بررسی استراتژی سود ساز قسمت 1 و 2

من از این استراتژی استفاده کردم خوبه ولی به شرطی که روند و کندل شناسی بلد باشی

خیلی بد باشی میتونه خفن باشه

50 و 70 و 18 خوبه

اگه اینطوری هست که خیلی عالیه.اندیکاتور ها برایند ضعیفی دارن اگه شما همچین اماری دارید عالیه! :ok_hand:

آره دقیقا به نظرم خود استراتژی به تنهایی کافی نیست چون اگه روند رو درست تشخیص ندی یا رفتار کندل ها رو ندونی ممکنه همون ستاپ رو جای اشتباه استفاده کنی

مخصوصا اینکه یه استراتژی ممکنه توی روند خیلی خوب جواب بده ولی توی رنج یا خلاف جهت روند عملکردش کاملا فرق کنه

به نظرم کسی که این روش رو استفاده میکنه باید اول ساختار و روند رو درست تشخیص بده بعد دنبال ورود بگرده اینجوری خیلی از معاملات ضعیف خود به خود حذف میشن

آره این روش برای پیدا کردن ایده بد نیست ولی من یه مقدار با قسمت اینکه صرفا بری بهترین ترکیب اینترنت رو پیدا کنی و همونو یاد بگیری مخالفم

چون هر ترکیبی که یه جا بک تست خوبی داده لزوما روی طلا یا فارکس و تایم فریم مورد نظر تو همون نتیجه رو نمیده

دقیقا به نظرم این نکته خیلی مهمه چون بدون مشخص بودن حد ضرر و میزان ریسک نمیشه واقعا فهمید خود استراتژی چقدر کارایی داره

ممکنه یه استراتژی وین ریت خوبی داشته باشه ولی با چندتا ضرر بزرگ کل سودهاش از بین بره

بهتره حداقل چند ده معامله روی دمو با قوانین کاملا ثابت تست بشه و وین ریت

آره دقیقا به نظرم اینطوری خیلی منطقی تره چون وقتی فقط به یک اندیکاتور برای ورود تکیه کنی خیلی راحت وارد سیگنال های ضعیف میشی

بهتره یه چک لیست داشته باشی که مثلا روند و ساختار بازار مشخص باشه ناحیه ورود مناسب باشه رفتار کندل تایید بده حد ضرر منطقی داشته باشی نسبت ریسک به ریوارد مناسب باشه و در کنارش اندیکاتور هم فقط یکی از تاییدیه ها باشه

اینطوری اندیکاتور نقش تایید کننده داره نه اینکه تصمیم گیرنده اصلی باشه

بعد هم میشه همین چک لیست رو روی تعداد زیادی معامله بک تست کرد و فهمید واقعا کدوم تاییدیه بیشترین تاثیر رو روی نتیجه داشته

خوبه این استراتژی ولی مورد مهم نشاخت روند تعداد لگ و کندل قدرت است که اشتباه در روند شارپ یک پوزیشن گرفته نشه

به نظرم ایده کلیش منطقیه چون مقاومت و RSI 50 میتونن همزمان یک ناحیه رو تقویت کنن و ورود در تایم پایین تر هم میتونه حد ضرر رو منطقی تر و ورود رو دقیق تر کنه

فقط خود دابل باتم به تنهایی نباید دلیل ورود باشه بهتره ببینی واکنش قیمت به مقاومت چطوره و آیا ساختار تایم پایین واقعا برگشت رو تایید میکنه یا نه

مهم تر از همه هم اینه که همین ستاپ رو روی تعداد زیادی معامله بک تست کنی و ببینی وین ریت و ریوارد و دراودانش واقعا چطوره چون ممکنه روی چند نمونه خیلی خوب به نظر برسه ولی آمار بلندمدتش چیز دیگه ای نشون بده

در کل به نظرم اگر مقاومت و RSI 50 نقش فیلتر داشته باشن و دابل باتم فقط تریگر ورود باشه ساختارش خیلی منطقی تره تا اینکه صرفا با دیدن دابل باتم وارد بشی

اندیکاتور ها کلا ابزار پیش بینی هستند به هر حال. نه ابزار تصمیم گیری!
به هر حال موفق باشی :rose:

حقیقتا نمیدونم این مطالبی که ارسال کردی، چه ربطی داشت به اصل قضیه و چرا اصلا من رو ریپلای زدی.
ولی خب مرسی بابت اطلاع رسانیتون :rose:

دوستان عزیز، این پیام برای یک بنده خدایی بود که منو ریپلای کرد و داشت تبلیغ زیرشاخه گرفتن و کسب درامد و چرت و پرت تبلیغ میکرد
منظورم به اون شخصه نه کسی دیگه