آشنایی با سیستم‌های Algorithmic Order Tracking در معاملات FX

خواستم بدونم چنین موضوعی یا مبحثی داخل rtm هست یا این هم یه چیزه دیگه هست که اساتید ایرانی rtm از خودشون دراوردن

تصویر سمت چپ رو بهش میگفتن:ستاپ تشکیل اینر inner

جدایی از این مبحث ایا چنین شماتیکی یا شماتیک نزدیک به این داخل rtm هست؟

من زیادی اطلاعی از اینکه اف ال اصلی یا ام پی ال اصلی کدوم هست ندارم
ولی این باکس های آبی یه همچنین مفهومی دارن
یک گره یا باکسی پایینتر از این هست که هانت میشه یا نمیدونم معنی دقیق اف او چیه
بعد قیمت به باکس ابی میخوره و میریزه

نمیدونم اصلا چنین چیزی داخل rtm هست یانه
و چیزی هم داخل داخل یه تصویر این تاپیک دیدم (نوتشه بود :(همیشه منتظر هانت این ftr باشید و زیرش یک dp بود

اگر که مطالب یا نکانت و چیزی در این باره هست_در صورت امکان توضیحاتی بفرمایید

اره

fake out

توو ار تی ام

در RTM چون به دنبال سفارشات درست میگردیم و این سفارشات هربار یک شکل و الگویی به خودش میگیره، هر نوع شماتیکی یا ستاپی میتونه درست باشه، پس تا مثال روی چارت نباشه نمیشه گفت که این شماتیک‌ها اشتباهه چون اصلا شماتیک رو نمیشه اعتبار سنجی کرد.

در مورد inner fl بله در RTM هست، در مقاله art of war سلمان بهش اشاره شده و موضوع جدیدی هم نیست و یک fl در فراکتال پایینه

در مورد ftr هم بله همیشه یک ftrی هست که باید هانت بشه تا منطق order flow برقرار بشه

ممنونم بابت پاسخگویی_
برای موضوع ftr باید ژورنال های ایف رو بررسی کنم؟ کجا میتونم پیدا کنم مباحث مربوط به ftr?
چون این ftr که من درمودش دیدم داخل ویویدوهای فارسی_بیشتر شبیه فلگ لیمت توضیحش دادن

تاپیک مخصوص ftr در بین مقالات RTM هست، اما اجازه بدید کار رو براتون ساده‌تر کنم، چون حدس میزنم چه ویدیویی رو دیدید، در واقع هر گرهی که در چارت میبینید ftrهست، بسته به اینکه این ftr در کجا ساخته شده و به کجا برگشته، میتونه نقش fl به خودش بگیره و قیمت رو hold کنه یا اینکه هانت بشه، لذا موضوع ftr به تنهایی ممکنه قابل تفهیم نباشه

ممنونم :heart: لطف کردید بابات پاسخگویی

سلام رفیق. امیدوارم حالت خوب باشه

یه سوال داشتم میخواستم یه عکس بدم تحلیل کنی اگه امکانش هست. انس طلا

سلام محسن، ممنونم
بله حتما چرا که نه

فردا برات میفرستم ممنونم

سلام دوستان
یک بررسی مجدد از طلا رکورد کردم که میتونید در آپارات ببینید.
محدوده ها صرفا دیدگاه شخصییه و ممکنه درست نباشه، لذا به عنوان سیگنال در نظر نگیرید.

https://www.aparat.com/v/nmdn178

ممنون از ویدئو خوبت مثل همیشه عالی

واقعیت من با این سبک آشنا نیستم . پارسال از یکی از مدرسای ایرانی دیدم تا با دید این سبک صرفاآشنا و دیدگاه کسب کنم ولی ساختار و مواردی که مشخص میکنی در آینده بهش واکنش نشون بده رو تقریبا متوجه میشم

نا

قسمتی که مشخص کردم

بدنبال چرایی بازگشت از اون ناحیه هستم

ممنون میشم راهنمایی کنی

آیدیتو میتونم داشته باشم؟

سلام محسن عزیز
خب جواب کوتاه و ساده‌اش میشه چون اونجا سفارش وجود داره
از نظر خوانش قیمت هم در واقع به شکل زیر خواهد.

