سیگنال طلا - Xauusd's signal

بله ایندیوسمنت و استراکچر شیفت نقطه مقابل همدیگه هستن وقتی نقدینگی جمع میشه ایندیوسمنت اتفاق میوفته یعنی کندل با قدرت میره و با قدرت برمیگرده داخل رنج و نقدینگی اون کف رو جمع میکنه استراکچر شیفت هم نقطه مقابلش هست مارکت تو یه تایم فریم از حالت نزولی به سعودی یا برعکس تغییر وضعیت میده نشونش هم زده شدن کف ها یا سقف ها به همراه گپ هست یعنی یک سف یا یک لیکوئیتی با گپ جابه جا میشه

یه سری الگوهای کندلی مثل بریکر بلاک و cisd هم همراه میشه که تو برگشت قیمت میشه وارد معامله شد

البته که منم هم در حال یاد گیری هستم و جایی هم بیانش نمیکنم چونکه ممکنه چیزی اشتباه بگم ولی چون پرسیدید دارم میگم

ممنون از توضیحت…جالب بود

هممون همیشه باید درحال یادگیری باشیم

سلامت باشی اگر دقت کنی بنده یک ناحیه بای دادم سه شنبه چون مطمعن تر بودم به خوردن تارگت. 3 درصد ریسک کردم و 15 درصد برداشتم

پوزیشن های سل همگی نیم درصد بودند عزیز

دقت کرده باشی گفتم تو این قیمت 4770 تا4810 قیمت رنج کثیف میزنه و منیپولیت میکنه

لو جمعه 4770 هست اصن :slight_smile:

وضعیت هم که میبینی یروز تنگه بازه یروز بستس نفت و طلا به درو دیوار میزنن…:rofl:

بله ایشالا پرسود باشید اره وظعیت که معلوم نی اصلا

سلام دوستان عزیز ، در مورد پوزیشن بلند مدتی طلا نظرتون در مورد این تحلیل چیه ؟

بنظر منم همینطور خواهد شد

همچنان تو این ناحیه مسخره منیپولیشن گیر کردیم

علی رغم اینکه هفته قبل نباید بالا میرفت اما واسه سومین بار تو این ناحیه دستکاری انجام شد

دیدگاه امروز سل هست…

اورلپ قیمت 4810 و اکسپت فلگ جمعه رو داریم که مقاومت خوبیه

امروز کلا دوتا ریسک سل انجام میدیم اولیش اینجا دومیش با باز شدن نیویورک تصمیم گیری میکنم

ریسک کم دارم رو این پوزیشن

امکان اینکه گپ اوپن رو ببنده هست ازین چارت هیچی بعید نیس

درود

نظر من ریزش هست

تایم فریم

یک ساعته

پوزیشن خوبی بود، نتیجش چی شد؟

بازار رنجه دوستان و موقعیت فعلی اونس با توجه به موقعیت شاخص دلار برای لانگ کردن به هدف 4800$ مناسب هست

حدضرر هم قیمت 4781.96

روز جمعه اون جامپی که دلار کرد باعث ریزش طلا نشد قشنگ منیپیولیت واضح بود

هنوز ی سل 300 پیپی طلا بدهکاره به دلار…

چه امروز چه فردا

33 دلار ناقابل تا اینجای کار ( کم تر از 5 دقیقه ) :nerd_face:

با احترام مبنای تحلیلیتون چی هست ازین که فرمودین اونس به دلار بدهکار هست؟ من فکر نمیکنم بازار در حال حاضر کپ داشته باشه، اما با چشم انداز تحلیلی در صورت شکست حمایت 4780$ فروشنده‌ها با اشاعه‌ی فضای ریسک پذیری میتونن برای هدف 4710 تا 4700$ شاخص رو پایین ببرن، این سناریوی آلترناتیو من هست و چشم انداز اصلیم صعود شاخص با شکست مقاومت 4815$ هست

123 پیپ به زیبایی هر چه تمام‌تر تارگت تاچ شد :nerd_face: :victory_hand: :ok_hand:

عالی:ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand: