دادا من متصل شدم اما ترید انجام نمیشه یعنی وصل هستم همه چیز اوکیه اما دکمه بای و سل رو که میزنم اون صدای مزخرف که نشانه عدم اتصال هست بصدا در میاد و هیچی نمیشه.نمیدونم چرا عمل نمیکنه
اکانت های پراپ زورا فعلا بخاطر وضعیت اینترنت در حالت کلوز اونلی هستند. بخاطر همینه.
چی بگم خوب اینا که نمیخواستن جنگ بشه باید بیزینسشون رو هم زنده نگهدارن کاری نمیشه کرد
با متا 5 گوشی میتونید وصل بشید و مراحل را جلو برید؟ از من نمیشه
بله من به راحتی متصل شدم طبق همون گفته ها
فنفیکس میشه خرید و وب تریدش هم کار میکنه ، قراره امروز هم آپدیت بده
منم فعلا خیلی دوست ندارم به جز پراپ کار کنم تا یه سرمایه ای جمع کنم ولی دیگه احتمالا چون این یک ماه درآمدی نداشتن از پراپ و فروش اکانت هاشون، می خوان یک ماه پرداخت ها رو عقب بندازن.
توی بروکر هم بره بعد یک ماه اصل پول آزاد میشه ولی یک ماهی بلوکه است.
در کل نشونه خیلی جالبی نیست و نشون میده انگار بهشون فشار اومده و کمبود بودجه دارم.
البته من خودم ازشون اکانت دارم و امیدوارم مشکلی براشون پیش نیاد و ادامه بدن.
چجوری الان میشه تو زورا ثبت نام کرد ایمیل که قطعه ايميل ملی هم پیامش نمیاد فنفیکس اگر خوبه که فنفیکس بگیرم
الان زورا متاتریدر رو وصل کرده
فنفیکس هم سایت داره
نظرتون چیه
الان زورا بخوایی حساب بگیری 20 درصد از سودت رو میده (طبق قوانین فعلی) رو نت ملی هم قطع و وصلی زیاد داره- فنفیکس بگیر ولی رو نت بینل باید ترید کنی
هنوز همون ۲۰ درصده هم مشخص نیست میگه خبر میده
![]()
![]()
هر شرکت پراپی که این قانون شاخص عملکرد داشت چشم بسته بدون وقفه و تردید ازش فرار کن
اخه عملکرد یک تریدرو با چالش تست کردی .
تو قوانین پاس کردن چالش گذاشتی مجموع اینا خودش میشه شاخص عملکرد. اما اینکه یه قانون جدا هم اضافه کنی تحت عنوان شاخص عملکرد یعنی تریدر عزیز اگاه باش حتی اگه قوانین رعایت کنی و چالش پاس کنی در نهایت من مدیر پراپ نظر شخصی میدم که تو معتبر مسلط و سنجیده هستی برای دریافت حساب ریل یانه .همین یه قانون یعنی پول بده پراپ بخر ولی دست خالی برگرد⚠️اسکم واقعی
شاخص عملکرد برای حفظ اکو سیستم هست
درسته کارو سخت میکنه اما بالای 20 درصد مشکلی نداره
زورا هم طبقه بندی و پله ای کرده یعنی باز بهتر از 20 درصد فیکس هست
حفظ اکوسیستم منظورت دقیقا چیه
عملکرد ۲۰ درصد همونه که میگه بیشترین سود یک روز نباید بیشتر از ۲۰ درصد کل سود باشه درسته؟ اگر این باشه ،فرض کنید حساب ۱۰ کا دارید ، و هر حد ضرر یا حد سودتون ۱۰۰ دلاره… اگر مثبت ۲ و منفی ۲ در روز کار کنید، بیشترین سود یک روز میشه ۲۰۰ دلار…حالا شما باید به ۱۰۰۰ دلار سود برسید تا برداشت بشه کرد…
یعنی عملا ۱۰ درصد سود با ریسک ۱ درصد ……حالا تعمیمش بدید، اگر ریسک نیم انجام بدید، ۵ درصد باید بگیرید تا به برداشت برسع….
اگه قوانین سفت و سخت بزارید ، اونقدرا ام که فکر میکنید سخت نیست…فک کنم بیشتر برا اونایی سخت میشه که ریسک به ریوارد های بالا میگیرن و کارشون به شدت سخت میشه…مثلا کسی ریسک به ریوارد ۵ باشه، با ریسک ۱ درصد، رسما باید ۲۵ درصد سود کنه تا به برداشت برسع…
درآمد پراپ از محل فروش چالش هست
کپی تریدی در کار نیست اما تو جلساتی جناب ترابی از طرف سرمایه گذار برتر به مواردی اشاره کردند که گاها برای رشد و حفظ برآیند مثبت پراپ اقدامات دیگری نیز انجام میشود که بخشی از ان میتواند در شرایط خاص کپی ترید باشد و در نتیجه ان sgb به نسبت بقیه سرپا تر مونده
در این صورت اگر بنا رو بر این بزاریم عمده درآمد پراپ از محل فروش چالش هست پس هرچه ما سود بیشتری رو حساب پراپ کسب کنیم هزینه یا زیان بیشتری متوجه پراپ خواهد شد و احتمالا سیستمی ک قرار بود اونو استیبل کنه به خطر میافته
من ترجیح ام بر اینه در هر دوره برداشت 10 درصد از هر پراپ بتونم برداشت بزنم و اون پراپ به مشکل نخوره تا اینکه یکبار دوبار برداشت سنگین توسط من یا شخص دیگر زده بشه و فروش چالش جاشو پر نکنه و اون پراپ اسکم بشه و صنعت به سمت بی اعتمادی بره و ورودی کمتر بشه
اینا مثل قطعات پازل هستند
الان با قانون جدیدی که گذاشتن روی نت ملی که ۲۰ درصد از سودمون رو میدن و باید سود رو ببریم توی بروکر و حالا اگر نت باز شد بعد از ۲۰ روز سودمون رو میدن و هزار قانون جدید مزخرف دیگه الان تو قانون جدیده داخل پنل کاربریمون همون ۲۰ درصد رو هم برداشتن و نوشته کل سود رو باید ببری بروکر باهاش کار کنی . عملا برای ما یه پلتفرم بازی درست کرده تا کسب و کار . لطفا هیچ کس این قوانین جدیدشون رو قبول نکنه و کار نکنه و خرید نکنه از زورا تا شاید درست کنن این قوانین مزخرف و من در اوردیشونو وگرنه هر روز برامون یه قانون جدید میذارن .
ور داشتن اون قانونشون و دیگه نیست همچین قانونی و فعلا کار نمیکنه
گویا تا ۱۰ هزارتا تو روبیکا نشن واقعا شروع بکن نیستن هرچی طرح هم گذاشتن جمع کردن رفت