شما کمک خواهد کرد، در نهایت شما هم به عنوان یک دانشجو که دارید منابع رو میبینید و سعی در به کارگیری مطالب دارید بعد از هزاران ساعتی که پای چارت و تمرین و تکرار هستید به درستی بعضی مطالب نسبت به بقیه مطالب میرسید، چون در واقع تجربه خودتون هم به مطالب اضافه میشه و به مرز خلق ایده و درک عمیقتر میرسید.
به عنوان مثال موضوع ریتریس عمیق(D-RTC) که در چارتهای من میبینید از مقاله RETRACE سلمان الهام گرفته شده برای همین ممکنه حتی ادبیات و الف بای متفاوتی بین RTM کارها ببینید چون اصل و اساس RTM منبع باز (open source) بوده. هرچند که بعضی مطالب سکرت مونده و حق عمومی کردنش رو نداشتن(یکی از دلایل اختلاف سلمان با IF هم این موضوع بوده).
لذا اختلاف دیدگاه کاملا عادیه چون مستقیما به تجربه و منبع یادگیریه افراد بستگی داره هرچند که این اختلاف ها بیشتر بین دوستانی هست که آموزشهای غیر از منابع اصلی رو دنبال کردن و گاها پیش اومده که مطالب عجیب غریبی هم توسط عده ای عنوان میشه(به خصوص از اساتید پکیج فروش).
دقیقا درست میفرمایید و متاسفانه نبود یک منبع درست و نظرات سلیقه ای پکیج فروشان باعت اراعه اطلاعات غلط شده.وجود افرادی همچون شما واقعا نوری هست در این تاریکی.
به هر حال ممنون از پاسخگویی و وقتی که گذاشتید.
نظر لطفتونه، امیدوارم که به جوابتون رسیده باشید.
در هر صورت اگر در آینده هم سوالی داشتید، روی چارت سوالتون رو بپرسید انشالله باهم به جواب درست میرسیم.
ممنون از شما
واقعیت اینکه اون چیزی که من یاد گرفتم متاسفانه از منابع اصلی نبود و داخلش پر از نظرات سلیقه ای هست.
سوال که خیلی زیاده ولی شاید خارج از حوصله جمع و یا تاپیک باشه.
فکر میکنم از پایه ای ترین مبحث rtm همین شکافتن یه گره و مشخص کردن نواحی مهم هست.اگر شما یه لطف بکنید یه توضیح شماتیک و یا روی نمودار ،در این باره بدید ممنون میشم.
راهنمایی باشه برای همه دوستان
توضیحاتی که در ادامه میبینید قسمتی از مقاله ای که نوشتم و هنوز منتشرش نکردم. و چون توضیح یک سری از مسائل نیاز به پیش زمینه داره عملا تشریح کامل در اینجا ممکن نیست اما در هر صورت فکر میکنم میتونه بهتون کمک کنه.
آD-RTC: ریتریسی که بعد از هانتFTRساخته میشود و معمولا ریتریس بلندی است، هرچند ممکن است بسیار کوتاه نیز ساخته شود. این ریتریس اگر جای درستFLکار کند در واقع شانه چپ را برای برگشت قیمت میسازد.
مثال بعدی
توضیحات 1 در واقع مربوط به سکرت (secret) هست که در چند پست بالاتر به صورت مختصر بهش اشاره شد.
سلام
بعنوان کسی که SMC کار میکنم همیشه به نوع روایت کردن RTM علاقه داشتم و برای همین چند سال پیش ژورنال های سلمان رو خودم.
اما اکثر اوقات که با RTM کارهایی هم حرفه ای و غیرحرفه ای برخورد میداشتم از اینکه یکسری از اونا به قطعیت داشتن مارکت باور داشتن باعث میشد همیشه گارد بگیرم به کسانی که RTM ترید میزنن.
با وجود پیچیده بودن مطالب تاپیک برای بنده از تاپیک شما، نظم ، بیان و تسلطتون بر مطالب لذت بردم
و امیدوارم ثابت قدم و پرسود باشی
و اینکه یک سوال
سال 1401 من با سلمان در لینکدین چند پیامی دوستانه با هم رد و بدل کردیم و از تجارب گرانبهاش بهره مند شدم.
اما متاسفانه بعد از منحل شدن Solomon Fathers حتی صفحه ی لینکدین ایشان هم حذف شد.
سلمان الان به آکادمی برگشته؟ اگر خیر ، ایمیل یا پل ارتباطی با ایشان چیه؟
سلام راژان عزیز . ممنون از توجه و دقتت به تاپیک.
در مورد سلمان حقیقتش آخرین اخباری که از ایشون داشتم این بود که برای بانک HSBC انگلیس کار میکرد(صحت و سقمش رو نمیدونم) و راه ارتباطی همون ایمیلی بود که در کانال Solomon Fathers_ه.
دیگر گفتگویی ناتمام نمانده، هیچ موضوعی ندارم بیان کنم در کانال، همه چیز واضح بیان شد، بپردازیم به اصلی ترین کارها، هیچ کاری و سکوت!
با عشق
،
سلمان
و این آخرین پست ایشون بود.
