دامنه جدید ZoraFX با نت ملی؛ تجربه کامل من

اکانت پراپ ها اره اما میتونی بروکر شارژ کنی و استفاده‌ کنی

اسپرد ها و میزان دپازیتشون چطوره؟

1 لایک کرده

سود کنی در ریل انتقال بدی به بروکر شأن بعد روی اون سود پراپ سود کنی سود رابرداشت؟ چه افکاری پشت آینه ؟

1 لایک کرده

فکرشون درسته همه میدونیم پراپ از فروش اکانت ‌پول سود کننده ها رو میده حالا این روزا فروش ندارن اصلا حالا یکی میاد چند هزارتا چند هزارتا برداشت میزنه کار پراپ تمومه دیگه این شرایط رو گذاشتن حالا کسی دوست داره چالش رو فعلا پاس کنه از ترید هم دور نشده حالا دلش خواست ۲۰ درصد رو میگیره یا میره بروکر ترید میکنه یا میریزه بروکر کاری هم نمیکنه نت برگشت برداشت میکنه دیگه ، به نظر کارشون درسته

سپاس نیما جان لطف کردی

1 لایک کرده

سلام

از دید من به درد نخوره، قوانینش رو شفاف نمینویسه، زیاد تغییرات ایجاد میکنه تو همون قوانینی ک شفاف نیست، مثلا یه موردی که بهش برخورد داشتم این بود که اگه یه ترید ضررده انجام بدی هنوز ۵ دقیقه نگذشته در همون جهت معامله قبلی ترید کنی نقض قوانین کردی… بعد من اینو درست متوجه نشده بودم با پشتیبانی حرف زدم گفتش که نه اگه ریسک شناور، حد ضرر روزانه اینا نزنی اوکیه ادامه بده تریدت رو، که حتی یک بار هم طبق این قانون ترید کرده بودم از قبل، ایراد نگرفتن، بعد منم فکر کردم بیخودیه این قانون چون حرف زده بودم باهاشون بعد ک ترید کردمو نادیدش گرفتم یهویی یه ایمیل اومد ک بله نقض قوانین کردی، به پشتیبانی پیام دادم گفتش اره دیگ نقضه قوانینه بعد دیگ زیر بار حرف قبلیشون نرفتن.

بعد مورد دیگه ای هم ک هست، خودش سرور اختصاصی نداره، اکانت های دمو سایر بروکر هاست، و حتی در شرایطی ک نت ملی هم نیست، خیلی اذیت میشدم ک به متاتریدر وصل شم. بعضا هم واسه خود بروکرا مشکل پیش میومد بعد نمیدونستی الان یقه کیو بگیری یه وضعی بود اصن، روان اسیب ندیدت رو هم خراب تحویلت میداد.

من ip جدید رو در متا ۵ وارد میکنم ولی چیزی پیدا نمیشه

متشکرم بابت به اشتراک گذاشتن تجربت

1 لایک کرده

بخاطر قطع بودن نت تاریخ و ساعت سیستمت نمیتونه اپدیت کنه و عقب مونده از چارت . اینارو به روز کنی درست میشه من خودم شانسی متوجه شدم . امیدوارم بدردت بخوره

2 لایک کرده

باید جوابگوشون کرد

فقط میگن بزودی بزودی یه لینک کانال روبیکا هم میدن که توش هیچ خبری نیست !

:blue_circle: اطلاعیه مهم — به‌روزرسانی خدمات پراپ ZoraFX

همراهان گرامی،

به‌منظور شروع مجدد فعالیت‌های پراپ‌فرم در روزهای آتی و هم‌زمان با ارتقای زیرساخت‌های مجموعه، لازم است طی چند اطلاعیه، تغییرات جدید را با شما به اشتراک بگذاریم.

در همین راستا، فرآیند ترکیب تیم بروکر ZoraFX با همکاری یک تیم بین‌المللی با موفقیت انجام شده و فعالیت بروکر زورا اف‌ایکس در مارکت‌های خارج از ایران به‌صورت رسمی آغاز شده است.
این اتفاق مهم را به تمامی همراهان تبریک می‌گوییم :handshake:

:date: تغییر روز برداشت سود حساب‌های پراپ

با توجه به ساختار جدید و همچنین تعطیلی بخشی از تیم‌های مالی و ریسک در روزهای شنبه و یکشنبه، روز برداشت سود در پلن‌های فعلی پراپ به شرح زیر تغییر یافته است:

:small_blue_diamond: روز برداشت از شنبه به سه‌شنبه منتقل شد

این تغییر با هدف:
:white_small_square: بهبود فرآیندهای داخلی
:white_small_square: افزایش هماهنگی با تیم بین‌المللی
:white_small_square: تسریع در واریز سود به حساب کاربران

اعمال شده است.

از این پس، پس از تکمیل اطلاع‌رسانی‌های مربوط به برداشت، می‌توانید در روزهای آینده سود خود را در هر سه‌شنبه ثبت و دریافت نمایید.

:warning: وضعیت خدمات کریپتو پراپ

در حال حاضر و تا زمان پایدار شدن کامل شرایط زیرساختی، ارائه خدمات در بخش کریپتو پراپ به‌صورت موقت متوقف شده است.

این تصمیم با هدف حفظ پایداری سیستم و ارائه کیفیت بهتر خدمات در آینده اتخاذ شده است.
به‌محض ایجاد هرگونه به‌روزرسانی یا فراهم شدن شرایط مناسب برای فعال‌سازی مجدد، از طریق اطلاعیه‌های رسمی شما را در جریان خواهیم گذاشت.

