خبر خوب برای بروکر XChief در نت ملی

ممنونم ازت ………..

رمز دوره ای برای امنیت حساب گذاشتند هر چند مدت لازمه تغییر بدی من چون مدتها سراغ بروکرم نبودم الان ازم تغییر رمز میخاد میگه به اینیل کدش میره. و ایمیل هم بسته به پشتیبانی گفتم میگه دنبال حل کردن این مشمل اند یا تلفنی کد بیاد یا از طریق ایمیل داخلی.

برای نصب دوباره متاتریدر ایکس چیف همون پروکسی که خودشون دادن رو موقع نصب میزنم ولی نمیشه. راه دیگه هست بجز فایل پرتابل؟

حساب بروکر رو چجوری شارژ کنیم؟
تتر توی بیت پین دارم
میگه خطر بلوکه شدن داره

اون پروکسی برای فعالیت متاتریدر هست نه نصب
برای نصب باید ت.حر.یم..ش.ک.ن داشته باشی

آقا کسی می دونه چرا متا ۵ نصب نمیشه

سایت سازنده فیلتره

نه دانلود کردم ولی وقتی فایل exe رو باز میکنم ارور میده

ارور چی میده؟؟

خطای پروکسی رو میگی؟؟

نه پروکسی مشکلی ندارم خود فایل ترمینال متا ۵ رو که خود برنامه هست رو میگم روی ویندوز نصب نمیشه

متوجه نمیشم

اگه میتونی عکس بزار

الان متا 5 ایکس چیف قطع شد . پ.رو.کس.ی از کار افتاد

متاسفانه سایتش اذیت میکنه و امروز هم متاتریدر دو بار قطعی داشت احتیاط میگه اینروزا حتما استاپ تعیین کنیم برای معاملاتمون

داداش بهترین حسابش کدومه؟

من جفت ارز معامله میکنم و میخوام ۵۰۰ دلار واریز کنم

نمیدونم حساب سنتی باز کنم یا حسابای دیگشو چون اینجور که میگی اسپرد حساب سنتیش زیاده

در کل بنظرت چه کنم؟

Xprime رو با ۵۰۰ تا باز میکنه.اسپردش خوبه.کمیسیون هم ۶دلار میگیره

سلام؛ من 20 دلار ریخته بودم تو سنت. چون هفته ای چند تا ترید بیشتر نمیزدم مشکلی با اسپردش نداشتم.

متاسفانه جز ایکس چف بروکرهای دیگه هم فعاله شده ولی پلتفرم دسکتاپ ندارند و تحت وب با نت ملی دارند که کار کردن باهاش افتضاح و بدرد هیچی نمیخوره تاخیر هم داره تا متاتریدر وصل نشه فایده نداره.فقط chief خوبه که مشکل ایملش هم با کد که تو خود سایت میده حل میشه . واقعا عالی بود و من وصل شدم.

X chief مشکل ایمیلش با pin کد داخل سایت حل شد برید به پلتفرم اصلی متاتریدر وصل بشید واقعا عالی.

فقط در طول روز با نت مخابرات(سیمکارت و فیبرنوری)چند بار قطع میشه
با نت سیمکارت ایرانسل اما بهتر جواب میده

کدوم کد داخل سایت