یک ENG در واقع یک هدف تحققنیافته (Unrealized Goal) محسوب میشه؛ یعنی وقتی هنوز به تارگتش نرسیده، همچنان میشه بر اساسش ترید گرفت.
همهی ما مفاهیم RTM رو میدونیم، اما نکته مهم اینه که ترکیب کردن این مفاهیم و تبدیلشون به یک پلن معاملاتی زمان میبره. من در تلاش هستم این کار رو انجام بدم و طی چند هفته آینده با شما به اشتراک بذارم.
در نهایت، تنها چیزی که واقعاً اهمیت داره R:R هست. هیچ تفاوتی بین یک ورود با ۵ پیپ استاپ و ۵۰ پیپ تارگت، با یک ورود با ۵۰ پیپ استاپ و ۵۰۰ پیپ تارگت وجود نداره.
با این حال، خودم شخصاً مدل اول رو ترجیح میدم.
این ترید 11R داد و واقعاً عاشقشم.![]()
خوب به این تصویر نگاه کنید؛ تقریباً این تصویر تمام مطالب RTM رو در خودش جای داده و سلمان با دقیقترین شیوه ممکن شروع میکنه به خوانش قیمت. این تصویر خیلی واضح، تفکر و نحوهی خوانش قیمت در RTM رو نشون میده.
ببینید برای SELLی که سلمان انجام داده، چطور قیمت رو خونده:
در نقطه 1، یک ENG میبینه که به تارگتش نرسیده(در مقاله FOF مفصل راجب به ENGهای تارگت ندیده صحبت شده). اینجا علاوه بر اهمیت تشخیص ENG، در واقع اهمیت خود TARGET هم بسیار واضحه. برای همین سلمان میگه TARGETها از خود نقاط ورود مهمترند.
چون قیمت در نقطه 1 ENG شده ولی به تارگت نرسیده، منتظر یک FO در نقطه 2 میمونه. در نقطه 2 هم، باز چون میدونه TARGET کجاست، منتظر DIAMOND شدن قیمت هست.
تمام DIAMONDها قبلش یک SECRET دارند(سلمان در پستهای بعدی به موضوع SECRET SIGNAL اشاره میکنه).
دوست عزیز اخرین چرخش قیمت در هر لگ چه خصوصیاتی باید داشته باشه از نظر شما؟ آیا زمانش مهم هست و یا فقط قیمت؟
سلام الیاس عزیز (اگر در خوندن اسمتون دچار اشتباه شدم، تصحیح کنید)
سوالی که مطرح کردید، سوالی بسیار مهم و بنیادیه، موضوعی که من در ابتدای همین تاپیک، با عنوان «چگونگی بازگشت یا چرایی بازگشت» بهش اشاره کردم.
در واقع سوال شما اینه که قیمت چگونه ریورس میشه و چه مشخصههایی باید داشته باشه. در پاسخ به این سوال، میشه یک لیست بسیار بلند از نشانهها و الگوها ارائه داد که در عین درست بودن، الزاماً تعیینکننده نیستند. چرا که قیمت هر بار با یک شکل و ساختار متفاوت در حال ریورس شدنه و به همین دلیل میشه انواع ستاپها و الگوهای مختلفی براش تعریف کرد.
اما اگر یک قدم فراتر بذارید و از «چرایی بازگشت» صحبت کنید، اون موقع باید بهتون تبریک بگم، چون دارید وارد دنیای RTM میشید. در این سطح، اگر به این درک برسیم که قیمت از نقطه A به نقطه B میرسه، دیگه اهمیتی نداره که با چه شکل و الگویی این مسیر رو طی میکنه.
هرچند رفتار قیمت حین نزدیک شدن (Approach) هم اهمیت خودش رو داره، اما در نهایت چیزی که تعیینکنندهست «چرایی بازگشت» هست، نه «چگونگی». با این حال، چگونگی بازگشت خودش رو در قالب PA نشون میده تا صرفاً نقش تأیید و اطمینان رو برای ما ایفا کنه.
و در مورد سوال دومتون که مربوط به زمان هست، طبق مطالعه که از ایچی، فیوبهای زمانی و استرولوژی(How Financial Astrology Methods) داشتم زمان رو موضوعی جالب برای ترید ندیدم کمااینکه دوستانی هستند که در موضوع زمان به نتایج خوبی رسیدن.
اما در هر صورت زمان کوچکترین اهمیتی در RTM نداره.
سلام دوست من میشه یک تعریف شماتیک از اف تی ار یا اف الی که هانت میشه وبرداشت نقدینگی انجام میشه ویا به تعریف دیگه فیک آت صورت میگیره و در نهایت ریورس اصلی اتفاق میافته بکشی .در واقع در پی اون صحبت که میگی همیشه یک اف تی ار هانت میشه من هم دیدم نسبت به قیمت همینه و منتظر فیک آتی میمونم که بتونم به امید ریورس سوار برقیمت بشم.این شماتیک رو برا این خواستم که برسی کنم ببینم در RTMبینش من با بینش شما یکی هست ؟ و این که چطور نقطه Bرو برای تارگت گذاری مشخص میکنید مشکل اصلی من نه در ورود بلکه در تارگت گذاری هست