اگر این حرکت شارپ طلا، سکرت بشه بسیار حرکت قشنگی خواهد شد.

سکرت رو یه توضیح مختصر در موردش میدی؟

سکرت(secret) در واقع یک حرکت رفت و برگشت سریعه، که قبل از اینکه قیمت ریورس اصلیش رو بزنه، ساخته میشه.

نکته ای که در سکرت وجود داره اینه که سکرت FL رو هانت میکنه و از DP برمیگرده، گاهی این برگشت در یک PAZ اتفاق میوفته گاهی در 2 پاز مجزا سکرت میزنه
به صورت شماتیک به شکل زیره

مثال واقعی رو هم پستای قبلی رو ببینی سکرت مشخصه، اگه مثال بیشتر رو هم خواستی، میتونی مقاله DIAMOND رو چک کنی که در واقع همه دیاموندا قبلش یک سکرت داشتند.

دو تا سوال داشتم_
اول اینکه میگن ستاپ معاملاتی را استراتژی. ایا در rtm میشه روی ستاپ حساب باز کرد یا نه باید به درک کلی از rtm داشت؟

سوال دوم_ توضیحاتی درباره سیمتری و اسکیل و همچنین منظور از pa چیه قبلا دیدم جایی یعنی پرایس اپروچ یعنی نحوه نزدینگ شدن قیمت به ناحیه ما مثل دیاموند و تری درایو_ که چی هستن_میخواستم_داخل دوره های که بهشون دسرسی داشتم_گفتن نه این محبث خیلی سنگینی برای شما هست

ببین محمد جان، اگر هدفت اینه که RTM یاد بگیری و در نهایت هم بخوای ستاپی ترید کنی، RTM ارزشش رو نداره چون وقت و انرژی زیادی ازت میگیره، در عین حال دیدگاه‌هایی مثل ICT، SMC یا LIT هستن که خیلی سریع‌تر تو رو به یه چارچوب ستاپ‌محور می‌رسونن و زمان و انرژی کمتری هم ازت می‌گیرن.

این حرف به این معنی نیست که RTM ستاپ نداره یا نمی‌تونی ازش ستاپ استخراج کنی اتفاقاً تا دلت بخواد میشه ازش ستاپ ساخت. ولی ذات این دیدگاه فرار از الگو و ستاپه.

در مورد اسکیل هم توضیحات زیاده و واقعاً در قالب متن سخت میشه کامل بازش کرد، اما برای اینکه سوالت بی‌جواب نمونه و زیادگویی هم نکرده باشم، خلاصه همون چیزی که سلمان گفته رو اینجا میگم: اسکیل بیشتر به «مکان» مربوطه تا «زمان». یه جور نظم و توالی در ساختار حرکته، شبیه پر شدن اوربیتال‌های مولکولی که با یک ترتیب مشخص و قابل درک اتفاق می‌افته، و برای فهم و درکش هم به تکرار و تکرار و تکرار زیادی نیاز داره که شهودتون متوجه داستان بشه. اینکه در پست ها میبینید که یک پوزیشن از نقطه A تا نقطهB باز میمونه تا به تارگت برسه برمیگرده به درک اسکیل و نقاط هم مقیاس.

ممنونم :heart: لطف کردید

اشخاصی که به درک واقعی RTM رسیده باشن همیشه پیشنهاد اولشون اینه که برن سراغ سبک های دیگه

وقتی هدف سود کردن و بقا باشه RTM اخرین گزینه که نه توی گزینه ها نیست اصلا چون افراد خاص و کمال گرارو میکشونه سمتش

مثل لینوکس که هر شخصی نمیره سمتش ولی جذابیتش بی حدو مرزه

خوشحالم از اینکه یه RTM کار واقعی میبینم اینجا موفق باشی.