:no_entry: وضعیت فروش پلن‌های پراپ

در حال حاضر فروش پلن‌های فعلی پراپ متوقف شده است و تنها کاربرانی که دارای حساب فعال هستند، امکان ادامه فعالیت و ترید را خواهند داشت.

در ادامه، منتظر اطلاعیه‌ها و اخبار ویژه در خصوص پراپ‌فرم باشید.
برای کاربرانی که به‌دنبال خرید پلن‌های جدید هستند، خبرهای مهم و جذابی در راه است.

:handshake: ZoraFX — در مسیر توسعه، همراه شما

کانال روبیکا : @zorafx_ir

خوب از کی میشه رو حساب هامون ترید کنیم ؟

گفتن روز های آتی فعالیت شروع میشه ، احتمالا از هفته آینده

1 لایک کرده

اگه واقعا سرمایه گذار خارجی پیدا کردن خیلی جالب میشه فقط فکر میکنم سرمایه گذارشون ایرانی خارج از کشور فکر نمیکنم کسی بخواد با ایرانی کار کنه

انشالله که فعالیتش شروع بشه و پرداختی هم داشته باشن

2 لایک کرده

متن تاییدیه شرایط کمپین هنگام فعال‌سازی ( مخصوص افرادی که از قبل حساب دارند )

تایید شرایط کمپین بازگشت ویژه پراپ ZoraFX

کاربر گرامی،

با فعال‌سازی کمپین بازگشت ویژه، شما تأیید می‌کنید که شرایط موقت این کمپین را مطالعه کرده و با آن موافق هستید.

این کمپین تا زمان بازگشت پایداری کامل اینترنت اجرا می‌شود و ادامه فعالیت حساب‌های پراپ در این دوره، بر اساس شرایط جدید انجام خواهد شد.

در صورت رسیدن حساب ریل به سود، پس از ثبت درخواست، حساب و معاملات شما طبق روال گذشته توسط کارشناسان بررسی می‌شود. پرداخت نقدی یا انتقال سود به بروکر، پس از تأیید نهایی بررسی‌ها انجام خواهد شد.

روش‌های مدیریت سود

گزینه اصلی: انتقال ۱۰۰٪ سود به حساب بروکر

در این روش، ۱۰۰٪ سهم سود شما به حساب بروکری منتقل می‌شود. پس از انتقال، می‌توانید با این مبلغ در بروکر فعالیت کنید و سود حاصل از معاملات جدید را طبق قوانین بروکر برداشت نمایید.

اصل مبلغ منتقل‌شده به بروکر، پس از بازگشت کامل پایداری اینترنت سراسری و گذشت حداقل ۲۰ روز قابل برداشت خواهد بود. زمان نهایی آزادسازی اصل مبلغ، بسته به میزان پایداری اینترنت متغیر است.

حساب ریل پراپ شما حفظ می‌شود و پس از آزادسازی اصل مبلغ، برای ادامه فعالیت در اختیار شما قرار می‌گیرد.

گزینه جایگزین: برداشت نقدی ۳۰٪

در صورت عدم انتخاب انتقال به بروکر، امکان برداشت نقدی ۳۰٪ از سهم سود حساب ریل پراپ برای شما فراهم است.

در این حالت، یک حساب ریل جدید برای ادامه فعالیت در اختیار شما قرار می‌گیرد. این حساب بر اساس همین طرح تعریف می‌شود و در برداشت‌های بعدی آن، امکان انتقال سود به بروکر وجود نخواهد داشت. پرداختی‌ها فقط به‌صورت ۳۰٪ از سهم سود حساب انجام می‌شود و این شرایط تا پایان عمر حساب یا از دست رفتن آن ثابت خواهد بود.

تایید نهایی

• شرایط موقت کمپین بازگشت ویژه را مطالعه کرده‌ام.

• می‌پذیرم که پس از انتخاب مدل مدیریت سود، امکان تغییر آن وجود ندارد.

• می‌پذیرم که پرداخت نقدی یا انتقال سود به بروکر، فقط پس از بررسی حساب و معاملات و تأیید نهایی کارشناسان انجام می‌شود.

• می‌پذیرم که شرایط این کمپین تا زمان بازگشت کامل پایداری اینترنت معتبر است و ممکن است زمان آزادسازی اصل مبلغ منتقل‌شده به بروکر، بسته به شرایط پایداری اینترنت متغیر باشد.

با انتخاب گزینه تأیید، شرایط کمپین بازگشت ویژه برای حساب انتخاب‌شده فعال خواهد شد.

با قوانین و شرایط ذکر شده موافقم

1 لایک کرده

من یه مشکلی که با سایر پراپ ها دارم برای ترید روی ارز های دیجیتال کمیسیون زیادی هستش که سر هر معامله چه سود بشه و چه ضرر بشه میگیرن، مثلا یه دفعه میبینی در مجموع برایند سودی که کردی روی معاملات به صورت عددی صد دلاره ولی مثلا پنجاه دلار یا چهل دلارش شده سود خالصت و بقیش رو به عنوان کمیسیون باز کردن معامله یا هر اسم دیگه ای که داره بر میداره.
کسی سابقه ترید کردن روی ارز دیجیتال در این پراپ رو داره؟
کمیسیونش برای ارز دیجیتال چطوره؟