خبر خوب برای بروکر XChief در نت ملی

xchief5setup.zip (4.2 مگابایت)

xchief4setup.zip (4.2 مگابایت)

مشکل اینه که نصب همینا هم اینترنت بین الملل میخواد و ارور میده بدون اینترنت!

با متا ۴ وصل شدید یا ۵ ؟

دوستانی که مشکل دریافت ایمیل دارن مرورگر کروم نصب کنن و وارد لاگین جی میل بشن و یوزر وارد کنن و وقتی نوبت وارد کردن پسورد رسید پسورد هم وارد کنن اما لاگینو نززن و بعد از اینکه توی سایت xchief ارسال کد زدن کلیک کنن روی لاگین جی میل، وارد اینباکس میشه اما تقریبا یک الی دو دقیقه وقت دارید چون بعدش ارتباط جی میل قطع میشه و از اینباکس میاد بیرون.

سلام دوستان

متاتریدر ایکس چیف رو نصب کردم روی ویندوز و دقیقا طبق تصاویر اون پروکسی رو وارد کردم و پروکسی دیگه ای غیر از همین پروکسی متاتریدر روی سیستم نیست ولی همچنان کانکت نمیشه!! حتی موقع ورود پروکسی تست هم گرفتم که اوکی داد ولی همچنان کار نمیکنه روی نت ملی. اینترنت های مختلف هم امتحان کردم از دیتا سیم کارت اوپراتورهای مختلف تا فیبر نوری ولی همچنان کار نمیکنه. ممنون میشم اگر میتونید راهنمایی کنید

خودتونو خسته نکنید برید در وینگو حساب باز کنید کافیه متا 5 هر بروکری رو نصب داشته باشید اگر نبود بگید بزارم براتون و طبق نقشه اتصال عمل کنید فقط بجای سرور اونجا باید

ir.access.wingomarkets.com:4433

بنویسید که به سرور لی متصل بشه کلا هرچیزی کلا

ملی شد آخر عاقبتش هیچه :smiling_face_with_tear:

منم امتحان کردم نشد

برا من اینجا گیر میکنه

سایت سافت 98 یا یاس دی ال باید داشته باشن

داداش اسپردشو نشون نمیده ؟ چند پیپه ؟

کسی می تونه به سایتش دسترسی داشته باشه از امروز که نمیشه واردش شد

منم تا چند دقیقه پیش نمیتونستم. الان باز شده

نشون میده. روی چه حسابی؟ یا کدوم جفت ارز منظورت هست؟

طلا، نزدک، s&p , dji, wti

فرق داره اسپردش بین نوع حساب ها. بیشترین اسپردش برای سنت هست. کمترین برای پرایم.

حساب سنتش هم که فقط جفت ارز داره و طلا و نقره. اس اند پی رو نداره.

متاتریدر این بروکر در نت ملی موقع نصب پروکسی میخواد بعدش که وارد میکنی و ادامه مراحل رو میزنی نصب نمیشه و این روا همش ادامه داره. کسی راه حلی داره که چه جوری متا رو با نت ملی نصب کنیم و لاگین بشیم؟

از اینجا بردار

درود دوست عزیز

بروکر xchif از لحاظ قطع و وصلی چطوره؟پایداره؟

درود دوست عزیز

بروکر xchif از لحاظ قطع و وصلی چطوره؟پایداره؟

تقریبا یک سالی هست ازش استفاده می کنم هیچ مشکلی ندیدم از این جهت. حتی تو این شرایط هم راه اتصال اکی کردن

ایا سایت درگاه واریز xchief برای شما هم بالا نمی اید؟