بله گفتند برای مشکل ایمیل هم بزودی چاره ای می اندیشند
شما میگی وصل شدم چگونه وصل شدی وقتی امکان تایید حساب کاربری توسط ایمیل وجود نداره به هیچ عنوان اطلاعات حساب خودتون وارد نکنید چون ایمیل کار نمیکنه چرا کسی نتوانسته وصل بشه اصلا حرف شما درست چگونه با این شرایط به ایمیل دسترسی پیدا کنیم
الان مایی که زدیم رو لینک چی ![]()
جواب این داداشمونو میدی؟؟چجوری وصل شدی که بقیه نمیتونن
تغیر رمز دوره ای برا چی؟؟
با چه نتی وصل شدی مودم مخابرات یا ایرانسل یا همراه اول توضیح بده آیا برای اتصال به پشتبانی از کدام گزینه استفاده کردی چون تمام گزینه ها مثل تلگرام و غیر فعال نیست آیا از شما هم با ایمیل به بروکر وصل شدی و رمز عبور جدید زدی یا اصلا به بروکر وصل نشدی فقط به پشتبانی پیام دادی
ایرانسل هفته پیش هم وصل میشد به سایت. چت انلاین داخل سایت.
عزیز الان مشکل دیگه وصل شدن نیست. اگه از قبل داخل بروکر حساب داشته باشی الان میتونی بهش وصل بشی ولی اگه کاربر جدید باشی, چون باید کد تایید ایمیل وارد کنی نمیشه. ربطی به وصل شدن یا نشدن نداره
منم از قبل حساب داشتم و حسابم هم روی mt5 ست بود, فقط رفتم تنظیمات پروکسی رو وارد کردم وصل شدم
من فقط تو بروکر ایکس چیف فعال هستم. خبر خوبی دادی .
ای بابا من تا لاگین کردم گفت باید رمز رو عوض کنی!
حالا که رمز رو تغییر دادم میگه برو ایمیل چک کن!
چطوری ایمیل چک کنم با نت ایران؟ ایمیل باز نمیشه که.
دمتون گرم من وصل شدم البته از قبل اکانت و حساب فعال داشتم فقط متا بالا نمیومد که با این روش حل شد
سلام من متا 4 رو چطور می تونم نصب کنم
قبلا اپش رو داشتم ترید می کردم الان سایت باز میشه اما رو لپتاپ نمی دونم چطور متا 4 رو از کجا نصب کنم
برای من کار کرد. وب سایت چند بار باز و بسته کنین تا باز بشه. برای متاتریدر ۴ و متاتریدر گوشی لپ تاپ اون آی پی و پورت تو یک کلاینت وارد کنین که کارش اجرا این پروکسی ها هست
آقا نمیشه وارد سایت شد چه جدید چه قدیمی به سایت وصل نمیشه به این دروغ ها باور نکنید یه عده افراد فریبکار میگن وصل میشه ولی باور نکنید برای ورود تایید ایمیل می خواهد که ما به ایمیل دسترسی نداریم.
منم زدم دریافت ایمیل خواست از کجا معلوم حساب هک نشه در این شرایط نت امکان دسترسی به ایمیل ممکن نیست
داداش یک زحمت بکش بگو این کلاینت که میگی برای گوشی چی هست؟ من نمیتونم از طریق گوشی وصل بشم
ممنون
اصلا صحبت در مورد ایمیل نیست. همین که حساب های متاتریدر وصل شدن تو این شرایط کافیه. حالا اینکه کسی حساب نداره یا خیلی وقته وارد حسابش نشده و تایید ایمیل میخواد از بدشناسیش هست.
اول مشکل ایمیل مشکل بروکر هست نه ما دوما اگه نتونی واریز و برداشت کنی و وارد سایت شی اصلا چه فایده ای داره متاتریدر وصل شه یا نه مگ مشکل ما متا هست بروکری که می تونی متا را باز کنه نمی تونه سایتش را باز کنه؟