بررسی علت استاپ خوردن ناگهانی در پراپ‌فرم زورا اف ایکس؛ پدافندهای Zora

داشتم یه سیستمی روی پراپ هزار دلاریم از پراپفرم زورا تست می کردم ولی معامله به محض باز شدن اینطوری استاپ زد :joy:
اصن قیمت به اون ناحیه نمیرسه! فارغ از اینکه بعدا تیپی سه هر دو معامله زده شد این چه وضعیتی بود نمیدونم

خط قیمت خرید Ask Price Line هم بزن نمایش بده. بخاطر Spread هست.

این کندلا براساس خط قیمت فروش Bid Price Line نمایش داده میشن.

سونامی رو باس ببینی

RISK DISCLOSURE

Trading involves a high level of risk and may result in losses exceeding the initial deposit. Contracts for Difference (CFDs) are complex instruments and may not be suitable for all investors. Trading with leverage amplifies risks, and it is crucial to assess risk tolerance before engaging in trading. It is essential to evaluate whether the potential to lose more than the initial investment is financially sustainable. Trade responsibly.

1 لایک کرده

پهپاد داشت میزد

چون شما استاپ رو جایی که پراپ میخواسته قرار ندادی اونم اینجوری تلافی کرده

سعی کن همه استاپ کوچکتر قرار بدی تا راحت تر بخوره :blush:

من زیاد برسی کردم متوجه شدم علت اسپرد بودش
خواستم سیستم تست کنم که اینطوری شد

اون چارت استراتژی تستر بود؟؟

به هرحال تایمی که مارکت باز یا نزدیک بسته بشه ، والیوم کم میشه و اسپرد زیاد. از EA کمک بگیر. میشه تنظیم کرد موقعی که اسپرد به کمتر مساوی x یا هم کمترین اسپردی که اون نماد داره ، ترید رو قبول کنه و درخواست ارسال کنه.

چرا اتریم یورو؟ الویت نمادای دلاری هست. رنکینگ/بنچ مارک نماد بلدی؟ این نماد خیلی الویتش پایینه!

اصن معامله مهمی نبود یه سیستمی قرار بود اکسپرتش تست بشه که اینطوری تست شد :joy:

خسته نباشی دلاور، خدا قوت پهلوون

این موضوع به صورت خود کار بعد از 3 روز بعد از آخرین پاسخ بسته شد. پاسخ جدید دیگر مجاز نیست.