بی ادبی پشتیبان xchief

سلام دوستان

به همه بروکر ها نمیگم اما اینها ببینید تا زمانی نت هست از ما ایرانی به درامدهای انچنان رسیدن و بی خیال و با بی احترامی پاسخ میدن

درخصوص عدم ارسال جیمیل و کد تایید برا ثبت نام پیام دادم

و گفتم ارسال نمیشه گفت، وقت دیگه امتحان کن و باز گفتم از صبح امتحان کردم پیام نیومده

مجدد گفت روز دیگه و

بنده گفتم راهی دیگه نیست و با خوشمزه بازی، باز گفت روز دیگه

این جماعت این جوری هست

واقعا اگه از بروکر xchief مسئولی کسی هست پاسخگو باشه اگر هم نیست دوستان درنهایت اینها بدین شکل پاسخ میدن

1 لایک کرده

داستان همینه دیگه

بعد اینا برای نت ملی کاری نمی‌خوان بکنن پس فعلا ساپورت ندارن شما هم هر وقت نت وصل شد یا اتصال به اینترنت بین المللی داشتین با هر ابزاری کار رو جلو ببرید

2 لایک کرده

باید هر بروکری که برای یوزرش شخصیت قائل باشه بیاد بالا و این ها هم که به کابرها اهمیتی نمیدن و طلبکارانه پاسخ میدن از طریق این بسترها به کاربرها معرفی شد

4 لایک کرده

من امروز این مشکل رو با بروکر ایپلنت داشتم که تاییدیه ایمیل نمیومد . به پشتیبانی پیغام دادم گفت یک متن برای برداشت بنویس و با کارت شناسایی یک عکس سلفی بفرست تا انجام بشه . عملکرد پشتیبانی برای نگه داشتن مشترکین خیلی مهمه . کار ساده ای بود و مشکل رو حل کردند .

3 لایک کرده

ما ایرانیا بی پناهیم وگرنه که در حالت عادی اینها باید با خواهش تمنا دنبال مشتری باشن چون که قرار سود کنن کمسیون بگیرن

6 لایک کرده

اگه کسی میتونه فایل mt5 بروکر رو بزاره ممنون میشم

من نمیتونم نصب کنم برنامش رو

1 لایک کرده

زنگ بزن ب پشتیبانیشون امارشو در میارن دهنشو سرویس میکنن.

1 لایک کرده

داخل بازار و مایکت هست

1 لایک کرده

گور باباشون پولت رو بکش بیرون این همه بروکر

1 لایک کرده

خب راس میگه! این کجاش بی ادبیه؟؟؟ با این اینترنت حتی بله و روبیکا هم به زور باز میشن اونوقت شما انتظار دارین بروکرها بدون مشکل فعلالیت کنن؟ بعضی وقتا مشکل از کش مرورگر هس اونو پاک کنید درست میشه و زیاد هم فشار به پشتیبان ها نیارید این طفلیا هم اعصاب براشون نمونده.

بحث مشکل اینترنت نیست ،

اول :پشتیبان پول میگیره که پاسخ همه رو بده و وظیفش هست ،شرایط همیشه گل وبلبل نیست

دوم:بنده پرسیدم راهی دیگه نیست با مسخرگی گفت روز دیگه ،این اوج حماقت طرف هست حالا شما ساده باش بگو فلان و بهمان

سوم:اینا به همین دلیل ایران نیستن که پاسخگو نباشن و هزار تا مسله دیگه

2 لایک کرده

جوابتونو داده دیگه. واقعا بی ادبی در پیامش نیس. شما تصور روزی 500 تا پیام این مدلی دریافت میکنن و واقعا هیچ راهکاری وجود نداره جز اینکه معامله گر در روزهای مختلف امتحان کنه

1 لایک کرده

مرسی که گذاشتی داداش، باید اطلاع رسانی بشه که حواسشون باشه محترمانه باید صحبت کنند و احترام بزارند به کاربراشون

2 لایک کرده

به پشتیبانی سایت اینو بده علی اقا حتما برات پیگیری میکنن
باید بگی و اینکه برای ایران بروکر هم بفرست
منم اینجوری بودم با یه بروکر دیگه پیگیری کردم بهم بونوس دادن برای معذرت خواهی :joy:

1 لایک کرده

ببینید پشتیبانشون شک نکنید اومده و خونده اینجا

منم نیازی به بونوس و اینا ندارم

اما نباید به خودش اجازه بده کسی که گذاشتن پاسخ بده بدین شکل رفتار کنه

1 لایک کرده