دامنه جدید ZoraFX با نت ملی؛ تجربه کامل من

بدیش اینه که این قانون ۲۰ درصد انتخاب کنی اون چالشت تا اخر همون ۲۰درصد میشه

من میخاستم ی مستقیم 1k ازشون بگیرم. اینطوری که بده. چون ما داریم هزینه تقسیم سودی که رو چالش نوشتن رو میدیم. اگر درصد تقسیم سود رو کم کنن باید هزینه رو هم کمتر کنن.

من فک کنم بریزیم بروکر منطقی تره..۲۰درصد ارزش ندارع

1 لایک کرده

من پرسیدم هنوز جواب نداده اگر ۲۰ درصد رو میدن باقی موندش‌رو بعد اینکه شرایط عادی بشه بدن اونم ردیفه من ترسم اینه کلا نده

وا یعنی یه درصد بخواد الباقیشو نده

با اینکه خودم حساب دارم ولی عمرا بزارم کسی ازش حساب بخره

بعید میدونم نخواد بده

قسطی اش میکنه واس چندماه، تا قسط هاش پرداخت شه اسکم میشه احتمالا

چون مشخص مثل npe و tamin sarmaye نقدینگی کم داره واسه همون حرکت های عجیب غریب میزنه

الان بهش ایراد نیست خوب فروش هیچی نداره ولی کلی اکانت دست مردم داره ۵ درصدشون هم بزداشت کنن کارش تمومه اکر شصت درصد مونده رو بعد جنگ بده حله مشکلی نیست

نه دیگه قرار تقسیم سودش بشه ۲۰ درصد نه تنها نمیدن بقیشو بلکه اگه قبول کنی اون حسابت تقسیم سودش ۲۰ درصد شده تحت هر شرایطی اینجوری که من فهمیدم

اگه بخواد 60درصد رو نده کلا رو هواست و از این طرح استقبال نمیشه

1 لایک کرده

کلا رو هواست فکر کنم اینا به ترتیب ورشکست میشن

این اطلاعیشون خیلی نامفهومه اصلا معلوم نیست چی میگن آیا منظورشون از ۲۰درصد پرداخت فقط قبل وصل شدن اینترنت یعنی بعد وصل شدن دوباره ۸۰درصد سودشامل میشه یا اگر اومدیم همین فردا یا وسط مرحله دوم چالش اینترنت وصل شد اون موقع چی میشه ؟

1 لایک کرده

اومدیم و جنگ 1 سال طول کشید - باید فاکتور پرداخت سود یه چیز مشخص و کمی باشه نه کیفی

مثلا بگه الباقی یک ماه دیگه دو ماه دیگه

یه تایمی حق بده همه امید داشتن نت برگرده حالا که برنمیگرده باید تبلیغ کنه مجدد کانال بسازه به هر حال جوری باشه دوباره به چش بیاد یا کسایی که ترید نمیکردن مثل خود من کم کم شروع میکنن یه تایمی همشون حق دانن بعد این حق با شماست

1 لایک کرده

سلام وقتت بخیر تجربت از پراپ tfl چیه

همین الان با شماره پشتیبانی تماس گرفتم گفتن که حداکثر تا یکی دو روز اینده اطلاعیه میدن و مجددا فعالیت پراپ از سر گرفته میشه

به امید روز های بهتر..

1 لایک کرده

سایتشون با نت ملی باز نشد

این شماره پشتیبانشون رو میدی ممنون

02191691657

پشتیبانی زورا

1 لایک کرده

دمت گرم ولی خدایی آدم های پیگیر و باحالیه من شمارش رو نداشتم با تیکت تا حل نکرد مشکل رو ول نکرد فکر تیکت رو تبدیل به چت کرده بود تا حل بشه

1 لایک کرده

1 لایک کرده

برای من همچنان رو کلوز انلیه