شما درست میگی. دارن فریبمان میدن😄
من با بروکر مشکلی ندارم خودم هم ازش استفاده میکنم ولی بعضی ها به دروغ میگن سایت بالا می اره با تو هم مشکل ندارم ولی به جای عکس متا تریدر منو کاربری می گذاشتی عزیز این هم ارور منه اگه می تونی کمکم کنی ممنون می شوم
میدونم چی میگی دو ماه پیش خودمم عوض کردم. هر چند ماه خیلی از سایت ها یا نرم افزار ها یک درخواست برای تغییر پسوورد میدن که برای جلوگیری از کلاهبرداری هست. متاسفانه از شانس بد شما تو این دوره گرفتار این مشکل شدی. دسترسی به جیمیل هم تحریم شکن میخواد فعلا راهی نیست.
سلام الان من متا۴ رو چطور نصب کنم میشه راهنمایی کنید
سایت های ایرانی زیادی هستند که متاتریدر رو میشه دانلود کرد
مثلا
اصلا این بروکرا از کجا میان یدفعه ای از این بروکر جدیدا هیچکدوم اسمشون رو نشنیده بودم قبل از قطع اینترنت
https://iranbroker.net/broker/forexchief/تو این اینک همه چیشو گذاشتن
از دوستان کسی فایل پرتابل متا4 xchief رو داره ؟
داداش میتونی از بازار و مایکت متا اندروید رو دانلود کنی بعد ببر در سیستم نصبش کن صفحه اون کوچیکه اما بهتر از هیچی هست اما بهترین کار اینه از کسی که نرم افزار متا رو داره کپی بزنی و نصبش کنی .نمیدونم میشه با بله برات میشه فرستاد ببین اگر میشه من نسخه متا ۵سیستم دارم با بله برات میفرستم .تو هم ما رو دعا کن
تا حالا هیچوقت اینقدر سواپ نداده بودم ![]()
متا هم برام باز شد. تریدهای قبل از قطع شدن اینترنتم ![]()
باسلام
دوستان میشه بگین این بروکر xchief چقد معتبره؟ و در حد کدوم بروکرهای معتبر دیگه دسته بندی میشه؟
11-12 ساله داره کار میکنه.مهم اینه که در این مدت شکایت جدی راجع به برداشتها نداشته.دو تا رگوله نصفه نیمه هم داره.در کل ، متوسط رو به خوب هست.مثلا تقریبا همرده آمارکت یا لایت فارکس
این بروکر پشتیبانی بسیار بی ادب و طلبکارانه داره
توی بروکرهایی که به ایران خدمات میدهند جزو خوب هاست ولی اگه خیلی خوب بود به ایران خدمات نمیداد
آره پشتیبانی دلسوزی نداره حداقل برای ما ایرانی ها
از دوستان کسی فایل پرتابل متاتریدر ۴ xchief رو داره ؟
کسی داره فایل نصبی متاتریدر5 ویندوز که با سرور اختصاصی xchief باشه یعنی همون متاتریدر 5 که آرم xchief روشه بذاره اینجا؟ دوستان زحمت کشیدن گذاشتن ولی متاتریدرش برای بروکرهای دیگه ست.
نسخه اصلی متا تریدر استفاده کن
با نسخه اصلی چطوری سرورهای xchief رو پیدا کنیم ؟
من هر چی میزنم سروراش لود نمیشه
آقا کار کرد ، دمت گرم واقعا
تو عمرم همچنین پینگی از متا تریدر نگرفته بودم ![]()